עבור לתוכן

לא מבין מה אנשים מוצאים במועדונים

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שיש באמת עיניין גדול לגיל, עד לפני כמה שנים אנשים היו מתחתנים בגיל הזה

אבל היום רוב הבנות בגיל הזה סתומות ורק נראות "בוגרות" (לא הכללתי אמרתי הרוב :P )וזאת בעיה אחרת

אני חושב שהכל עיניין של הפרשי גיל, אם אני בן 18 אז 16 זה לא נורא, אם אני בן 20 אני חייל שבוכה שדופקים אותי בצבא והיא בוכה על מבחן ושהמורה צעקה עליה

כשאני בן 22 אני עובד \לומד והיא מחפשת לעשות כיף ולהסתובב...

אז הכל עיניין של..עיניין

• תגובות 84
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ושוב:

מה ההבדל בין מישהי בת 16 וחצי למישהי בת 17 ויום?

מי אתה שתחליט בכלל אם זה "זוועתי" שהיא תקיים יחסי מין בגיל 16 או לא? מאיפה הידע הדרוש לכך?

בתור אדם שעובד בבית קפה עם אנשים צעירים ממני בהרבה, כולל בנות בגיל 17, לדעתי אין כזה הבדל בין הגילאים כמו שאנחנו אוהבים לחשוב.

כן, אדם בגיל 26 הוא בעל נסיון וידע רב יותר, נכון. אבל האינטליגנציה ויכולת קבלות ההחלטות לא משתנים יותר מדי. כל אדם מתפתח בקצב קצת שונה מן האחר. יש בנות שבגילאי התיכון הן בהחלט "בשלות". הן חרמניות, והן רוצות לעשות סקס. as simple as that. זו זכותן, כל עוד זה לא בכפיה כלשהי (פיזית, לחץ, לחץ חברתי וכן הלאה). זו זכותו של גבר לקיים איתה יחסי מין אם הוא לא עושה זאת בצורה כופה, או בצורה בלתי-אחראית. יש אנשים שגם בגיל 20 מחליטים שעדיין לא בא להם. זה בסדר משני הכיוונים.

להחליט כי אינסטינקט טבעי שהתפתח במהלך האבולוציה [כנראה בשלבים בהם עדיין לא היינו "אנושיים"] וטבוע בכולנו הוא "רע" ו"מזוויע" זה דבר טיפשי, לדעתי לפחות.

סקס הוא פשוט over-rated בצורה קיצונית בעולמנו.

wrecker:

רוב הבנות בגיל הזה סתומות בדיוק כמו שהן יהיו בגיל 26 ובגיל 36. אני מכיר גם אמהות עם ילדים שהן פשוט סתומות. יש גם בנות בגיל הזה ש"אוכלות" אותי "בלי מלח". מן הסתם הן יותר ילדותיות, בגלל הסיבה הפשוטה שהן צעירות יותר. ילדותיות באורח-החיים לא נוגדת וסותרת בגרות נפשית. לא חסרים אנשים בגיל 16 שבוגרים בהרבה מאנשים שאני מכיר שהם בגילי. עם זאת, הם עדיין יעשו יותר דברים "ילדותיים", מאחר וזה יותר מתאים לאורח החיים של גילם.

נ"ב אחרון:

אני אף פעם לא מבין מה הקטע הזה של הצורך באורח חיים משותף של בני הזוג. למה חייבים לצאת עם מישהי שגם היא חיילת\תלמידה\סטודנטית? מה הקשר בכלל? אז אם אני יוצא איתה עם סטודנטית להנדסת תעו"נ (תחום לימודיי), אני כל היום אדבר איתה על טיילור ועל שיטות לסדרור בעל זמן מזערי של עבודות הייצור? לא. יש אנשים שיש לך "קליק" איתם ואתה מוצא איתם נושאי שיחה משותפים ויש כאלה שלא. זהו.

פורסם

ושוב:

מה ההבדל בין מישהי בת 16 וחצי למישהי בת 17 ויום?

אתה מודע לכך שזה גיל ההתבגרות, ואותו שינוי שאתה עובר בכמה שנים בגיל שלך, אותן בנות עוברות בכמה חודשים, וזהו זו הנקודה שלי בנושא.

פורסם

למה אתה מתכוון: "סקס הוא פשוט over-rated בצורה קיצונית בעולמנו" ?

פורסם

הוא מתכוון שמייחסים לזה יותר מדי חשיבות, אבל לדעתי זה שטויות. יש גילאים שאנשים עוד לא בוגרים מחליט לבצע החלטות מסוימות שעללות לפגוע בהם. מחלות מין, הריונות לא רצויים וכו' יכלו להיות הרבה יותר נפוצים לולא החיקוק הזה.

פורסם

שאני משווה איך הייתי בן 17 לגיל שלי היום 26, הבדל של שמיים וארץ.

אין שאלה בכלל שאדם בן 26 הכל יותר ברור לו, מה הוא רוצה לעשות, החלטות

מה שכן אם בת 16-17 רוצה בעיה שלה. גם ככה בגילאים האלה רוב הבנות נראות לא משהו(חצקונים רואקוטן,גשר,תסרוקות) עדיף בת 22 פלוס

פורסם

הגזמת, גשר וכל אלה זה בגיל 14.. :P בכל זאת מחזק את מה שאמרת.

פורסם

מה שכן אם בת 16-17 רוצה בעיה שלה. גם ככה בגילאים האלה רוב הבנות נראות לא משהו(חצקונים רואקוטן,גשר,תסרוקות) עדיף בת 22 פלוס

בסדר. וכשנהיה בני 46, נחשוב שבגיל 26 היינו ילדים טיפשים. נראה לי. :P

בת 22 זה אחלה, אין ספק. הבעיה שבגיל שלנו (אני גם בן 26), הבנות פשוט מתחילות להיראות...זקנות. פעם חשבתי שהן לפחות נהיות נחמדות וחביבות יותר בגיל הזה. טעיתי.

פורסם

בגיל 26? זה לא אמור להתחיל 10 שנים מאוחר יותר? :P

בסדר. וכשנהיה בני 46, נחשוב שבגיל 26 היינו ילדים טיפשים. נראה לי. :P

ללאאאא... אחי שאל את אבא שלי את השאלה הזאת והוא אמר: "לא, זה כבר גיל של בנאדם מבוגר. זה לא כמו מה שאתה חושב על זה שהיית בן 16 כשאתה בצבא".

פורסם

אתה כנראה לא יודע איזה בנות היום יש בגילאי 17 :)

פורסם

אתה צודק ::)

לפני 20 שנה בנות 17 בטוח היו נראות הרבה פחות טוב מהיום, 10 שנים לא בטוח

היום להרבה בעיות יש פתרון

לכן אמרתי רוב

פורסם

הבנות 17 של היום לא סופרות בנות 27 של היום, הן נראות יותר טוב, יותר גדולות ומפותחות

לא יודע מה נותנים להן לאכול....

פורסם

נכון. בונא'ה אני רואה היום ילדות אפילו בכיתה ט' והן מפותחות כמו איזה אנ'לא יודע מה. זה בגלל כל ההורמונים וכל החרא שמזריקים לעופות המסכנים.. טיפ לחיים: אם אתה רוצה להיות בריא-צא לצייד כל יום ותביא אוכל טרי הביתה (בלי אבק שריפה בתוכו, אלא לצוד אותו עם חנית או חץ וקשת.)... :nixweiss:

כל מה שאנחנו אוכלים היום זה זבל תעשייתי נקודה. :bash:

פורסם

לא רק מה שמזריקים לעופות משפיעה, לדוגמא סויה, גורם להיתפתחות מוגברת אצל נשים, ומאט את הקצב אצל גברים, ככה זה היום, יותר ויותר גברים אינפוטנטים בעוד בנות מקבלות מחזור בגיל 8....

פורסם

8? אתה לא חושב שאתה קצת מגזים? מילא 12, מילא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים