עבור לתוכן

ת'רד חנויות דיגיטליות

Featured Replies

• תגובות 990
  • צפיות 838.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אירוני? הם מוכרים KEYS שהם קיבלו מהמפיצה בכמות מוגבלת כלשהי. כשזה נגמר, זה נגמר - עד שהם מקבלים עוד, אם בכלל. אותו הדבר לכל החנויות שמוכרות CDKEYS, לכולם יכול להגמר המלאי. בעיקרון זה נחשב לקניית retail - כאילו אתה קונה את הקופסה עם הדיסק, רק בלי הקופסה עם הדיסק אלא רק המפתח שבא איתו.

כל זה להבדיל מקניה ישירות בחנות דיגיטלית "אמיתית" כמו steam, שם באמת הם לא אמורים להיות מוגבלים, ויכולים למכור לך כמה עותקים שהם רוצים.

פורסם

זה עדיין עקום, כי אין שום צורך במשלוח פיזי ולכן לא צריך להיות שום עיכוב. אני לא רואה שום סיבה שהחנות תקנה מראש בנק של מפתחות שלא בטוח שיימכרו. הרבה יותר הגיוני לייצר אותם על פי דרישה, פר הזמנה. זה נפרד לגמרי מנושא התשלום עבור המפתחות בין החנות לבין הספק (GMG וסטים במקרה הזה). אין תלות בין דרך ייצור ואספקת המפתחות לבין מודל התשלום (postpaid, prepaid וכו').

פורסם

מה בדיוק עקום בזה?

GMG מקבלים מהמפתחת/מפיצה X מפתחות ייחודיים. כש- GMG מוכרים את כולם הם לא יכולים למכור לך עוד מפתחות, הם לא יכולים להמציא פתאום מפתח חדש. הם צריכים לחזור למפיצה שתתן להם עוד Y מפתחות חדשים.

כשאתה קונה ישירות מסטים אין שם עניין של מפתחות, המשחק מקושר אליך לחשבון ברגע הקנייה ולכן אין בעיה של מלאי.

פורסם

מה שעקום זה שיש לקוחות שלא יכולים לקנות ועלולים ללכת להוציא את הכסף שלהם במקום אחר, וזאת מבלי שיש מגבלה טכנולוגית עקרונית שצריכה למנוע מ-GMG לספק את הסחורה. כן ייתכן שיש מגבלה ספציפית אצל סטים, ב-GMG או בשילוב בינהם (מבחינה מימוש או מבחינה חוזית), אבל לא מגבלה עקרונית בייצור מפתחות לפי דרישה.

פורסם

שמע, יש לך 10 מסטיקים, אתה מחלק אותם לחברים שלך ואז מגיע עוד חבר וגם מבקש מסטיק, אבל נגמרו לך כל המסטיקים. אתה יכול לתת לו אחד למרות שכולם כבר נגמרו לך?

אבל אם היית מפעל למסטיקים (סטים) היית יכול לייצר לו אחד חדש במקום ולתת לו.

ככה זה כל חנות עם מלאי בלי קשר לאם זה מלאי דיגיטלי (סריאלים) או מלאי פיזי (דיסקים). אין לך אפשרות למכור משהו בלי שיש לך אותו במלאי, אתה לא יכול לייצר אחד בעצמך

פורסם

כן, בוודאי שאתה יכול. זה נקרא מודל של postpaid והוא נפוץ מאוד ב-B2B. אני לא יודע איך עובדת האינטגרציה בין סטים לריסלרים שלה, אבל אני מקווה בשבילם שלא מדובר על משלוח של קובץ עם רשימת מפתחות. מימוש יותר הגיוני הוא ששהריסלר משתמש ב-API שמאפשר לו לייצר (just-in-time) מפתחות שמשוייכים לחשבון שלו תוך שימוש במזהה ייחודי, וכל מפתח שמיוצר נרשם בלוג להתחשבנות אח"כ (כאן נכנס הנושא של postpaid). את ייצור המפתחות אפשר להגביל עם quota, אבל אין שום אילוץ טכני שמחייב לעשות זאת ופשוט יותר שלא. במיוחד כשיש אמון בין היצרן לריסלר.

אתה יכול לטעון שזה לא המצב בסטים (ויהיה נחמד אם תסביר איך זה כן עובד), אבל אם הטענה שלך היא שמה שתיארתי למעלה לא קיים בעולם התוכנה ולא אפשרי טכנית, אז הדיון די מיותר.

פורסם

חשבת על זה שהם קנו כמות כלשהי במחיר נמוך ולכן משתלם להם לעשות מבצע עליהם?

פורסם

אני לא מכיר מה זה ה postpaid וזה בהחלט אפשרי למימוש, אבל זה גם תלוי בהסכם של החנות עם סטים. כנראה שככה gmg עובדים מול סטים ברוב המשחקים כי באמת נדיר לראות שיש להם בעיות מלאי, אבל עדיין תסכים איתי שיש מקרים כאלה שהמפיצה תבחר באפשרות א׳ ולא ב api. ייתכן ופה מדובר במקרה הזה

פורסם

הכל ייתכן

פורסם

GOG מחלקים את המשחק Rise of the Triad לזמן מוגבל (מאוד). הוראות בת'רד הזה:

http://www.reddit.com/r/patientgamers/comments/35xmua/hey_rpatientgamers_were_giving_away_8k_copies_of/

בגדול צריך לעשות לוגין ל-reddit, לשלוח הודעה פרטית ל-GOGcom עם CANTALOUPE בכותרת ומשהו כלשהו בגוף ההודעה (הלינק הזה יעזור), ואז להכניס את הקוד שתקבלו בהודעה פרטית בדף הזה.

פורסם

מישהו קנה את הבאנדל של יום שישי באינדי גאלה ?

קניתי אותו והוא לא מופיע לי בספרייה

פורסם

הקפצה התמיכה של INDIEGALA ענו לי ועזרו שלחו לי את הבאנדל למייל הנכון

יפה

עריכה"

בסוף קניתי את הבאנדל אז יצא שהבאנדל שעזרו לי איתו נהפך לבאנדל GIFT LINK

איזה מאנייק אחד עקץ אותי

פרסמתי בפורומים שם שיש לי את כל הבאנדל להחלפה

בא איזה אחד רמה 143 בסטים מ 2004

הציע לשלוח לי ARMA 3 או RUST או DARK SOULS 2

ועוד כמה דברים

שאלתי אותו מה ההגיון בזה הוא אמר כמה דברים

שלחתי לו את הבאנדל אחרי זה נתן לי סתם קוד שלא עובד אמרתי לו והבחור התנתק והתחיל לכרות את המשחקים ששלחתי בשביל קלפים

חשבתי שהוא אחד מהעשירים האלו אז זרמתי איתו

כבר פעם שלח לי מישהו PAYDAY 2 סתם בשביל משחק קטן

כנראה נמנע מעכשיו שמשהו נשמע טוב מידי צריך להזהר

עשיתי לו REPORT דרך הכפתור בפרופיל וגם באתר STEAMREP

מאנייייק

פורסם

לא היו ביקורת עליו (ב-steamtrades.com למשל)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים