פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים אין דבר כזה התבלבל ...תראה, תביט, תסתכל :כלא, זה כזה מקום סגור ומטונף, צינוק, עינויים, אין בחורות, סמים ... חיים קשים ...אולי הוא לא היה צלול מרוב הכמיהה לחופש וחשב קצת עקום, דימיונות, אתה יודע ...
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים קיצר, WOW, זה ששאל את החידה (ואני מניח שגם יודע את הפתרון) : האם התשובה שלי נכונה? 8)
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מנהל הכלא אומר שמי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו.המורה שלי ללשון לא תשמח לראות את המשפט הזה.נתייחס לחלק השני של המשפט:מי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו.יש כמה בעיות תחביריות:1. הפועל זיהה מצריך אחריו מושא. מופיע אחריו תאור אופן: איך כל האסירים היו כבר לפניו.2. בהתחלה יש פסוקית נושא (מי ש....), אבל אחריה אין פסיק והמשך המשפט מתאים לפסוקית תנאי (אם...., אז....).אפשר שלחידה יהיה ניסוח מתחכם, אבל הוא חייב להיות נכון תחבירית.בנוסף, המשפט גם לא הגיוני מבחינה הגיונית.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים המורה שלי ללשון לא תשמח לראות את המשפט הזה. נתייחס לחלק השני של המשפט: מי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו. יש כמה בעיות תחביריות: 1. הפועל זיהה מצריך אחריו מושא. מופיע אחריו תאור אופן: איך כל האסירים היו כבר לפניו. 2. בהתחלה יש פסוקית נושא (מי ש....), אבל אחריה אין פסיק והמשך המשפט מתאים לפסוקית תנאי (אם...., אז....). אפשר שלחידה יהיה ניסוח מתחכם, אבל הוא חייב להיות נכון תחבירית. בנוסף, המשפט גם לא הגיוני מבחינה הגיונית. חחחחחחחחחחח הרגת אותי :lol: וכמו שמשה אמר פותח התרד לא עוזר וקאלק משחק אותה רציני "חידה לפרופסורים"
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים חחח תראו מה עשיתם מהחידה הזאת.. מבצע של האסירים איך לעבוד על המנהל חחחחחמנהיגים בלאגנים לספור מפסקים ... חח כולה חידה ...ואחר כך זה עבר לדו שיח תחבירי, נושא נשוא מושא מה זה פה !!wow תואיל בטובך ותגלה לנו כבר את הפתרון !!!!!!!נמאס !!!
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים באאא הניחוש שלי ש הכלא עגול וזה הולך במעגלים אחד ניכנס והשאר כבר לפניו וכך זה נימשך....
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים חבר'ה, חחח הרגתם אותי כולכם!! כואב לי הראש מרוב צחוק אני מתכוון ברצינות, זה התארד הכי צחיק שקראתי בחיים שלי, אתם כאלה מסטולים, חחח :lol: חחח אהבתי את המשתמש שרשם את הבדיחות על מנהל הכלס השמלאני זה היה גדול ואחד הדברים הטובים שראיתי היה איך אמרה חתולה לכלב...?מיאו... אני מתכוון באמת לא בציניות!! זה קרע אותי, נשבע לכם זה פשוט קרע אותי, אתה גדול אחי!!! חחחח (רציני לא ציני!!) אוי אתם גדולים שמרתי את התארד הזה במועדפים, תמשיכו זה כזה דאחקות, חחחחחח אני אשכרה מת על הריצפה מצחוק, כואב לי הראש מרוב צחוק אני לא יכול יותר חחחחחחחחחחחח <--- עצבני!!! :bigok:
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים יש לי חידה ממש קשהילד אחד הלך גן ודרך הוא איך נפל ונכלאמה עישן הילד?או בקיצור, תמצאו את פותח התראד או שתעשו משהו בנושא הביזיון שהולך פה
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים יש לי חידה ממש קשה ילד אחד הלך גן ודרך הוא איך נפל ונכלא מה עישן הילד? או בקיצור, תמצאו את פותח התראד או שתעשו משהו בנושא הביזיון שהולך פה WTF?? התכוונת לרשום ילד אחד הלך לגן ובדרך הוא איך נפלא ונכלא? מזה המשפט הזה, ישמור השם??? :
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים אם לא הבנת זה בכוונה... (כאליו ציניות דאהההה)זה בהמשך למשפט הגאוני שכתב פותח התארד בשאלה שאף אחד לא מביןמנהל הכלא אומר שמי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים אם לא הבנת זה בכוונה... (כאליו ציניות דאהההה) זה בהמשך למשפט הגאוני שכתב פותח התארד בשאלה שאף אחד לא מבין אה, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפה!! חחחחחח, טוב אחי!!, חחחח אהבתי!!! ;D ;D :lol: באמת לא מובן המשפט הזה. חיחיחיח
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים ראית הרבה ספאם בחיים אבל מה שהולך פה זה........ :cwm34:או שתגידו את הפתרון או שאני אתאבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.