עבור לתוכן

יעוץ לגבי מפרט גיימינג חדש תקציב סביבות 7000

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ועריכת וידאו , עריכה, גרפיקה וכדומה)?

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

שני מסכים. אחד 19-1440X900, והשני LCD FHD 37. המפרט מיועד כל המשחקים החדשים כגון BC2,PRO,FIFA"MW2, שיריץ על הגדרות מקס.

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)לא כזה קריטי?

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?המפרט הראשון שאני הולך לנסות לעשות בו OC 3.3_3.6 GHZ לכל היותר.

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנותללא?

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגוריםתרכש ככל הניראה מKSP..

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?CF OR SLI אם הכ. מסך לא מספיק חזק לאורך כשנתיים מעכשיו על מסכים שציינתי לאוו דווקא בהגדרות הכי גבוהות שאפשר.

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?הנ"ל או החלפת כ. מסך בעתיד.

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?לא ריאלי בגלל תחלופת צ'יפסטס כה תקופה. כמו כן אני עד היום סחבתי עם P4 1GRAM GEFORCE 6600.

המפרט:

כ. מסך

ש"ח INNO3D HAWK GTX470 1280MB GDDR5- RETAIL-1260

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729

דיסק קשיח

660 ש"ח- seagate momentus 500gb 32MB

http://www.skypc.co.il/pl_product~ST95005620AS~7~0.htm

ספק

לגבי אין לי שמץ בכלל. אשמח אם תסבירו לי לדגי מודולרי וזהב וכסף וכל העניינים האלה בנוסף להתאמה למערכת.

הערות

1- בנושא לוחות אם וספקים אין לי שמץ מושג בכלל. לגבי ספק אני רוצה שינצל כמה שיותר מהכוח שלו אבל הבנתי שהזהב יקרים מאוד.

2- בנושא המארזים אני מבין ששני הבחירות הטובות ביותר גרגע במחיר סביר זה ANTEC 900 ו- HAF932 מה היתרנות אחד מול השני? מה שהרבה יותר חשוב לי מהרעש זה שיכנס כמה שפחות אבק אם אפשר, לכן אשמח גם להצעות מארזים טובים כמו השניים הנ"ל אבל עם פילטרים אם יש!

3- בנושא הארדיסקים אני בכוונה בחרתי בדיסק שהוא פשרה בין HDD ו SSD כי אני מעוניין במהירות עבודה עקב התעסקות בזיפ ווידאו, בתור גיבוי אני חושב בהמשך לקנות חיצוני 2 TB

4- מה דעתכם על המבצע הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7374 כאמור אני אצטרך לקנות טריפל של כאלה וזה יצא 1120 במקום 820 ש"ח אבל פי שתיים זיכרון?!

5- הכרטיס מסך שבחרתי בגלל המלצות פה בפורום ונוסף לזה קירור טוב ומחיר טוב בכ200 ש"ח מרוב הסטוקים שנמכרים היום.

מתנצל על הסירבול.

סך הכל עלות

4020 ש"ח (KSP תמונה)

1260 ש"ח כ. מסך.

660 ש"ח דיסק.

600 ש"ח בערך ספק.

6540 ש"ח.

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. מאיזה איזור אתה? המגוון ב-KSP די מוגבל ולאור הרבה מאוד תלונות ומכוון שיש מקומות זולים ועדיפים בהרבה לקנות בהם מערכות יקרות.

עדיף לך לשקול שוב את העניין.

בכל מקרה לוח X58 הוא סתם יקר לטעמי, אם אתה צריך מערכת חזקה לעריכה אפשר ללכת על מעבד CI7 ולוח 1156 שיהיה זול יותר וגם אופק

השדרוג שלו טוב יותר.

2. לגבי הספק, מדובר בנצילות, זה הולך לפי הדרגות האלה:

80+

80+ברונזה

80+סילבר

80+גולד

למעשה ככל שהנצילות גבוהה יותר, ככה הספק נותן יותר בתכל'ס את ההספק המוצהר. ברמת העיקרון ניתן למצוא ספקי 80+ברונזה במחירים מעולים,

השאר כבר לא שווים את המחיר בדרך כלל וניתן למצוא לדוגמא ספקי 750W ברונזה במחיר של ספקי 550W גולד וכמובן שה-750W יהיה חזק בהרבה.

ספק מודולרי הוא ספק שהכבלים שלו ניפרדים מהספק עצמו וניתנים לחיבור לפי הצורך. זה מועיל בסידור חוטים אבל בדרך כלל לא שווה את ההפרש במחיר.

3. בנוסף מה רמת השקט שאתה מבקש לא ממש הבנתי..

פורסם

1. מאיזה איזור אתה? המגוון ב-KSP די מוגבל ולאור הרבה מאוד תלונות ומכוון שיש מקומות זולים ועדיפים בהרבה לקנות בהם מערכות יקרות.

עדיף לך לשקול שוב את העניין.

אז על איזה חנות אתה ממליץ ?

פורסם

בשביל זה שאלתי באיזה איזור הוא גר, ישנם מספר חנויות עדיפות, כל אחת באיזור שלה.

פורסם

על איזה אתה ממליץ באיזור מרכז

פורסם

באיזור המרכז יש לך את RSM.

בכל מקרה חבל להציף את השירשור בשאלות ותשובות שלא קשורות לפותח הדיון מאחר וזה שירשור שלו.

אתה יכול לשאול את השאלות האלו בפורום כללי.

פורסם
  • מחבר

גר ברחובות.

אגב השוותי מחירים בין KSP לRSM ורק במארזים הנ"ל יש לRSM יתרון!

פורסם

קודם כל ב-KSP אין חצי מהמגוון שיש ב-RSM ככה שיש המון חברות שמוכרות את אותו המוצר במחיר זול יותר, כמו כרטיסי המסך\זכרונות\מארזים\ספקים וכ'.

שנית השירות שלאחר הקניה חשוב לא פחות ואין לך בכלל מה להשוואת בין החנויות הנ"ל.

בכל מקרה, באיזור שלך יש את סקייפיסי בראשון ו-IQPC באשדוד.

מעבד:

[..] INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 - TRAY ₪1335

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-P55-USB3 ₪625

זיכרון:

[..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪147

כמות:3

כרטיס מסך:

[..] INNO3D HAWK GTX470 1280MB GDDR5- RETAIL ₪1260

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪116

מארז:

[..] COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - זמין במלאי ₪319

ספק כוח:

[..] SEASONIC 650W : SS-650HT ₪388

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪219

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE MOMENTUS XT SSD 500GB ₪635

דיסק קשיח 2:

SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪273

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי: ₪5604

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

1. חסכת פה כמעט אלפיה וההבדל היחיד הוא בזכרונות שהם לא יעבדו בטריפל צ'אנל לעומת לוח X58, דבר שלא שווה את ההפרש במחיר לדעתי.

אתה יכול ללכת על 8 ג'יגה בשביל הדואל צ'אנל אם אתה רוצה.

2. לוח תומך USB3 ודי עשיר בפיצ'רים.

3.אתה יכול ללכת על ספק הקרוסייר 750W ב450 אם אתה רוצה ספק עם מרווח ביטחון גדול ובמחיר מעולה.

4. שים לב שיש לך במפרט דיסק קשיח נוסף של טרה למטרת איכסון.

5. לאובקלוק כזה אתה יכול ללכת על הפריזר פרו במחיר 120 שקלים שאמור להיות מעולה למטרת OC חביב.

פורסם
  • מחבר

מעבד ולוח

מה ההבדל בין מעבדי סידרת 8XX ו 9XX בפועל כי פעם כשלוח של 9XX היה עולה 500 ועוד המעבד עצמו היה עולה אותו סכום מעל לוחות מערכות P55 אז היה יתרון. אבל היום כשבמפרט שנתתי ההבדל בלוח עם מעבד הוא סך 300 ש"ח לא כדאי ללכת על 9XX?

ולמה ללוחות P55 יש אופק שידרוג יותר גדול? התושבת ההבאה לSB היא 1155 אם אני לא טועה, אז עכשיו לשני התושבות נוכחות מתבטל אופק השידרוג!

לגבי הספק איזה הספק תצרוך המערכת שלי במקס ושלך?

כמו כן לגבי המארז האם יש לו פילטרים?

ללא קשר להבדיל מהרבה מאוד טופיקס אחרים פה יש הרבה צפיות אבל מענה זעום למה? אשמח לעוד חוות דעת!!!

:D :s05:

פורסם
  • מחבר

מישהו? משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים