פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים שלום\יש לי מחשב נייד dell vostro 1015 ואני מנסה לחבר אותו לטלווויזייה של טושיבה בחיבור hdmi דרך כבל hdmi -dvi דרך מתאם dvi-vga עכשיו הבעיה היא שלא המחשב ולא הטלווויזיה מזהים אחד את השני ובניסיון להגדיר את הכ.מסך (שדרך אגב הוא מובנה) אין אפשרות ביגלל שעדיין הכ.מסך לא מראה שהוא מזה כלום..מה אפשר לעשות? אולי הכבל לא מתאים או שזה בעייתי עם בחיבור עם מתאםאשמח לתשובה.
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים מחבר ניסיתי גם לחבר דרך המחשב ב-VGA ולטלוויזיה Component וזה גם לא עבד...בטלוויזיה יש לי כניסת RCA רגילה וSCART לאן אני יכול לחבר אותו ?
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים כנראה לשום מקום, אם אין בטלוויזיה כניסת VGA. בספק שהVostro יודע להוציא component/composite/svideo על הVGA (רוב הניידים לא יודעים).
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים יש מספר פתרונות בשוק מבוססי קופסאות המרה שעולים בין 50 ל-150 דולר, שיפתרו את הבעיה הזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.