עבור לתוכן

עכבר גיימינג אלחוטי עד 400שח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם . הדרישות שלי הם שיהיה אלחוטי , רצוי נטען והכי חשוב שיעבוד על פורמייקה , ספות עור בקיצור כל משטח מבריק.

פורסם

עכבר גיימינג אלחוטי היחיד בהגדרה זב RAZER MAMBA, אבל הוא עולה 650 ש"ח הזול ביותר. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10316

לכן פתרון בשבילך יכול להיות LOGITECH G7 שאפשר למצוא ב 427 ש"ח או LOGITECH MX 1000 ב 400 ש"ח.

לדעתי אלחוטי וגיימינג לא הולכים ביחד, אבל אם אתה רוצה דווקא אלחוטי תהייה מוכן או לשלם יותר או להתפשר.

עשיתי קצץ סקר ויש לך עוד אופציה וזה RAZER OROCHI שהוא MOBILE WIRELESS MOUSE. המחיר שלו סביר - 420 ש"ח אבל הוא קטן יחסית (כמו שאמרתי צריך להתפשר במשהו ;))

פורסם

קנה מחו"ל את ה- Logitech G700 (למשל אמזון, או איביי) יצא לך בסביבות ה- 400ש"ח כולל הכל.

פורסם

איך ה Logitech Marathon Mouse M705 ??

פורסם

קנה מחו"ל את ה- Logitech G700 (למשל אמזון, או איביי) יצא לך בסביבות ה- 400ש"ח כולל הכל.

G700 זה עכבר מצוין אבל הוא עולה בארץ 1150 ש"ח לכן לא הצעתי אותו לפותח דיון.

תגיד ADIZ, אני גם שוקל לקנות עכבר ב EBAY.אולי אתה יודע האם משלמים מכס ומע"ם על קניית עכבר בחו"ל. כי בדקתי הצעות בEBAY והן אטרקטיביות רק בתנאי שלא משלמים שום דבר. עם משלמים אפילו 16% מע"ם, אז הקנייה יוצאת זולה יותר רק ב30-40 ש"ח שנראה לי לא כל כך זול אם לקחת בחשבון שמפסידים אחריות של יבואן בארץ.

פורסם

כשכתבתי שניתן לקנות אותו מחו"ל בכ- 400ש"ח כולל הכל לקחתי בחשבון גם את המשלוח (חינם מאמזון ל- Mustop, האחרונה לוקחת כ-20$) והמע"מ (אין מכס, רק מע"מ).

86$ (עלות העכבר)+ 20$ (עלות המשלוח) = 106$ כלומר 385ש"ח. תוסיף 16% מע"מ, יוצא כ- 450ש"ח.

איך זה יוצא 30-40ש"ח פחות מ- 1,150ש"ח ?!

לגבי האחריות, אם יש קבלה (ויש), ניתן להשתמש בערוץ החדש ש- Logitech פתחה לנו - פניה אליהם למימוש אחריות דרך האתר שלהם (אך לקחת בחשבון, שזה עלול להשתנות).

ניתן לקנות בכמה שקלים זול יותר מאיביי (אם מבקשים מהמוכר להצהיר על החבילה פחות מ- 50$), אך לדעתי ההפרש אינו שווה את זה.

פורסם

תודה רבה! :) התכוונתי לעכבר שאני רוצה לקנות RAZER DEATH ADDER 3.5 G שאפשר למצוא ב EBAY ב $46 הזול ביותר כולל משלוח שנותן מחיר של 207 ש"ח בערך . כאשר בארז אפשר למצוא אותו ב 255 ש"ח.

כמובן שהצעה שלך מצוינת וזולה פי 2 מהמחירים שיש בארץ, לא ידעתי ש AMAZON שולחת לארץ.

פורסם

אמזון לא שולחת לארץ, אתה משתמש בשירות Mustop בשביל לקבל משלוח מאמזון...

פורסם
  • מחבר

הG7 עובד על משטחים חלקחם כמן ספות והציפוי של הריטים ?

מה לגבי מייקרוסופט X8 ? איך הוא ? יחסית לא יקר , 350 שח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים