עבור לתוכן

כדאי לעדכן את תוכנות אדובי מcs2 לcs5?

Featured Replies

פורסם

היי יש ברשותי את כל הערכה של cs2 למק ולאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למקבוק פרו, ורציתי לדעת אם כדאי לעדכן את הפוטושופ והאילוסטרטור לגרסה העדכנית? האם זה יעבוד מהר יותר על המחשב החדש? האם יש יותר באגים בגירסאות החדשות של cs5 ה64 ביט?

מה השוני בין הגירסאות בעצם?

תודה, מחכה לתשובתכם המחכימה...

ג'וליה

פורסם
  • מחבר

anybody?

פורסם

תוריד גרסת נסיון ל 30 יום מהאתר של ADOBE ותחליט בעצמך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המעמיקה...באמת.. :xyxthumbs::facepalm:

פורסם

על מאק לא תראה הבדל בביצועים, וגם חלק לא ניכר מהפיטשרים של CS5 לא יעבדו.

פורסם

^^^^^^

יכול טיפה לפרט ?

:xyxthumbs:

פורסם

אני לא יכול להגיד אם כדאי או לא, רק לתת כמה נקודות למחשבה שאני מקווה שיעזרו.

1. אני עובד עכשיו עם ה CS5 על PC והוא יחסית עובד חלק כלומר אין הבדל ביציבות ביחס ל CS2. (אגב ה CS5 עובד רק במערכות 64 ביט)

2. מה המשאבים של MACBOOK שלך? ה CS5 כבד הרבה יותר מהCS2

לשם השוואה:

דרישות ה CS5

http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs/

דרישות ה CS2

http://www.adobetutorialz.com/articles/1655/1/Premiere-Pro-20-System-requirements (מצאתי רק ל WINDOWS אבל זה אותו רעיון)

3. עם איזה חומר אתה עובד? ה CS5 יעבוד בקלות רבה יותר עם HD

אני לא מבין גדול (וגם לא בינוני) במקבוקים אבל חשוב לדעת איזה כרטיס מסך יש לך? כרטיסים של Nvidia עם טכנלוגיית CUDA נותנים בוסט רציני בגירסת ה CS5.

ובנימה אישית- אני מאוד מרוצה מהמעבר אבל הייתי מרוצה פחות אילולא שידרגתי את כרטיס המסך שלי ל GTX470 ואולי עוד פחות אם לא היה לי מעבד Q9550.

מקווה שעזרתי קצת

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הי אני סיימתי בהיתצטיינות את הקורס תוכנות adobe ועדיין לומד עיצוב גרפי ויכול להגיד לך בהחלט שכדאי לשדרג הרבה הבדל הרבה יותר נוח בקיצור הרבה יותר !

אם משהו מפריעה לך להתקין את התוכנה אז תעשה כל דבר אפשרי כדי שתצליח אם אתה אוהב את זה אז אתה הולך להנות מכל רגע בשימוש הsc5 :yelclap

פורסם

אם לא רע עם CS2 וזה מספיק טוב לצרכים אין שום סיבה לשדרג, ביחוד אם נעשה שימוש תחת מחשב ישן.

ADOBE CS2 של פוטושופ זו הגרסא הכי מוצלחת שנעשתה אחרי פוטושופ 7. הכי יציבה הכי חזקה. הכי מהירה.

CS5 יש כמה פיצרים מתים\ חדשים. שלא עושים הרבה. UI שונה.

זהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים