עבור לתוכן

FAIL השבוע - הסימניות הסודיות של המשיח

Featured Replies

פורסם

למה מן הסתם? מה, היום אין רבנים גדולים? רק "פעם"? :cool2:

חוץ מזה תמיד חשבתי לעצמי מה עושה רב לגדול? מה זה כמו RPG שכמה שיותר אתה קורא בתנ"ך אתה מקבל EXP ועולה LVL ואז אתה מגיע לרמה של "רב גדול"? חחח

אני רואה רמת הבנת הנקרא פה בפורום היא של כיתה ב' 2.

קודם כל ה'מן הסתם' מקושר לחלק שאמרתי 'נפטר מזמן' כי מן הסתם 90% מהאנשים במדינה יודעים מי זה הרבי הזה ויודעים שהוא נפטר.

כמות הטימטום פה בפורום שופעת.

רב גדול זה בדיוק כמו בנאדם שיש לו תואר ראשון לעומת פרופסור.

אנשים כמוך באמת שלא שווים הסברים. אתם טובעים בתוך הטיפשות שלכם ועיוורים מרוב אנטיות.

אני את שלי אמרתי פה.

ביי

פורסם

להגיד "אנשים כמוך" למישהו אחר באינטרנט, עכשיו זה טיפשי! [איך אתה יודע איזה אנשים אני? אולי בכלל אני נשים, או איש אחד ואולי אני יושב פה עם 4 חברים?]

אבל מה עושה רב לרב גדול? הוא מקבל דף שכתוב שהוא עבר בהצלחה X מבחנים ועכשיו הוא מוכשר להיות רב גדול? וכאילו יש תואר ראשון שני ודוקטורט?

כמה משכורת התחלתית לתואר ראשון? האם אתה מקבל ליסינג או שאתה בכלל "עובד" מהבית בהתחלה? אם עכשיו אני מתחיל "ללמוד" תורה, תוך כמה זמן אני מסיים תואר ראשון? וגם איזה אוניברסיטה מומלצת? או עדיף בכלל מכללה? או שזה לא משנה והתואר אוניברסלי?

ולמה אפרו אמריקיים לא אוהבים מיונז?

פורסם

אני רואה רמת הבנת הנקרא פה בפורום היא של כיתה ב' 2.

סתם מתוך עניין, למה בחרת לציין כיתה ספציפית בשכבת ב'? אתה טוען שכיתות ב' 2 ברחבי הארץ מקופחות מבחינת רמת לימוד החומר כחלק מקונספירציה ממשלתית איראנית לגרום לעם שלנו להיות מטומטם וטיפש כדי שבעתיד יהיה ממש קל להכניס לכאן שלטון בובה פלסטיני ולכבוש את הארץ בלי שאף אחד ישים לב?

פורסם

מזל שהייתי בכיתה ב'1

פורסם

ולמה אפרו אמריקיים לא אוהבים מיונז?

לא אוהבים מיונז, אבל הם דלוקים על עוף בתנור עם וואפלות :lol:

הפוסט שלמעטה הוא פוסט טוב! :xyxthumbs:

פורסם

זה רק אני או שהם טעו בשנה וכתבו התשא"ע במקום התשע"א? גם אפשר בטעות לקרוא את "בס"ד ימות המשיח" כהלוואי והמשיח ימות...

פורסם

חובה לראות את "משיח דופק בדלת" של הגשש... בידור במיטבו

פורסם

@אלכס

אכן הקטע עם השטרות הוא לא פוטושופ , באמת הרבי היה נותן כסף ( קטן אומנם ) לכל מי שהיה מגיע אליו , אפילו לארץ הוא היה שולח כסף שהחבדניקים שלו היו מחלקים לילדים , היום הם עושים את זה עם נרות יעני לשבת שהם מחלקים , אז אל הרבי היו מגיעים הקהל והוא היה עומד עם סטיפה של דולרים ( שטרות של אחד ) והיו עוברים ככה האנשים בסך והוא היה נותן לכל אחד דולר , לא חשוב כרגע למה אבל זה מה שהוא היה עושה , לכולם הוא היה נותן כסף , זה למה הסימניות של הדולרים , הוא תמיד היה נותן , לכל מי שהיה בא אליו , זה לא שטרות של מאה זה שטרות של אחד .

הוא היה אדם נפלא ומלומד אם אני לא טועה היה לו תואר אקדמאי מהנדס חשמל ועוד איזה תואר הוא היה אדם משכיל בכל פרמטר ,

אני אצרף את הקישור מוויקי ,

הפאק היחידי לטעמי איתו היה שהוא לא ראה את הקמת המדינה כהתחלה של הגאולה הוא נידבק לסדר של הרב"ם לצערי , אבל עדיין הוא היה בעד לחלוטין וכו'

הוא היה מתקדם מאוד ביחס לנשים וביחס לטכנולוגיה - בוא נגיד ככה , החברה של הטרולרוני בטח היו קוראים גם לרבי מלובואביץ' "קורח" הוא לא היה יכול להיות חבר במפלגת ש"ס .

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A0%D7%97%D7%9D_%D7%9E%D7%A0%D7%93%D7%9C_%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9F#.D7.9E.D7.93.D7.9C.D7.99.D7.99.D7.AA_.D7.94.D7.96.D7.94.D7.91_.D7.A9.D7.9C_.D7.A7.D7.95.D7.A0.D7.92.D7.A8.D7.A1_.D7.90.D7.A8.D7.A6.D7.95.D7.AA_.D7.94.D7.91.D7.A8.D7.99.D7.AA

פורסם

הייתי חייב...לחתימה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים