עבור לתוכן

גיימרים שמאליים

Featured Replies

פורסם

כידוע 15% מכלל האוכלוסייה בעולם הם שמאליים, אני ביניהם.

מעניין אותי איך אתם משחקים את המשחקים ועם איזה ציוד?

בדיוק הזמנתי מEBAY את הרייזר DEATHADDER הגרסה לשמאליים שאין בארץ כי מה לעשות, אנחנו נחותים :)

קיצר הנה תמונה של תנוחת היד שלי על המקלדת (עד שיגיע העכבר שלי).

http://img138.imageshack.us/img138/5645/27112010600.jpg

חשוב לציין שאני גם לא משנה בכלל את המקשים במשחקי FPS שאני משחק.

אני לוחץ על רווח עם הכרית הזאת שלפני הזרת ??? אין לי מושג איך התרגלתי ככה אבל אני משחק כמו שצריך :xyxthumbs:

פורסם

אני משחק עם עכבר שמיועד לימניים כבר הרבה שנים,

התרגלתי ואין לי שום בעיה עם זה.

נראה לי שאפילו תהיה לי יותר בעיה להתרגל לשימוש בעכבר לשמאליים.

פורסם

פאק עכשיו כשאני חושב על זה אתה גם צריך מקלדת הפוכה :o

פורסם
  • מחבר

כשיצא לי להסתכל על איך אני אשכרה שם את היד על המקלדת אני בשוק כי אין לי מושג איך אני משחק כ"כ טוב בצורה הזאת!

וממש ממש מעניין אותי איך אתם משחקים כי אם הייתי ימני בכלללל הרמה הייתה עולה.. מקלדת הפוכה לך תמצא עכשיו חח..

פורסם

זה ממש מוזר, אני עקרונית שמאלי. העכבר תמיד נמצא מצד ימין של המקלדת, הוא מיועד לימניים ואני משתמש בו עם יד ימין. כשאני משחק עם המקשים WASD אני משתמש ביד שמאל ואין שום בעיה.

(מצד שני כשאני משתמש בפלאפון אני תמיד משתמש ביד ימין P:)

פורסם

אני שמאלי, אבל במקלדת+עכבר אני ימני לכל דבר.

פורסם
  • מחבר

אני היחידי ששמאלי גם במקלדת? :s05:

וחשבתי על זה ואין דבר כזה מקלדת הפוכה בדיוק שמה שיהיה לימיניים יהיה לשמאליים.. תחשבו על כל הCTRL והשיפט והאנטר זה הפוך לגמרי וגם מקשי הQWERTY

פורסם

אני אצטט את אחד הגדולים בתעשיה בנידון...

"אתה שמאלי?!... שיט!" - י. פלדמן

פורסם

אני שמאלי, אבל במקלדת+עכבר אני ימני לכל דבר.

כנ"ל.

פורסם

זה ממש מוזר, אני עקרונית שמאלי. העכבר תמיד נמצא מצד ימין של המקלדת, הוא מיועד לימניים ואני משתמש בו עם יד ימין. כשאני משחק עם המקשים WASD אני משתמש ביד שמאל ואין שום בעיה.

אותו כנל.

אני לא יודע איך זה נקבע, כי במחשב אני ימני, אבל אני כותב בשמאל. אני משחק כדורסל ביד שמאל אל יורה ברובה כמו ימני. לא ברור לי העסק...

פורסם

אני שמאלי, לא בעיה בשבילי לשחק,

לא בעיה בשבילי אפילו לנגן בגיטרה. (של ימניים)

פורסם

Top this - אני ימני, מסוגל לקרוץ רק בעין ימין ועוד הייתי צריך לתפעל M4A1 בתק' הצבא. :-\

פורסם

אני שמאלי אך משתמש בעכבר ובמקלדת אחרי שנים של התרגלות, כמו שאר הפורום.

פורסם

Top this - אני ימני' date=' מסוגל לקרוץ רק בעין ימין ועוד הייתי צריך לתפעל M4A1 בתק' הצבא. :-\

[/quote']

אני שמאלי בעיניים, קורץ רק בשמאל, אתה לא רוצה לחשוב איזה בעיות זה עשה לי כשהתנדבתי לרגימנט הקלעים הסיבירי מס' 27

ימני בידיים כי זה מה שהשאיר לי הפגז ב1904

שמאלי ברגליים ושיחקתי כדורגל כקיצוני ימני בדינאמו סנקט פטרבורג

how's that ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים