עבור לתוכן

ויקיליקס ידליפו היום מסמכים סודיים בנוגע ליחסי ארצות הברית עם העולם (זה התחיל!)

Featured Replies

פורסם

בין היתר איראן, ניתוח אופי של נבחרי ציבור ומסמכים סודיים אחרים. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מת לקרוא מה הם חושבים על נבחרי הציבור המהוללים שלנו.

• תגובות 72
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קצת OT - אבל מגניב

הגילויים האלה ישנו את הדרך שבה ממשלות פועלות - עכשיו הם ידעו שכל מסמך או פעולה חשופים להדלפה

פורסם

מזמן היה צריך להפיל את האתר הזה....

(עם כל הכבוד ללוחמי החופש בינינו, יש דברים שעדיף שמרבית הציבור לא ידע).

פורסם

מסכים עם אלכס. אנחנו לא צריכים לדעת הכל, ובטח שלא האוייבים שלנו.

פורסם
  • מחבר

דבר בשם עצמך. אני מאד רוצה לדעת סודות מדינה..

פורסם

גם במחיר של לפגוע בה?

פורסם

קצת OT - אבל מגניב

וואוו גאוני!!! :yelclap:

פורסם

דבר בשם עצמך. אני מאד רוצה לדעת סודות מדינה..

אף אחד אישית לא היה מתנגד לדעת מידע מסווג, אבל האם החשיפה של אותו מדיע לכל הציבור (כלל ובעיקר האויבים שלך)זה מחיר שאתה מוכן לשלם בשביל זה?

פורסם
  • מחבר

גם במחיר של לפגוע בה?

בוודאי שלא, אבל המידע דלף בגלל מחדל איום בארצות הברית. אם המידע כבר בחוץ אין שום סיבה שלא נלמד אותו.

פורסם

בוודאי שלא, אבל המידע דלף בגלל מחדל איום בארצות הברית. אם המידע כבר בחוץ אין שום סיבה שלא נלמד אותו.

מה זות אומרת?, בגלל שזה מחדל איום זה לא פוגע בך?

פורסם
  • מחבר

ברור שזה פוגע בי. זה פוגע בכולנו. אני הייתי מעדיף לקבל את המידע בצורה חשאית. אבל אם המידע כבר דלף אני לא רואה סיבה למה שלא נקרא אותו. עכשיו תסלחו לי, אני צריך לשים את הקינדל בהטענה. הוא צריך לעבוד מחר שעות נוספות. (המסמכים יפורסמו בחצות שעון ישראל)

פורסם

ויקי-ליקס (למרות שהוא לא ממש ויקי...) לאט לאט מייצב את עצמו כאחד האתרים החשובים ביותר בעולם. מדהים.

אגב - נכון לרגע זה, האתר לא עובד.

פורסם

ברור שזה פוגע בי. זה פוגע בכולנו. אני הייתי מעדיף לקבל את המידע בצורה חשאית. אבל אם המידע כבר דלף אני לא רואה סיבה למה שלא נקרא אותו. עכשיו תסלחו לי, אני צריך לשים את הקינדל בהטענה. הוא צריך לעבוד מחר שעות נוספות. (המסמכים יפורסמו בחצות שעון ישראל)

אבל זה כבר דיון אחר, אם והמסמכים ניחשפו, ברור שאין סיבה לא לקרוא אותם, להפך, עדיף בשביל שהיתרון שיש לשאר האנשים עילך יצטמצם, אני מדבר על עצם הקיום של האתר, מהתחלה כל המצב הזה לא היה אמור להיתרחש, ואם לאמריקה יש איזה כוח עדיין, היא צריכה להשתמש בו בשביל להפיל את האתר הזה, ומהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים