עבור לתוכן

שאלה על מבחן התאורייה.

Featured Replies

פורסם

או שפשוט אפשר לקרוא באוטובוס את הספר וזהו.

זאת כולה תאוריה,לא פיזיקה גרעינית.

פורסם

או שפשוט אפשר להתחיל נהיגה ובשיעור 15-20 בערך לגשת לתיאוריה ולעבור בלי בעיה כי יש לך התנסות עם הדבר האמיתי..

פורסם

או שפשוט אפשר להתחיל נהיגה ובשיעור 15-20 בערך לגשת לתיאוריה ולעבור בלי בעיה כי יש לך התנסות עם הדבר האמיתי..

זה לא מספיק לכל הדברים כמו תמרורים שאתה לא מכיר ולפעמים מושגים על המנוע ודברים כאלה...

אני עכשיו בשיעור 19 ועוד אין לי תאוריה בגלל השביתה הדפוקה הזאת... התכוננתי לעשות תאוריה באיזה יום ובדיוק ביום ההוא התחילה השביתה (לפני איזה חודש או משהו).

פורסם

זה מאוד מוזר שבחיפה עושים מבחני תאוריה ובשאר הארץ לא, אולי תגיעו לחיפה? ;D

פורסם

ממש לא בראש לי לנסוע שעתים כדי לעשות תיאוריה..

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

נסעתי עד לחיפה ונכשלתי אני עוד 3 חברים ורק אחד עבר , הכי מעצבן זה שהייתי אמור לעבור כי כשמתחרטים על תשובה אז צריך למחוק את האיקס ולרשום שם ליד התשובה שתיקנת ואני הבנתי הפוך וכתבתי את השם שלי ליד התשובות הלא נכונות והיו לי איזה 4 כאלה ככה שהייתי אמור לעבור כי היה לי 7 שאלות. אוף.

חרא תאורייה. חרא אמיר פרץ אבו שפם.

פורסם

אין מצב זה שונה בכל סוג רכב 100% זה בטוח

פורסם
  • מחבר

עברתי אז תיאורייה ראשונה.

ורק שתדע , תיאורייה של אוטו תקפה גם לאופנוע , ואופנוע לא תקף לרכב.

בתיאורייה של אופנוע אתה לא צריך ללמוד על המנוע , ואתה צריך על פרק אחר , קטן ופשוט.

פורסם

תאורייה לרכב תקפה לאופנוע ב100 אחוזים אני אומר לך את זה כי גם אני שאלתי אותה שאלה את המורה שלי והוא אמר שכן זה תקף אבל של אופנוע לא תקפה לרכב.

אני עברתי תאורייה ראשונה ויש לי דבר אחד להגיד אנשים יותר מידי נלחצים פה לפי מה שאני רואה כולה מבחן שאתה יודע את התשובות עליו לפני שהוא התחיל הטיפ היחיד שאני יכול לתת לך הוא לדעת תמרורים פרפקט זה חצי מבחן וזה הדבר היחיד שיכול להכשיל אותך מידית (תמרור אחד לא ידעת נכשלת במבחן לא משנה כמה שגיעות היו לך בכולל).

בקשר לאם יש שאלו מנוע וזה כול אחד אם המזל שלו.

אני אישית עשיתי תאורייה לאופנוע למדתי דרך אתר אינטרנט שנקרא lamed אם אני זוכר נכון, חצי שעה למדתי את כול התמרורים עוד שעה את כול השאלות ואיך למדתי עשיתי באתר מבחנים עד שעברתי :), יש הרבה שיגידו שזה לא כמו מבחן אמיתי אבל היחו שם כמה שאלות שהיו בבחינה ועברתי על הראשונה בלי בעיוות.

סיפור מהתאורייה: שהתחלתי היו לי שאלות תמרורים עכשיו אין שם ציור של התמרור רשום מספר כבר נילחצתי וחשבתץי שאני צריך לדעת מספרחים של התמרורים בעל פה ושאני הולך להכשל בטוח, הרמתי את הראש לאלוהים ואז מול עיני התגלה מחזה מדהים לוח עננקקקק שבו מצויירים התמרורים ליד המספר שלהם תוך 20 דקות יצאתי שמח ומאושר כדי לחכות שעה וחצי לתוצאות : ???

פורסם

איזה מצחיק אתה מזל שלא התחלתה ללמוד את כול תמרור והמספר שלו

פורסם

טוב עכשיו אני יגלה לכם שיטה בת ז :-X

אני לא יודע מה איתכם אבל בתאורייה שלי היא עבדה בצורה מעולה (היה ספונטני):

1)חפשו את השאלה הכי קשה בתאורייה.

2)תעשו הכל ותשאירו אתה לסוף.

3)תגשו לאחד הבוחנים - תשאלו אותו (תגידו לו שיש לכם בעיה - אתם לא מבינים (תמציאו משהוא)).

4)מה שלא יהיה - לפני שהוא יענה לכם תבלבלו אותו קצת כדי שהוא יתבלבל.

5)עכשיו הגיע רגע האמת - גם הבוחן לא יודע את התשובה הוא לוקח את ספח התשובות מצמיד לדף השאלות

ובודק את התשובה

וכמובן אתם תוך כדי עוברים על כל התשובות ובודקים את התשובות שסימנתם!

עוד תרגיל אבל הוא יותר קשה אבל פחות מסובך (לאילגים) :

1)אתם מקבלים את השאלון וישר להסתכל בתשובות - איך שהוא לזכור את הסדר. (אני תפסתי את ה-6 הראשונים)

אם כבר עילגים אז לפחות תלמד איך כותבים את המילה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים