עבור לתוכן

התייעצות לגבי רכישת מקבוק פרו

Featured Replies

פורסם

יש לי מבקבוק 15" מהדגמים החדשים - מעבד Corei7,זיכרון 8GB ראם,מסך Antiglare HD. נקנה בארה"ב עם הנחת סטונדט - ככה שיצא לי זול - יחסית.

אגב,אם הייתה אפשרות לקבל את המפרט של ה 15" בדגמי ה 13", הייתי הולך בכיף על 13" - קומפקטי,קטן ונוח. פשוט בשלב הזה אפל לא מציעה את דגמי ה 13" עם המעבדים החדשים.

קשה לי להגיד לך בדיוק כמה זמן הסוללה מחזיקה,גם בגלל שאף פעם לא מדדתי את הזמן בדיוק ואני אוכל לתת לך יותר תחושה מאשר נתון מדוייק,והסיבה השנייה היא שזה מאד תלוי - ברמת הבהירות למשל,אם התקן BT פועל וכד'... באופן כללי אני יכול להגיד שהוא מחזיק יותר זמן מהמוצע,התחושה שלי אומרת בכיוון של באזור ה-4 שעות. על רמת בהירות ממוצעת,ו wifi דלוק כמובן.

אני אשתדל לבדוק לך את זה בהקדם ולהחזיר לך תשובה.

בנגוע לחסרונות - רבים היתרונות על החסרונות - מערכת ההפעלה פשוט נהדרת. אני לא חושב שיש לך שום סיבה לדאגה מהבחינה הזו.

פורסם

בדיוק, NEOOFFICE ,ככה זה נקרא הזכרת לי. זה אחד העלובים שראיתי...=\ אי אפשר להשוות עם אופיס 2010 MS

איזה מק יש לך? 15" או 13" ? כמה זמן מחזיקה לך הסוללה ובאיזה שימוש?

ובאילו עוד חסרונות נתקלת , במיוחד מצד המערכת ההפעלה ,מה שאותי יותר מעניין בשלב זה.

תודה.

ל-OS X יש פיינדר המקביל שלו ב-WIN זה האקספלורר.

הניהול קבצים בפיינדר מאוד מוגבל, קשה לנווט עמוק בתיקיות כמו ב-WIN,

חסרות אפשרויות כמו: cut & paste לא ניתן לערוך שמות קבצים ומחיקה ישירות מחלונות שמירה/פתיחה.

לרוב הפונקציות החשובות במערכת צריך לעשות השלמה בעזרת תוכנה צד שלישי, הסרת תוכנות, תחליף ל-F11 (אמור להיכנס לגרסה 10.7).

המחלה של OS X... זאת תופעה של גלגל צבעוני שמופיע המון על פעולות ממש פשוטות, אותי לפעמים זה מוציא מדעתי, עוד תופעה user ראשי מפסיק לתפקד סתם ללא סיבה, תמיד חשוב! שיהיה לך גיבוי של user נוסף.

לגבי פלאש: תנסה להריץ יוטיוב ב-720P על מסך מלא... ורק אז תמדוד טמפ' של המעבד.

אגב, פרללס זאת תוכנה VT שהביצועים שלה ממש עלובים, מבלי לקחת בחשבון זלילה של הסוללה.

לדעתי האישית ומיניסיון על מק, איו מה לחפש שם מעבר לפוזה, אם אתה אוהב עיצוב ופוזה זה המחשב בשבילך.

פורסם

ל-OS X יש פיינדר המקביל שלו ב-WIN זה האקספלורר.

הניהול קבצים בפיינדר מאוד מוגבל, קשה לנווט עמוק בתיקיות כמו ב-WIN,

חסרות אפשרויות כמו: cut & paste לא ניתן לערוך שמות קבצים ומחיקה ישירות מחלונות שמירה/פתיחה.

לרוב הפונקציות החשובות במערכת צריך לעשות השלמה בעזרת תוכנה צד שלישי, הסרת תוכנות, תחליף ל-F11 (אמור להיכנס לגרסה 10.7).

המחלה של OS X... זאת תופעה של גלגל צבעוני שמופיע המון על פעולות ממש פשוטות, אותי לפעמים זה מוציא מדעתי, עוד תופעה user ראשי מפסיק לתפקד סתם ללא סיבה, תמיד חשוב! שיהיה לך גיבוי של user נוסף.

לגבי פלאש: תנסה להריץ יוטיוב ב-720P על מסך מלא... ורק אז תמדוד טמפ' של המעבד.

אגב, פרללס זאת תוכנה VT שהביצועים שלה ממש עלובים, מבלי לקחת בחשבון זלילה של הסוללה.

לדעתי האישית ומיניסיון על מק, איו מה לחפש שם מעבר לפוזה, אם אתה אוהב עיצוב ופוזה זה המחשב בשבילך.

ruib,לילה טוב שיהיה לנו....

אכן,בפיינדר ובמק באופן בכללי לא קיימת אפשרות גזירת קובץ,אלא ע"י גרירתו ממקום אחד לאחר. מעבר לכך,אני מסכים שבפיינדר חסרות פונקציות מסויימות - אבל יש לכך סיבה. כל נושא העבודה עם קבצים במק - כמעט ולא קיים.להבדיל מויינדוס,שדורש עבודה עם קבצים שונים לצרכים הבסיסים,במק הדבר הזה נמצא מתחת לפני השטח והוא הרבה פחות מורגש.

מעבר לכך,כמשתמש וותיק בווינדוס,לא מצאתי את ה Explorer נוח במיוחד לעבודה עם קבצים,והשתמשתי בתוכנת Total Commander ע"מ לנהל את הקבצים.

כך גם במק,תוכנת Forklift המצויינת,או אלטרנטיבות כמו Pathfinder עושות את העבודה בצורה מצויינת,בשעות שאתה נזקק לעבוד עם קבצים בצורה אינטנסיבית יותר.

הטענה שלך "לרוב הפונקציות החשובות במערכת צריך לעשות השלמה בעזרת תוכנה צד שלישי" מצחיקה מאד,שכן ידוע שדווקא ווינדוס היא זו שבאה מצויידת במעט תוכנות,וגם התוכנות שמגיעות איתה לוקות בחסר בלשון המעטה (Windows Meida Player,Windows Movie Maker והרשימה עוד ארוכה...).

מק מגיעה מצויידת עם חבילת תוכנות רחבה יחסית,ומעבר לכך,עצם העובדה שקיימות תוכנות צד שלישי רבות למק היא איננה חסרון אלא דווקא יתרון גדול - מה גם שאני בטוח שאתה בעצמך משתמש בווינדוס בהמון תוכנות צד שלישי - החל מהדפדפן צד שלישי שכתבת בו את התגובה הזו ועד לתחליפים למסנג'ר ה"נפלאה".

אני לא יודע מתי השתמשת במק לאחרונה,אבל את תופעות ה"גלגל המסתובב" והעלמות היוזר הראשי,כפי שאתה קורא להן,לא ראיתי מימיי,והן פשוט לא קיימות בגירסאות האחרונות של OSX בשנים האחרונות. זה כמו להזכיר עכשיו את Vista המהוללת או לחזור לימי XP בתחילת דרכה. שתי המערכות, Windows 7 ו OSX SL,פשוט יציבות ואמינות מאד.הן מערכות בשלות עם ותק רציני, והכשלים במערכות ההפעלה האלה נדירים מאד. אז בוא לא נמציא דברים.

לגבי פלאש,אני מריץ סרטונים ביוטיוב באיכות HD והמחשב מתמודד איתן בצורה מצויינת. מעבר לכך,אתרים רבים כבר פועלים ורצים על html5, והצורך בפלאש הולך ופוחת.

מיותר להגיד שהטענות שלך לגבי פרללס או פיוז'ן,אם תרצה,פשוט מגוכחות. אני מריץ את פרללס כבר חצי שנה,ויכול לעבוד עם ווינדוס 7 במקביל כאילו היא מערכת ההפעלה הטבעית והיחידה שרצה כרגע. שום איטיות ושום בעיות - התוכנה רצה בצורה מושלמת.

אין לי בעייה עם זה שאת דעתך האישית אתה בונה על סמך......שום דבר,בעיקר שמועות וחוסר ניסיון - אבל חבל שאתה מטעה גם משתמשים אחרים עם הטענות הלא מבוססות שלך.

מציע לך לתת למק איזו תקופת ניסיון,תגלה מערכת מובססת Unix יציבה,אמינה וחזקה.

[br]פורסם בתאריך: 1.12.2010 בשעה 01:55:36

פלאש על מק:

סרטון מסוף 2007? נו באמת..... זה אמור להיות רציני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים