פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים יש לי אפשרות לבחור בין השלושה אני מדבר המון מיילים וSMS וקצת גלישה באינטרנטאני חייב להחליט דחוף אני מקבל את הסלולארי בדיל טוב בהתחייבות ל36 חודשים אני לקוח עסקיאין לי מושג מה יותר טוב עזרה ממי שמבין באמת תודה
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים לא רוצה להיות זה שמוציא אותך מהבועה אבל שום דיל של החברה הסלולרית לא יכול להיות טוב, בטח שלא ללקוח עיסקי שהם נדפקים הכי הרבה כי החוקים שמגבילים את תקופת ההתחייבות לא תקפים אליהם.
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים מחבר הכל נכון וידוע אבל יש לי את השיקולים שליאבקשל להתייחס למכשירי הסלולארי בלבדחברה זה דחוף חייב לעזור לחבר מה להמליץ ולמה?
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים האייפון 4 נחמד למשחקים. הבעיה שיש לו מסך קטן יחסית וזה מפריע בגלישה ועוד אפליקציות שדורשות שימוש במסך.
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים תגובות לא מנומקות כגון "אייפון 4 " הן שמביאות אותי להחלטה מיידיתעל איזה HTC מדובר?
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים תגובות לא מנומקות כגון "אייפון 4 " הן שמביאות אותי להחלטה מיידית יש לי אפשרות להקל לך על הדילמה, אין Iphone 4 במלאי לאף חברה כרגע הבנתי שאם תרכוש אחד, תצטרך לחכות תקופת זמן לא מבוטלת.
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים אם אתה כותב הרבה אז אתה חייב מקלדת, הבעיה שמכל המכשירים שנמכרים אצל הספקיות היחידי עם מקלדת ששוה הסתכלות זה המיילסטון (סלקום). אני שבוע שעבר הבאתי מחול מיילסטון 2 בהזמנה מוקדמת ואני מרוצה, כמובן שהוא ללא מקלדת עברית (אבל יש מיפוי מקשים לעברית לפיזית או שאפשר להשתמש במקלדת עברית וירטואלית).
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים יש לי אפשרות להקל לך על הדילמה, אין Iphone 4 במלאי לאף חברה כרגע הבנתי שאם תרכוש אחד, תצטרך לחכות תקופת זמן לא מבוטלת. דווקה ברשת פלאפון אייפון 4 נמצא במלאי
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים רכשתי לפני שבועים אייפון 4 סים פרי מגיע אורגינל עם דוקומנטציה בעברית קניתי במזומן, לא מאמין בדילים של החברות הסלולאריות.
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים אם אתה כותב הרבה אז אתה חייב מקלדתממש לא, זה אינדבדואלי לחלוטיןמקלדות וירטואליות כמו של האייפון 4 הרבה יותר נוחות לי למשל ממקלדת פיזית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.