עבור לתוכן

מעקב אחרי הילד

Featured Replies

פורסם

היי.

לבן שלי יש מחשב בחדר בו הוא גולש באינטרנט בזמנו הפנוי.

בשביל למנוע ממנו גישה לאתרים עם תוכן לא ראוי שמתי לו שירות חסימה של בזק בינלאומי (i-Keeper אם אני לא טועה).

מעבר לחסימה זו, ברצוני לראות מדי פעם את המסך שלו, ללא ידיעתו. ידוע לי שבעזרת תוכנות דוגמת RADMIN אפשרי לעשות, הבעיה היא - שהילד חכם ;) ואני מעוניין שהוא לא יראה שהתקנתי לו על המחשב את הקליינט שמאפשר לי גישה לצפות במה שהוא עושה.

האם ישנה תוכנה אחרת שמאפשרת אותו דבר רק עם אפשרות שלא יראו את התוכנה בצד המשתמש השני?

ואם לא, האם ישנה אפשרות "להסתיר" את התוכנה ממנו על המחשב?

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

אם הילד מספיק חכם בשביל לזהות תוכנות מעקב כאלה,

אז כנראה שאין צורך להגן עליו מפני "אתרים עם תוכן לא ראוי".

פורסם

חוץ מזה, שגם אם תמצא תוכנה שמסתירה את קיומה מהמשתמש בצד השני, אני די בטוח שכל סורק רוגלות ימצא אותה מהר מאוד - ואני די בטוח שה"ילד" שלך משתמש באחד כזה אם הוא יודע איזה מן אבא יש לו, שלא מוכן לתת לו אפילו את הפרטיות הזו.

פורסם

צריך להמציא תוכנה שמגינה מפני אנשים חטטנים וכפייתיים..

פורסם
  • מחבר

אוקיי...

בנוסף, הבנתי מחבר שהתוכנה של בזק בינלאומי לא חוסמת לגמרי ובעיקר אתרים חדשים..., אבל, יש להם שירות אחר שנקרא מורשת שזה בעצם אינטרנט שהוא חסום מהמקור (לא מבוסס תוכנה שיושבת על המחשב) - האם מישהו יודע אם זה יותר יעיל?

פורסם

יעיל אם אתה דוס.

פורסם

באחת הגרסאות של VNC (כמדומני UltraVNC), יש אפשרות להתקין את השרת כשירות מערכת חבוי, היא לא משאירה סימנים למעט ה- Folder שלה ב- Program Files. ואינה "מעירה" את האנטיוירוס. רק לא לשכוח לבטל את ה- DHCP במחשב של הילד (להגדיר כתובת IP קבועה) וכן בראוטר (שלא ייווצר מצב של התנגשות), ואם יש FireWall במחשב של הילד, אל תשכח להגדירה מבעוד מועד.

פורסם

ardamax, ניתן להתקין ללא עקבות נראות לעין (חוץ מזה שהיא מזוהה כרוגלה לפעמים)

אבל בחייאת, הילד שלך יהיה בסדר גמור אם לא תסתכל איפה הוא גולש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים