עבור לתוכן

חידה קשה.

Featured Replies

פורסם

כבר אמרתי את הפתרון ... אני דיי בטוח שהוא נכון, אתה יכול לקרוא ולנסות להבין למה הוא נכון.

לי בכל אופן הוא נראה נכון ...

• תגובות 71
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראו החידה לא ממש מובנה בשבילי,

ואני בטוח שאני לא לבד.. ;D :lol:

אז מישהו מוכן להסביר לי..האם הניסוח שלי נכון, לפי מה שהבנתי מחבר שלי..

יש 24 תאים בבית הכלא, יש 23 אסירים, בכל תא יש אסיר אחד, והתא הנוסף יש בו שני מפסקים,

שהם עכשיו על מצב NONE והם לא עושים כלום!,

עכשיו כל פעם המנהל מוציא אסיר מהתא, והוא יכול להוציא את אותו אסיר פעמים גם או יותר..,

מוציא את האסיר מהתא, מכניס אותו לתא עם הכפתורים ואומר לו לשחק בכפתורים..

עכשיו המטרה היא לגלות אחרי כמה אסירים מגיע האסיר האחרון?

אם ככה זאת החידה, אז זה ממש לא הגיוני לדעת, אין שום נתון שיכול לעזור לך,

אתה אמור לדעת לפי המספקים מתי מגיע החארון, אבל זה לא שהאסירים כל פעם מורידים מפסק אחד ומעלים את השני,

או להפך.., הם סתם משחקים עם המפסקים, ואז המנהל מביא מישהו אחר, או את אותו אחד שוב, ושוב הם משחקים במפסקים,

אז איך למען אשם אפשר לדעת? ::) :-\

עריכה:

-------

אוקי עכשיו קראתי שוב את החידה, הבנתי שהאסיר האחרון צריך לדעת מה הסדר של האיסירים שהיו ליפניו ואז כולם משוחררים? ::)

פורסם

אוי ואבוי ... וואי וואי וואי ...

גיליתי עכשיו אמת נוראה ...

אנחנו כולנו בתוך המטריקס, אסירים, יש לנו באג שקוראים לו WOW

עשו עלינו עיסקה עם מנהל הכלא השמאלני שהוא סוכן של המטריקס

בחיים שלנו לא נגלה מה קורה בחדר ה 24 כי זו בעצם אשלייה ואין שום דלת שמובילה אליו

אין "האחד" יש משהו שניקרא " חידה קשה " ומי שמצליח לפתור אותה ישתחרר

הדיון פה זו בעצם מזימה מתוחכמת להשאיר אותנו בורים חסרי מרגוע ורחוק מהאמת הנוראית

רק אלוהים או האדריכל יודעים מתי זה יסתיים ...

וואי וואי וואי ...

לעצם העניין אני פותח בשביתת מחאה ומצטרף לכת מלכי ישראל השובבים

פורסם

אההההה,הבנתי

אז השאלה הזו נוצרה כדי להחזיק אותנו בשליטה,בשביל ליצור את זה

פורסם

::)

פורסם
  • מחבר

או קיי אני מצטער פשוט לא הייתי פה.

אז ככה:שכחתי כמה דברים.

לפני שהאסירים נכנסים לחדר יש להם שעה לתכנן מה הם עושים אבל לאחר שהם נכנסים(אחד אחד כמובן) אין להם שום קשר אחד עם השני.

בכל מקרה אם לא תצליחו עד מחר,אז מחר אני אפרסם את התשובה(אם אני אהיה פה)...

פורסם

לפני שהאסירים נכנסים לחדר יש להם שעה לתכנן מה הם עושים אבל לאחר שהם נכנסים(אחד אחד כמובן) אין להם שום קשר אחד עם השני.

עכשיו הוא נזכר....

נראה לי שהדיון הזה עבר את גבולות הטעם הטוב, כי אנשים מסויימים התחילו לחשוב שהם בטריות (די...מאטריקס = חרא = צליבה שלי על הביטוי הזה),

דרך אגב הדיון הזה הוא ספאם מוחלט.

ועם כמות החידות הנוכחית אולי כדאי לפתוח פורום חידות (ככה שכל המתחכמים למינהם ימצאו בית חם)

פורסם

תגיד WOW יא לץ, אתה קרוע או סתם גרוע ?

יש להם זמן לתכנן אסטרטגיה וקומבינות ... אווווווום ..... בוא נעשה רגע חושבים ....

הנה לך קומבינה אחרי שתי שניות ללא פעילות מוחית ומחסור חמור בחמצן למוח :

האסיר הראשון שנכנס לחדר מעיף מבט על מצב המפסקים ... לא משנה כלום ... ו ... ברגע שהוא יוצא הוא מספר לבא בתור שהוא

לא שינה כלום. הבא בתור נכנס " בכאילו " ... מעיף מבט מהיר ... ו ... רץ לספר למנהל הכלא השמאלני על מצב המפסקים ואיך

הם היו לפניכן ... כולם מקבלים שיחרור בפועל ... ו ... הולכים לדפוק ראש .. צחוקים דאחקות נשים סמים באלאגן ...

כלא .. מקום מעיק על הנשמה .. צריך להבין אותם

הם לא מדברים אחרי היציאה מהתא אתה אומר ? טוב ...

הם קובעים ש ... לא משנה מה מצב המפסקים, מי שניכנס משנה אחד מהם למצב הפוך והבא אחריו שניכנס לא צריך אפילו לאמץ את התאים האפורים הוא פשוט הולך למנהל הכלא ואומר לו :

" יא חביבי, מצב המפסקים לפני שניכנסתי היה X ועכשיו הוא Y , תחתום מהר על צו שיחרור ובוא איתנו לחפלה "

יש הגבלות עניינים וקישקושים אחרים ? אצלננננו בכת מלכי ישראל השובבים הכל מותר ...

יש מצב לביסלי :jump1:

פורסם

רגע המטרה היא שאחד האסירים צריך להגיד את הסדר של האיסירים, שנכנסו ליפניו?,

ואז כולם משוחררים?

תגידו כן או לא.., אני כבר אפתור לכם.. ;)

או שהמטרה היא שאחד האסירים יגיד איך הסדר של המתגים היה ליפניו?

אם כן, אז הוא צריך להגיד את הסדר של מהתחלה?, או רק שתים ליפניו? ::)

פורסם

נו אם כל אחד מתכנן שעה אז הוא מסתכל על השעון כשהאסיר הראשון נכנס לחדר, וכשהוא יכנס אם זאת תהיה אותה השעה אז כל האסירים נכנסו כי עברו 24 שעות.

החידה ההכי מסכנה שראיתי בכל החיים שלי. מה קשה בזה? ::)

פורסם

נו אם כל אחד מתכנן שעה אז הוא מסתכל על השעון כשהאסיר הראשון נכנס לחדר, וכשהוא יכנס אם זאת תהיה אותה השעה אז כל האסירים נכנסו כי עברו 24 שעות.

החידה ההכי מסכנה שראיתי בכל החיים שלי. מה קשה בזה? ::)

:lol: :clapper: :bash:

אחחחחח ... איפה הימים היפים של פעם ... כשמורים בישראל טרחו ללמד או לפחות לנסות ללמד " הבנת הניקרא "

גדול ... ענק ...

:kopfpatsch:

פורסם

הוא יודע שכולם היו לפניו כי הוא עדיין בכלא!!! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים