פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים תלוי במאוורר. יש כאלה שנהרסים מאוד בקלות, ויש כאלה שיכולים לטחון לאבקה כל מה שנכנס אליהם
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים אלה שנהרסים בקלות גם ככה עולה גרושים להחליף והם לא יעבדו טוב עוד הרבה זמן.אלה שטוחנים כל מה שנכנס עושים רעש כמו מטוס ואף אחד לא שם אותם לאיוורור מארז.בחייך מעולם לא נהרס לי מאוורר רק מזה שעצרתי אותו כמה פעמים.ומעולם לא הפסדתי אצבע לאחד (אבל המהירים יכולים להכאיב).
פורסם 2010 בדצמבר 115 שנים כשעוצרים מנוע (לרגעים ספורים זה לא משנה, אבל ליותר מזה - כן) בלי מנגנוני הגנה, הזרם בו עולה ועלול לגרום לו נזק. כדאי להרכיב את הגריל. זה גם מוסיף לעיצוב
פורסם 2010 בדצמבר 115 שנים אלה שנהרסים בקלות גם ככה עולה גרושים להחליף והם לא יעבדו טוב עוד הרבה זמן.אלה שטוחנים כל מה שנכנס עושים רעש כמו מטוס ואף אחד לא שם אותם לאיוורור מארז.בחייך מעולם לא נהרס לי מאוורר רק מזה שעצרתי אותו כמה פעמים.ומעולם לא הפסדתי אצבע לאחד (אבל המהירים יכולים להכאיב).ולי היה minebea קטן וחזק ששבר לעצמו כמה כנפיים בגלל מולקס שנתקע בו
פורסם 2010 בדצמבר 115 שנים קל מאד להרוס מאוורר, יצא לי כבר להרוס אחד בטעות זה לא מסובך...זה גם לא יקר ממש ויוצא אסטטי, אז למה לא?
פורסם 2010 בדצמבר 115 שנים מחבר המאוורר של CM TURBO FUN וחבל עליו כבר הלך לי אחד כן וזה דיי מוסיף :] אז למה לא...
פורסם 2010 בדצמבר 115 שנים ממה צריך להגן עליו בדיוק ?מה כבר יכול "להיכנס" שם "בטעות" ?אצלי הייתי צריך להוציא את המאוורר צד ולהרכיב אותו מהצד החיצוני של הדלת כי לא היה לי מקום לקירור מעבד.לשמחתי המארז תוכנן לאפשר לי את זה.הפילטר עדיין שם עם אפשרות שליפה והכנסה, אבל אין סורגים למאוורר מבחוץ.ולמרות שזה מאוורר גדול, שום דבר לא נכנס שם ואני לא רואה למה זה בעיה.
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים בני דודים קטנים שהכניסו איזה עט לשם וראש של כבל יכול בקלות להיכנס לשם מאחורי המחשב.
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים מחבר או מדבר פה מישהו בוגר יש לי שבע אחינים זה משהו אחד ודבר שני יש מצב שהמנקה יכולה לשים משהו לצידו של המחשב אזה יפגע אבל מזה משנה לי לשים 40 שקל על דבר כזה הקטע שאני לא מוצא בכזה גודל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.