עבור לתוכן

תנאים ל12 שנות לימוד?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

אני כיתה י'ב,הראש שלי לא כ'כ בלימודים(זה לא אשכול חיזוקים אני מבקש),אני רק רוצה 12 שנות לימוד וזהו,הוצאתי עד עכשיו כ10 יח'ל אם זה משנה,ויהיה לי גם מקצוע שאני כנראה יוציא(טכנאי CISCO,בתנאי שאני יעשה ת3 יח'ל במחשבים שיש השנה).

השאלה שלי בעצם היא למי מגיע תעודה של 12 שנות לימוד לפי החוק?

• תגובות 61
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שסיים 12 שנות לימוד (מקצועות חובה) :kopfpatsch:

פורסם

תעודת בגרות, שלמיטב ידיעתי אומרת שסיימת 12 שנות לימוד בהצלחה (אם אפשר לקרוא למשהו שקשור במע' החינוך הצלחה) מגיעה למי שהשלים 21 יחידות לימוד, נראה לי.

פורסם

לא היה לך כח לקרוא גם את זה?

מבוא

מבוגרים בני 18 ומעלה

פורסם

אני מניח שהדרישה היא.. ללמוד 12 שנים

פורסם
  • מחבר

ברור לי שזה למי שסיים 12 שנים.

אבל אני בא כמה פעמים בשבוע יש לי הרבה העדרויות,המורה עושה לי המנהל שוקל לא לתת לך 12 שנות לימוד,מה החוק אומר לגבי זה?,להאמין למה שהם אומרים או שהם סתם מנסים להפחיד אותי?(אל תגידו עדיף תלך,תגידו מה החוק אומר לגבי זה)

#

#

השלמת השכלה ל- 12 שנות לימוד

3.1השתתפות בלימודים ועמידה בבחינות בחמישה מקצועות לפחות במתכונת של 7 יחידות גמר ו- 3 יחידות בגרות. בסך הכול 10 יחידות לימוד.

3.2 ניתן לקבל "פטור" מיחידת לימוד על סמך לימודים קודמים, כגון תעודת סיום י"א כיתות של תיכון רגיל.

אממ תראו במה הצלחתי לעשות יח'ל.

3 במחשבים

1 מתמתיקה

4 באנגלית(את שאלון E לא עשיתי)

1 פיזיקה

סך הכל 9 יחידות עשיתי,זה אומר שחסרה לי עוד יחידת לימוד 1 ואני כן זכאי לקבל 12 שנות לימוד?

פורסם

השאיפות שלך ממש נמוכות הא?

פורסם
  • מחבר

למה נמוכות?,עם בגרות מלאה אני לא יצליח לצאת השלמתי עם זה כבר,אני ישלים אחרי צבא אם יצא,ו12 שנות לימוד מאיימים שלא יתנו לי,אני רוצה לבדוק אם יש בסיס לאיומים שלהם או לא.

פורסם

אתה אומר להשלים אחרי צבא כאילו זה כל כך פשוט וכיף.

למה לזרוק כמה אלפי שקלים אחרי צבא (לא משנה אם זה מההורים או מהפיקדון או עבודה) על משהו שאתה יכול לסיים עכשיו? אני עכשיו עושה פסיכומטרי ואחרי זה פינוק מתמטיקה 5 יח', ומלבד זה שזה המון כסף זה גם סתם גוזל זמן שיכולתי לעשות בו כל כך הרבה דברים נחמדים לפני הלימודים בשנה הבאה.

פורסם

למה נמוכות?,עם בגרות מלאה אני לא יצליח לצאת השלמתי עם זה כבר,אני ישלים אחרי צבא אם יצא,ו12 שנות לימוד מאיימים שלא יתנו לי,אני רוצה לבדוק אם יש בסיס לאיומים שלהם או לא.

אל תדחה כלום לאחר הצבא!

קח את עצמך בידיים ותעשה הכל כדי לצאת עם בגרות מלאה!

תחשוב שהבגרות הזאת היא רק תשתית לדברים גדולים אחרים, או אפילו "כרטיס ביקור" שאת החייב.

פורסם

באקדמיה בלבד. לאף אחד היום לא אכפת מתעודת בגרות.

פורסם
  • מחבר

מאמין שת.ב חשובה ועוד איך,אבל לא כל אחד יכול לצאת עם זה.

אבל לא קל לי ללכת לבית ספר,תמיד הייתי אחד שהיה לו בעיות של העדרויות מהבית ספר,מאוד קשה לי גם לקום בבוקר וכל זה,מה גם קשה לי להקשיב בשיעורים,לא נכנס לי למח,מרגיש שהמסגרת הזאת לא מתאימה לי בכלל,אני יכול ללמוד רק אם מורה אחת יושבת איתי ומלמדת אותי לכל אורך הדרך,שזה בכתה שלמה קשה לי.

ושלא נדבר על מקצועות קשים כמו ספרת והיסטוריה,עליהם בכלל וויתרתי מראש.

אפשר תשובה סופית לגבי מה ששאלתי?

פורסם

1. צריך 21 יחידות.

2. זה לא הכי פופולארי להגיד את זה, אבל אל תאכיל את עצמך ביותר מדי סרטים עם הבגרויות - תלמד הסמכה, תלמד מה שאתה רוצה ואוהב, ואם יש לך מספיק תשוקה לזה - גם תצליח בזה (ממש כמו כותב שורות אלה, שחסרים לו 3 מקצועות בבגרות).

פורסם

21 יחידות כדי לקבל תעודת 12 שנות לימוד? 21 יחידות מקנות זכאות לתעודת בגרות. כל מה שצריך זה לחמם את הכיסא עד סוף כיתה י"ב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים