עבור לתוכן

שאלה בקשר לתפקיד בצבא-טכנאי מחשבים

Featured Replies

פורסם

אני מתנדב ורק עכשיו קיבלתי מנילה של מתנדבים

ובין היתר יש שם את טכנאי מחשבים

עכשיו אחותי אומרת שזה כאב ראש אחד גדול(היא לא הייתה טכנאית אבל היא מכירה)כיאלו זה בשעות לא שגרתיות כמו שהם רושמים

סוגרים שבתות

עכשיו השאלה שלי אם מישהו היה טכנאי מחשבים בצבא ואם זה באמת ככה קשה או שסתם היא מלחיצה אותי שאני לא יקח את התפקיד(כי הוא רחוק ,למרות שאני בטוח שהיא רוצה שאני אסתלק כמה שיותר מהר)

פורסם

אל תקשיב לאף אחד! תעשה מה שאתה רוצה לעשות! אם אתה רוצה להיות לוחם תיהיה, טכנאי- כנ"ל. לא לכל אחד התפקיד מתאים ואחד יכול לראות את זה כסבל והשני כאהבת חייו. פשוט תבחן את נתוני התפקיד ותעשה מה שאתה אוהב ורוצה! שיהיה בהצלחה וישר כוח!

פורסם

אני אישיתי וויתרתי על התפקיד הזה ...חשבתי שזה ממש גרוע לפני הגיוס ובסוף הגעתי לתפקיד אחר במודיעין...

תעכלס זה תפקיד לא רע בכלל שמביא אחלה נסיון לאזרחות אם תרצה לעבוד בזה ...

זה גם תלוי באיזה יחידה אתה נופל אם אתה דואג לגבי ת"ש....

מה שבטוח שזה עדיף על הרבה מאוד דברים אחרים...

פורסם

כל "טכנאי המחשב" שיצא לי להכיר בצבא היו מטומטמים ועצלנים (הכוונה לאלה שמתקנים מחשבים, לא כ"ס וכדומה), שהיה לוקח להם שבוע לעשות טובה ולהגיב לתקלה, ועוד שבוע לתקן אם מדובר במשהו כמו כבל שהתנתק או מאוורר שחדל לפעול. תקלות מסובכות יותר הם לא היו פותרים בכלל.

אני לא טוען חלילה שפותח הדיון הוא כזה, רק מזהיר אותו שאלה הם האנשים שאיתם הוא יעבוד.

פורסם

בתור מתנדב אתה יכול להתראיין תפקידים הרבה יותר אטרקטיבים בתחום המחשבים מאשר טכנאי...

לדעתי אם אתה כבר עושה צבא - לך על תפקיד יותר משמעותי שיתרום גם לך וגם למדינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים