פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים אולי תסביר את השאלה כי היא מנוסחת ממש ממש גרוע ואי אפשר להבין מה אתה רוצה"שמי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו"זה לא משפט תחבירי...חחחח מישהו כאן עבר בגרות בלשון בהצלחה..
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים אולי תסביר את השאלה כי היא מנוסחת ממש ממש גרוע ואי אפשר להבין מה אתה רוצה"שמי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו"זה לא משפט תחבירי...רסמי מה זה השאלה הזאת שיביא משהו מהתנך וזהותכתוב אותה שוב יותר ברור
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר אני מבין את התיסכול אבל מה לעשות ככה מנסחים אותה ובגלל זה היא ממש קשה.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים תראה אנשים פשוט לא מבינים את השאלה, אי אפשר לענות על משהו שלא מבינים וככה זה ישאר.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים פרשן...פרשן מהר ...אחרת זורף לך פיזיק עם לוגיה קוונטקית !!לא מבין מדבר שטויות ... מזה פה ? אור גדול אור קטןליוא מבינין
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים פרשן...פרשן מהר ...אחרת זורף לך פיזיק עם לוגיה קוונטקית !!לא מבין מדבר שטויות ... מזה פה ? אור גדול אור קטןליוא מביניןתעזרו לו בבקשה מישהו...הבנאדם הזה התשגע.....
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים איך אמר אחד משוגע עם חליפת כפייה ציבעונית ומשקפי שמש נגד עין הרע ? " תצא בחוץ " ;D
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים איך אמר אחד משוגע עם חליפת כפייה ציבעונית ומשקפי שמש נגד עין הרע ? " תצא בחוץ " ;D The topic is "חידה קשה" ולא בדיחות מפגרות.... אבל בסדר נו... איך אמרה חתולה לכלב...? מיאו...
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים נו באמת ...זה כבר מתחת לחגורה ללא סיבה אינטימית,מי שהבין את השאלה :א. גאון בעיברית ונפתוליהב. שיסביר לכולנו מה הבחור רוצהכאילו, וואו ? WOW , כזה כאילו ...יש חסה ? :-*
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים נו באמת ...זה כבר מתחת לחגורה ללא סיבה אינטימית,מי שהבין את השאלה :א. גאון בעיברית ונפתוליהב. שיסביר לכולנו מה הבחור רוצהכאילו, וואו ? WOW , כזה כאילו ...יש חסה ? :-*מה?!?!גבר אתה צריך ללכת לישון...
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים שתהיו בריאים כולכם... כמה ספאםWOW, אני בספק אם מישהו יגיע לתשובה שלך. אני חושב שכדאי שתפרסם דד ליין שאחריו תפרסם את התשובה...
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים אני מצטער שחרגתי מהנושא... פשוט יש לי כל כמה זמן התקפים... ... תגידו לי ... אני רואה כבר כמה פעמים חידות פה.... את כולם פתרו?.. אם לא יפתרו הוא לא יספר... ...?
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים בבית כלא יש 23 אסירים שנמצאים ב-23 תאים מבודדים. יש עוד חדר עם שני מפסקים שלא עושים כלום אבל מכניסים כל פעם אסיר אחד שצריך להרים או להוריד את אחד מהמפסקים,לא חשוב איזה. מנהל הכלא אומר שמי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו. מה השיטה לזהות? מה הבנו פה ? יש 24 חדרים, 23 אסירים כל אחד בתא ניפרד, בחדר ה 24 נניח יש שני מפסקים שלא עושים כלום ומצבם לא ידוע, ON או OFF יש מנהל כלא שעשה עיסקה גרועה מאוד, לשחרר אסירים... לך תבין, אולי הוא שמאלני מכניסים לחדר אסיר ותפקידו באותו רגע זה לשחק עם אחד המפסקים, אשכרא בית משוגעים העיסקה היא שמי מהאסירים יכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו ? מה זה ?? ניסוח חדש לחוק וסדר ? יש מבין איפה חסה ? אני לא ... למיטב בלשנותי בעיברית והבנת הניקרא, אני מתקשה למצות מידע אמין מהשורה הנ"ל
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מה הבנו פה ? יש 24 חדרים, 23 אסירים כל אחד בתא ניפרד, בחדר ה 24 נניח יש שני מפסקים שלא עושים כלום ומצבם לא ידוע, ON או OFF יש מנהל כלא שעשה עיסקה גרועה מאוד, לשחרר אסירים... לך תבין, אולי הוא שמאלני מכניסים לחדר אסיר ותפקידו באותו רגע זה לשחק עם אחד המפסקים, אשכרא בית משוגעים העיסקה היא שמי מהאסירים יכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו ? מה זה ?? ניסוח חדש לחוק וסדר ? יש מבין איפה חסה ? אני לא ... רק את זה לא הבנתי.... מה הכוונה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.