עבור לתוכן

מפרט גיימינג עד 6000 כולל מסך

Featured Replies

פורסם

נגיד עוד שנה, הכרטיס שאני קונה יירד משמעותית במחיר, לכן אני אקבל ביצועים כפולים במחיר לא גבווה.

ניראה לי יותר משתלם, לא ניראה לי שהכרטיסים ישתפרו פי שתיים בביצועים

זו גישה בהחלט מקובלת ! רק תמיד קיימת השאלה מה עדיף להשקיע כיום (כשבונים מחשב חדש) בלוח אם תומך CF/SLI כ150 - 300 יותר (במקרה של אינטל זה היותר..) ולכן להתפשר על דברים אחרים כגון כרטיס יותר זו שאולי בעתיד יצתרף אליו עוד אחד - שעד אז כבר יהיה הרבה יותר זול מן הסתם ומצד שני קצת מיושן ולא בטוח שיתמוך בדברים חדשים כגון DX וכו וכן גם הרבה יותר יעילים מבחינת חשמל וחום...

או ללכת על הלוח הכי מתאים לצרכים וללא CF להשקיע יותר בכרטיס כיום / או בדברים אחרים ובעתיד כשכבר יהיה חלש מדי לנו לקנות אחד חזק וחדש (ואולי גם לקזז חלק מעלות הרכישה ע"י מכירה של הישן..)

אני די נוטה להגיד שאני די מאמין בגישה השניה יותר אם כי זה לגמרי לא גורף - בשתי הגישות יש הגיון!!

פורסם

גישה מקובלת בהחלט למי? אני לא חושב שכדי להשקיע כמה מאות שקלים בשביל היום שאולי...

נגיד עוד שנה, הכרטיס שאני קונה יירד משמעותית במחיר, לכן אני אקבל ביצועים כפולים במחיר לא גבווה.

מאיפה אתה יודע אם המחיר ירד משמעותית? ואתה ברוב המקרים לא תקבל ביצועים כפולים.

יש המון כרטיסים שהמחיר שלהם ירד די משמעותית והם עדיין כלל לא רלוונטים לקניה לעומת הכרטיסים החדשים שבשוק.

ניראה לי יותר משתלם, לא ניראה לי שהכרטיסים ישתפרו פי שתיים בביצועים

את זה הזמן יגיד שנה הבאה עם כרטיסי ה-28NM. יתכן שיהיה שינוי משמעותי מאוד מבחינת הביצועים ויתכן שיהיה משמעותי פחות.

סביר מאוד להניח שלא יהיה לך משתלם לצרף כרטיס נוסף בעוד שנה, שנתיים, הסיבה הפשוטה היא שיצא כרטיס בודד חזק בהרבה,

ואתה עושה שיקול פשוט של לקנות עוד אחד "ולהיתקע" עם שני כרטיסים מיושנים יותר, או ללכת על כרטיס חדש שיהיה חזק ויתמוך בכל מה שחדש

בשוק העדכני. שלא נדבר על זה שיכול להיות שיהיה מדובר בארכיטקטורה חדשה, צריכת חשמל וטמפ" טובות יותר, תמיכת DX חדשה, ופיצ'רים חדשים

שעוד לא קיימים\ישופרו משמעותית.

אם אתה רוצה לך על הלוח היקר יותר בשביל השקט הנפשי שלך, מנסיון שלי זה כמעט תמיד לא שווה להוסיף כרטיס נוסף לאחר שנה שנתיים.

כמובן שאם אתה עושה את זה, תאלץ לשלם בנוסף על ספק חזק יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים