פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים שלוםיש לי כרגע מחשב עם כ. מסך GTX260 896MB 216SP שלא תומך בפורמטי האודיו החדשים :-\אני לא רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש יקר שתומך, השאלה שלי האם ניתן להוסיף כרטיס מסך זול שתומך בפורמטים החדשים בנוסף לכרטיס הקיים? ולהשתמש בו עבור האודיו?או שזה יעשה לי שעטנז?או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טוב שגם יהיה חזק במשחקים?
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים רגע, אתה רוצה להוסיף כרטיס מסך, בשביל קול יותר טוב??? בשביל זה יש כרטיסי קול אתה יודע...
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים הייחבל על הכסף. הכרטיס שלך מעולה להרצת כל המישחקים , ניתן מקסימום להחליף לוח אם יותר מיתקדם עם יציאת אודיו מיתקדמות, כרטיס חדש אחר טוב לדייריקס11 + מסכיי LCD גדולים.
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים מחבר Gimelאני לא מכיר כ. קול בתומך בפורמטי אודיו המתקדמים במחיר שפוי, אשמח לקבל הצעותrony1880אני יודע שייש לי כ. מסך טוב, אני מחפש פיתרון פשוט וזול
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים אתה מוכן לפרט על אילו "פורמטי אודיו מתקדמים" אתה מדבר ואיפה זה בא ליידי ביטוי?
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים מחבר Dolby True HDDTS-ESDTS-HD Master AudioDTS-HD High Resolutionכמובן דרך HDMI
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים מחבר אני יודע שיש כ. מסך זולים שתומכים השאלה אם זה לא יעשה לי בלאגן במחשב?
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים יכול לעשות.לאן אתה מחבר את המחשב בשביל להנות מסאונד משובח כזה שתוכל לחוש בהבדל בין DTS לכל דבר אחר?
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים אני יודע שיש כ. מסך זולים שתומכים השאלה אם זה לא יעשה לי בלאגן במחשב?יש לי 4870X2 ואת ה 5450 בדיוק בשביל המטרה הזאת (על אותו מחשב) אבל זה אולי קצת שונה כי שניהם של ATI ,אבל אני יודע על אנשים שיש להם שני כרטיסי מסך של NV בשביל CUDAו ATI בשביל המשחקים עצמם כך שאני לא ממש צופה בעייה.[br]פורסם בתאריך: 30.11.2010 בשעה 22:36:37יכול לעשות.לאן אתה מחבר את המחשב בשביל להנות מסאונד משובח כזה שתוכל לחוש בהבדל בין DTS לכל דבר אחר?עם רסיבר טוב שיודע לפענח ורמקולים טובים אפשר בקלות לשים להבדל.
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים מחבר sbtgn1 תודה רבה על התשובה אני יקנה ATI 5450 וינסה (מקסימום............) Gimel זה יתחבר לרסיבר של פיוניר LX82 (עדיין לא סגור 8))
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים אתה צריך את זה לסרטים?חיבור אופטי שמעביר את המידע הדיגיטלי כמו שהוא מהסרט לא יהיה מספיק טוב?או איזה DAC או איכשקוראים לזה לא יבצע את התפקיד בצורה יותר טובה מכרטיס מסך?
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים מחבר חיבור אופטי לא יכול להעביר Dolby® TrueHD and DTSHD Masterהוא מוגבל בנפח התעבורה שלו, רק חיבור HDMI יכול להעביר את זהDAC עושה המרה ממקור דיגיטלי (2 ערוצים) לאנלוגי וזה מיועד בעיקר למוזיקהכ. מסך צריך רק להעביר את האות הדיגיטלי, את שאר העבודה (הפענוח) עושה הרסיבר
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים מה זה משנה לך אם תוכנה מפענחת את הפורמטים ואתה שולח לרסיבר uncompressed LPCM או שאתה שולח אותם ב-bitstream לרסיבר שיפענח ?
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים מה זה משנה לך אם תוכנה מפענחת את הפורמטים ואתה שולח לרסיבר uncompressed LPCM או שאתה שולח אותם ב-bitstream לרסיבר שיפענח ? אתה עדיין צריך HDMI שיעביר את זה (אלא אם כן התכוונת לאנאלוגי ואז זה אומר שאתה תעבור דרך ה DAC של המחשב שהוא פחות טוב )בATI סדרה 4 אתה תעבור RESAMPLE מחדש ויש כל מיני הגבלות אחרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.