פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים שלום,(מצורף צילום מסך)אתמול נפל לחברה שלי מיני לפטופ מסוג LG X110 על הריצפה.עכשיו שמדליקים את המחשב הוא עושה ריסטרט בכל פעם שהווינדווס נטען.אני מריץ כרגע בדיקת סקטורים ע"י HIREN CD והכלי - HDD Regenerator (לינק: http://store6.esellerate.net/store/ProductInfo.aspx?StoreIDC=STR793615240&SkuIDC=SKU9923428806&pc=)נכון לעכשיו יש 650 סקטורים פגומים וכתוב שהם תוקנו (R - Bad sectors recovered)שאלתי היא:במידה וכל הסקטורים שנמצאו פגומים, יופיעו כ"תוקנו", האם הדיסק יכול לחזור למצב תקין ב 100%? האם שווה להמשיך ולעבוד עם ההארד דיסק הזה?כדאי לקנות חדש?תודה,שי[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים מחבר עכשיו הסריקה עומדת על 4.81% אחוז ו 2,189 סקטורים פגומים שתוקנו והמספר ממשיך לעלות..הלפטופ סה"כ נפל מגובה של מטר (מהמיטה).
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים תוריד את התוכנה MHDD תצרוב על דיסק ותהתחל אותה כמו ווינדוס.קח מדריך שיעזור לך: http://www.bigtech.co.il/index.php/guides/73
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים מחבר חב"לז שלך.לקנות חדש.1. לגבי התוכנה MHDD:כרגע אני עושה סריקה עם HDD REGENERATOR שלפי מה שקראתי היא הכי טובה והיא גם עולה 60 דולר.. אז יש מצב שהיא טובה.כרגע הסריקה עומדת על 4 אחוז וכבר יש מאות סקטורים שלצערי מופיעים כ BAD ולא כ REPAIR.2. לגבי לקנות חדש:הבעיה שלי היא שאין לי גישה כרגע להארד דיסק - אני לא יכול להציל חומר שיש עליו.עשיתי BOOT עם לינוקס LINUX וגם - אין גישה להארד דיסק.התחברתי עם מיני XP ולא עזר..בגלל זה אני מחכה לראות מה הסריקה ותיקון הסקטורים יעשו, אולי אצליח לגבות משהו.. ורק אז אקנה הארד דיסק אחר.מה עושים כשאין גישה בכלל לכונן מסויים משום שהוא נפגע? איך מצילים קבצים?
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים יש חברות שזה עבודה שלהם - לשחזר.נפילה = נזק מכני = כמו סרטן, מתפשט מסקטור לסקטור.כמה שתנסה לתקן יותר כך יהיה פחות שאפשר לשחזר.
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים מחבר יש חברות שזה עבודה שלהם - לשחזר.נפילה = נזק מכני = כמו סרטן, מתפשט מסקטור לסקטור.כמה שתנסה לתקן יותר כך יהיה פחות שאפשר לשחזר.אני מבין.הבעיה היא שהאפשרות שנתת עולה המון המון כסף..תודה
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים זרוק את הדיסקהראשים נפגעו בנפילה וכתוצאה מכך התוכנה רושמת מסלולים חדשים ומעבירה לשם את המיידעהשפצור הזה יחזיק זמן מוגבל בלבד ואז תבוא הקריסה הסופיתבמקרה כנל יהיה קשה מאד לשחזר את המיידעלסיכום זרוק את הדיסק
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים מחבר זרוק את הדיסקהראשים נפגעו בנפילה וכתוצאה מכך התוכנה רושמת מסלולים חדשים ומעבירה לשם את המיידעהשפצור הזה יחזיק זמן מוגבל בלבד ואז תבוא הקריסה הסופיתבמקרה כנל יהיה קשה מאד לשחזר את המיידעלסיכום זרוק את הדיסקזה בדיוק מה שאני צריך - 5 דקות בהן הדיסק מאפשר גישה להעתקת חלק מהקבצים (תמונות ומסמכים) וזהו אני יכול לזרוק אותו!הבעיה היא שאני אפילו לא מצליח להיכנס לכונן C, לא ע"י לינוקס ולא ע"י MINI XP.
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים כך אותו למעבדה לדוגמא כשאני האיתי באייבורי אז מישהוא הגיע לשם עם בעיה דומה והטכנאי הציל את המידע בתמורת 120 ש"ח בלבד.**אני באופן אישית לא כ"כ סומך עליהם**
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים דבר ראשון - תפסיק מיד את הסריקות האלו! הנזק רק מתפשט בכל רגע שההרדיסק עובד.דבר שני - תשיג מתאם SATA לUSB ותנסה לחלץ דרכו. אם זה לא עובד - חברת שחזור\ הקפאה.דבר שלישי שאמור להיות ראשון - לגבות מראש!
פורסם 2010 בדצמבר 115 שנים מחבר דבר ראשון - תפסיק מיד את הסריקות האלו! הנזק רק מתפשט בכל רגע שההרדיסק עובד.דבר שני - תשיג מתאם SATA לUSB ותנסה לחלץ דרכו. אם זה לא עובד - חברת שחזור\ הקפאה.דבר שלישי שאמור להיות ראשון - לגבות מראש!תודה רבה על העזרה!אני התייאשתי.. אחרי נסיונות לתקן את הPARTITION TABLE, MBR ועוד.. כלום לא עזר. קניתי דיסק חדש.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483346.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.