עבור לתוכן

בעיה בהרכת כרטיס מסך inno3d gts 250 +תמונות

Featured Replies

פורסם

לפני מספר ימים קניתי את הכרטיס המסך gts 250 inno3d מחברת KSP בקרית ביאליק ב490 שקל.

הגעתי הביתה וניסתי להרכיב את הכרטיס מסך ללא הצלחה.

בקופסה של הכרטיס מסך מצורף דיסק עם דרייברים וכבל של HDMI:

mztz3wnmgted.jpg

הלוח אם שלי הוא Asus P5KPL-CM (מצורפות תמונות)

n2mmxiv4zlzi.jpg

wdlud4aomj4n.jpg

הספק כוח הוא של חברת JTC 500WAT(מצורפת תמונה)

iyjivnzfdjiz.jpg

לפי מה שהבנתי לכרטיס מסך צריך להתחבר כבל מספק הכוח שלי אך אינני רואה שהכבל הזה יוצא מהספק שלי.

לפי מה שהבנתי הכבל כוח הזה אמור להתחבר לכרטיס מסך בצידו הימני למעלה(תמונה) זה כבל שמסתיים ב6 פינים בסוף?

wqtmzinxnxlt.jpg

מה אתם אומרים?אך אני אחבר את הכרטיס מסך הזה?

האם מספיק לחבר את הכרטיס מסך ישירות ללוח אם?או שהוא חייב לקבל כבל כוח מסוים מהספק?

תודה

פורסם

חייב לקבל כח מהספק וכמו מה שזה נראה ספק הכח שלך הוא זבל, אם היית מתייעץ מראש הייתה יודע את זה ומצתייד עם ספק כח נורמאלי.

פורסם

הספק שלך סופר ג'נרי ואני חושב הוא לא יחזיק בכלל GTS 250.

http://www.ramcomputers.co.il/hardware/%D7%A1%D7%A4%D7%A7-%D7%9B%D7%95%D7%97-jtc-500w

זה הספק שלך? כי אני לא רואה תמונות שצירפת. אם תשובה היא כן, אז לפי מה שרשום פה אין לספק שלך אפילו חיבור 6 PIN אחד. זאת אומרת שאפילו אל תנסה לחבר אליו כרטיס. אם היית מביא את שאר המפרט שלך זה היה עוזר מאוד. אבל בכל מקרה אתה צריך מינימום ספק 450W איכותי.

פורסם
  • מחבר

הספק שלך סופר ג'נרי ואני חושב הוא לא יחזיק בכלל GTS 250.

http://www.ramcomputers.co.il/hardware/%D7%A1%D7%A4%D7%A7-%D7%9B%D7%95%D7%97-jtc-500w

זה הספק שלך? כי אני לא רואה תמונות שצירפת. אם תשובה היא כן, אז לפי מה שרשום פה אין לספק שלך אפילו חיבור 6 PIN אחד. זאת אומרת שאפילו אל תנסה לחבר אליו כרטיס. אם היית מביא את שאר המפרט שלך זה היה עוזר מאוד. אבל בכל מקרה אתה צריך מינימום ספק 450W איכותי.

כן זה הספר כוח שלי

וזה המפרט שלי:

מעבד E7400

4 ג'יגה ראם

לוח אם : Asus P5KPL-CM

וספק כוח של JTC 500

פורסם
  • מחבר

אין לך ממש ברירה ועליך לרכוש ספק כח איכותי

הנה אחלה דיל שיכול לסדר אותך

http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=490

זה 400W וצריךבשביל הכרטיס מינימום 450W

פורסם

הוא יספיק.

פורסם

אם אומר לך מנהל הפורום שיספיק אז כדאי להאמין לו ;) הוא מצא בשבילך דיל מטורף (ספק טוב מאוד במחיר מצחיק)

פורסם

הייתי לפחות מנסה לחבר את הכרטיס עם מתאם 6pin ל-2 מולקסים של 4pin, לפני שאני רץ לרכוש ספק חדש.

cable-2x4pin-to-6pin-for-pci-express-vga-card-converter-ps-ea246.jpg

פורסם

אני חשבתי על מתאם מולקס גם, אבל עם לספק אין חיבור 6 PIN בכלל אתה חושב הוא יחזיק GTX 250? לא חבל לסכן את המחשב?

פורסם

הייתי לפחות מנסה לחבר את הכרטיס עם מתאם 6pin ל-2 מולקסים של 4pin, לפני שאני רץ לרכוש ספק חדש.

גם אם לספק יש 101 חיבורי מולקס סיכון שכזה לא צריך בצחוק לקחת

פורסם

אני לא חושב שקיימת סכנה למחשב. זה אומנם ספק ג'נרי אבל הוא לפחות רושם יותר watt מדרישות המע' של הכרטיס (שגם הן לוקחות בחשבון כיסוי תחת)

(וכן אני יודע שאולי הוא משקר, וברור ש-Watt זה לא הכל, אני לא יודע כמה אמפר יש לו על מסילות ה-12v)

אם הוא לא יעלה, או שיהיו קריסות או האטות מורגשות, אז מחליפים ספק.

אני מלכתחילה לא הייתי רוכש ספק ג'נרי, אבל אם כבר רכשתי אני חושב שהיתי נותן לו צ'אנס. במקרה הכי גרוע (שהמחשב מתפוצץ :D) מממש אחריות.

פורסם

יש ספקי 350W שרושמים עליהם 18A ויש ספקי 500W שורשמים עליהם.......... 18A.

אבל זה ממש לא חשוב, שכמות החשמל תטריד אותי לפני איכות החשמל.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות כזה מתאם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים