עבור לתוכן

כיצד להחרים את ישראל באמת? סרטון הסברה

Featured Replies

פורסם

WTF? לא מתקין SilverLight or whaeve..sry

פורסם

סרטון מצויין, פירסמתי בפייסבוק לפני כמה שעות

פורסם

טוב שזה לא עלה לפני שנתיים ביוטיוב...

יש שמה מלא, אבל מלא שטויות.... וואי מי תרגם את זה קרירין?

פורסם

בראייה שנייה, מצאתי כמה דברים שלא מתיישבים עם ההגיון אך לא בדקתי אותם. כמו למשל הטענה שהשבבים של אינטל הומצאו בישראל.

נכון שיש להם מפעלים כאן (ולכן גם הכי סביר שהשבבים שארצות האיזור משתמשות בהן מגיעים משם) אבל הטענה מנוסחת בצורה שגויה ומטעה.

עריכה:

שבב הבניאס והמניטובה ייוצרו לגמרי בישראל, אך לא סביר שהערבים באיזור ישתמשו בהם.

http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Economy/israelchip.html

מערכות ההפעלה של מייקרוסופט גם כן לא מיוצרות ולא הומצאו בישראל אלא ברדמונד, קליפורניה. אולי חלקים מהם פותחו כאן בארץ (בעזרת מכוני ה-R&D הענקיים שיש למייקרוסופט ואינטל כאן) אבל מה שאומרים בסרטון פשוט מטעה.

אוי והטלפון הנייד ממש לא הומצא בישראל. וגם לא המצלמה בטלפון.

פורסם

בראייה שנייה, מצאתי כמה דברים שלא מתיישבים עם ההגיון אך לא בדקתי אותם. כמו למשל הטענה שהשבבים של אינטל הומצאו בישראל.

נכון שיש להם מפעלים כאן (ולכן גם הכי סביר שהשבבים שארצות האיזור משתמשות בהן מגיעים משם) אבל הטענה מנוסחת בצורה שגויה ומטעה.

אני זוכר שהיית כתבה על הישראלי שעזר בפיתוח

אבל לא פוסל את זה שיש הרבה תוספות בהרבה מוצרים שהם לא 100% תוצרת ישראל והיו עוד מדינות שותפות בעניין

מה שכן הרעיון הכללי של הסרטון צודק ישראל לוקחת חלק חשוב בטכנולוגיה המערבית.

פורסם

אני זוכר שהיית כתבה על הישראלי שעזר בפיתוח

אבל לא פוסל את זה שיש הרבה תוספות בהרבה מוצרים שהם לא 100% תוצרת ישראל והיו עוד מדינות שותפות בעניין

מה שכן הרעיון הכללי של הסרטון צודק ישראל לוקחת חלק חשוב בטכנולוגיה המערבית.

אז מה זה פרופוגנדה, ועוד לא אחת טובה במיוחד, אין סיבה להחרים את ישראל, כמו שאין סיבה לגאווה לאומית מטורפת בגלל כל סטארטאפ שהצליח...

פורסם

אז מה זה פרופוגנדה, ועוד לא אחת טובה במיוחד, אין סיבה להחרים את ישראל, כמו שאין סיבה לגאווה לאומית מטורפת בגלל כל סטארטאפ שהצליח...

פרופגנדה, לא פרופוגנדה, למרות שאני מסכים לתוכן הדברים.

פורסם

מערכות ההפעלה של מייקרוסופט גם כן לא מיוצרות ולא הומצאו בישראל אלא ברדמונד, קליפורניה.

מצטער, אבל זה צרם לי - רדמונד זה בוושינגטון.

פורסם

אין ספק שישנן הגזמות רבות בסרטון. עם כל הכבוד ל"יהודים", העולם עדיין לא מתבסס עלינו.

עם זאת, הסרטון סוף סוף נוקט בקו ראוי. קו מתבדח, סרקסטי וציני - ולא התרפסות מטומטמת על כמה שאנחנו בסדר והם לא.

כן ירבו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים