פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים הנה הפתרון החדש של אורנג' לסחיטת כסף מאנשים אחרי ה"גזרות" שנפלו עליהםעשיתי סיבוב מהיר וקצר ב"קניון" בחיפוש אחרי תוכנות לאנדרואידDoodle Jumpאורנג' - 14.84רשמי - 3.66 Magic Paperאורנג - 14.84 רשמי - 10.1בדקתי מחירים מול אתר appbrain.com ולפי שער דולר של 3.7 שחהמבחר שלהם דליל עכשיו אבל כמו שאתם שמים לב הם פשוט סוחטים כסף בלי שום הצדקהאני גם מניח שיקחו כסף על תוכנות שאפשר להוריד חינם, הרי אם אפשר אז למה לא?
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר זה המחיר ה"סטנדרטי" שלהם לרוב הדברים שםכלומר מ1$ הגענו ל 4$... קפיצה מרשימה לכל הדעות במחיר לא?זה יהיה עוד יותר מרשים כשזה יהיה מ0$ ל 4$ אז אני באמת אתרשם מהיכולת של החברות הסלולריות לסחוט כסף מהצרכן
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים יש מארקט ברומים של אורנג'? באנדרואיד. אם לא אז הבן אדם הפשוט יקנה פשוט מהם כי הוא לא מתעסק ברומים ולא יודע מה זה מארקט.
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר זה חלק מהאנדרואיד עצמו... להסיר את זה יהיה שקול להכרזת מלחמהאתה יכול להוסיף מה שבא לך, אבל להוריד את הרשמי של גוגל?
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר אני יודע שיש מכשירים שגוגל לא אישרה לשים בהם את האנדרואיד אבל פה מדובר על מגוון המכשירים הסיניים שלא עומדים בדרישות של גוגלפה מדובר על מכשירי סלולר של חברות גדולות, לא חושב שזה יקרה
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר לא הבנתי, מישהו מכריח אותך לקנות?זה לא משנה, יהיו אנשים שיקנו.. זאת הבעיה שליזאת עוד שיטה שלהם להרוויח כסף על הבורות של המשתמשים שלהם, אני לא אומר שלא ירוויחו כסףאבל פה מדובר לא על רווח אלא על שוד, יש גבול להפרש שאמור להיות, פי 4 זה חוצה גבולותהמס על הרכבים בארץ הוא 100%, אתה משלם פי 2 מבחו"ל אבל עדיין אפשר להחשיב את זה כהגיוני (כמובן שלא אבל נגיד ש...) פה לוקחים ממך פי 4!!!
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים אני יודע שיש מכשירים שגוגל לא אישרה לשים בהם את האנדרואיד אבל פה מדובר על מגוון המכשירים הסיניים שלא עומדים בדרישות של גוגלפה מדובר על מכשירי סלולר של חברות גדולות, לא חושב שזה יקרהI9000 בארצות ערב (מסויימות) נמכר ללא מרקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.