פורסם 2010 בנובמבר 2815 שנים אהלן חברי פורום אלקטרוניקה ומודינג וכן חברי פורום יומני פרוייקטים.בעקבות הרעיון שעלה לי, כתיבת מדריך מפורט על עבודה עם פרספקס, אשאל אתכם שאלה.פרספקס אפשר: -לחתוך -לכופף -לצבוע -להלבין -לחרוט עליואשמח לדעת האם יש לכם עוד רעיונות מקוריים לגבי מה ניתן לעשות עם פרספקס?[glow=red,2,300]כל רעיון, שובר שגרה ככל שיהיה יתקבל בברכה.[/glow]תודה מראש לכם.
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים חח אתה לא אמור לכתוב מדריך ? ;D ;Dלהאיר קצוות אני משער שזה כמו שעשיתי בפרויקט שליhttp://i214.photobucket.com/albums/cc43/Blinkergrip/lightningmod/020208/IMG_1130.jpgלנפח בתבנית נשמע לי קצת מתקדם מידיולהדביק עם מה אפשר להדביק פרספקס, יש דבקים שקונים ואפשר להכין דבק עם אציטון וכמה חתיכות פרספקס שמיסים בו ויוצא דבק איכותי להפליאהאציטון מתאדה ויש לך קשר כימי חזק מאוד
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים להאיר עם uv ואז לכתוב על זה עם טוש מחיק שמגיב לUv (בהנחה שקיים)מארקר רגיל (לא כל הצבעים) הוא טוש כזה. אבל אם משאירים יותר מדיי זמן הוא לא נמחק
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים לעשות כמה שכבות, כל שכבה מוארת עם צבע אחר ועל כל שכבה חריטה וכאשר מסתכלים יוצא חריטה מוארת בצבעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.