פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים טוב אז ככה הבעיה היא די מעצבנת ואני כבר לא יודע מה לנסות. וניסיתי המון דברים.יש לי את המחשב הבא :athlon xp 1.47256 ram ddrgigybyte 7vtxhgforce 4 ti 4400 leadtekהמחשב הזה אצלי כבר עוד מעט שנה ו 9 או 10 חודשים.אבל יש בעיית פריימים ברוב המשחקים והבעיה רק החמירה במשחקים שמבוססים על המנוע של אנריל 2.ut 2003unreal 2america's armyוכו...גם במשחקים קצת ישנים יש בעיית פריימים. משחקים שכביכול אמורים לרוץ בקצב פריימים יחסית גבוה, ולאפשר משחק חלק ומהנה, פשוט מקרטעים במיוחד בשטחים פתוחים או בקטעי אקשן אינטנסיבי.ניסיתי מספר סוגי דרייברים וכלום לא עזר.אפילו עשיתי OC קטן דרך תוכנה מרוב ייאוש.יש מספר אנשים עם בערך אותה מערכת כמו שלי ולהם המשחקים זורמים והם לא מתלוננים על שום בעיה.מה כבר יכולה להיות הבעיה ?אני מוכן לנסות הכל. הכל.פניתי לכמה גורמים אבל לא הייתי תשובה מצידם.אולי כאן תבוא הישועה.
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים מחבר המחשב עבר מספר פירמוטים.מערכת הפעלה Xp Proגם היה לי 98 ו 2000 והמצב שם לא היה מזהיר יותר.יש עוד 2-3 אנשים עם 256 זכרון והם טוענים שאין להם בעיות כמו שאצלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.