עבור לתוכן

נפח HDD ב PS3

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעוניין לרכוש PS3 וכנראה אביא אחד מארה"ב.

ההתלבטות שלי היא האם לרכוש את דגם ה 320G או לקנות את הנפוץ יותר והקטן יותר גרסת ה 160G

כרגע החבילות המשתלמות מוצעות רק עם ה160G: קונסולה+2 שלטים+2 משחקים ב350$ (מבצע חג ההודיה)

כמה שאלות:

מה הנפח שיספיק לי?

מה החסרונות של עבודה עם HD חיצוני?

הבנתי שניתן להחליף את הHD הפנימי - זהה לזה שיש במחשבים ניידים.

כמה זה מסובך?

כיום יש כבר כוננים של 500G ואפילו 1T ,האם יש מגבלת נפח?

תודה.

פורסם

לא משנה כמעט כלום. קח את הגרסה המשתלמת יותר.

פורסם

הבנתי שניתן להחליף את הHD הפנימי - זהה לזה שיש במחשבים ניידים.

כמה זה מסובך?

כיום יש כבר כוננים של 500G ואפילו 1T ,האם יש מגבלת נפח?

תודה.

מאד פשוט.

יש מדריכים רבים ברשת. ואפילו יש אופציית גיבוי מובנת ב-PS3.

פורסם
  • מחבר

בפורום הזה שמוקדש לקנוסולות הייתי מצפה לקבל תשובות ולא שיפנו אותי לפורום או אתר אחר ???

חבל...

פורסם

חלק מהמשחקים כמו GT5 וכו' דורשים התקנה בכדי לקצר את זמני הטעינה.

בגדול ב160GB אמור להספיק לך במידה ואתה לא מתכוון לאכסן שמה סרטים וכו',

לגבי מגבלת נפח ,אני יודע שהוא תומך ב1TB פנימי לא יודע אם מעבר לזה, בכל מקרה המחירים לא נמוכים.. זה עדין כונן 2.5' ולא 3.5'.

אני אישית יש לי את ה250GB וזה מספיק יותר מדי.. אני לא "אוגר" סרטים בPS3 כל הסרטים וכו' מופעלים אצלי ב"זרימה" דרך המחשב , מה שמותקן לי על הקשיח של הסוני אלו דמואים/שמירות/סרטונים של משחקים/והתקנה של משחק [1-8GB תלוי במשחק].

אם אינני טועה אינך יכול להוריד/לשמור, דמואים/התקנה של משחקים/שמירות על גבי כונן קשיח חיצוני.

ההתקנה פשוטה.. יש מיליון מדריכים ביוטיוב שמראים לך בכמה דקות איך לעשות זאת, תתיחס לזה כאל מחשב קטן.

שורה תחתונה, אל תקרע את הכיס בשביל 320GB , במידה וההפרש לא גדול זה ישתלם לך.

פורסם

בפורום הזה שמוקדש לקנוסולות הייתי מצפה לקבל תשובות ולא שיפנו אותי לפורום או אתר אחר ???

חבל...

שאלת בקווים כלליים עד כמה זה מסובך, עניתי לך שזה לא מסובך- לא שאלת איך עושים את זה בפועל.

בכל מקרה- אין הרבה מה לומר- http://www.youtube.com/watch?v=5sRkj89axOU

מפרקים פה בורג, מחליפים, סוגרים- ואל תשכח לפני כן לעשות גיבוי.

התפריט ה-PS3 יש לך בהגדרות system settings שם יש backup utilty.

אם אתה מתכוון להחליף, אני ממליץ שתעשה את זה לפני שתתקין עליו דברים בכדי לחסוך זמן והתעסקות מיותרת.

אני רק יוסיף על מי שמעלי- לי יש PS3 80GB ותכלס זה מספיק להמון דמואים ולהרבה התקנות של משחקים כבדים (GTA, MGS, שכל התקנה בערך 3-4GB).

אין לך מה לחשוש, לך על הגרסא הזולה ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים