פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים לא מזמן החלפתי את הכונן שבמחשב לכונן הזה:Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALSכמה בעיות יש בו בהתחשב באיכות של הכונן, קודם כל קצב העתקת/העברת הקבצים (בתוך הכונן עצמו) לא עולה על 15-20 Mbs אבל זה פחות מפריע לי.הדבר שיותר מציק לי זה שאם אני מעתיק/מעביר קובץ במחשב (שוב בתוך הכונן עצמו) כל המחשב נהיה איטי ואפילו קופא לכמה דקות, וכשאני בודק את המעבד והזכרון הם לא מתאמצים בכלל...יכל להיות שזה קורה בגלל שחברתי את ה SATA לחיבור הלא נכון? כי יש איזה 6 חיבורים.הלוח שלי: ASUS P5K3 תודה רבה
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים שים לב הבעיה היא רק בין העברה בין מחיצות? אים כן אין שום בעיה לוקח לו קצת זמן.אים האטיות בתוך המחיצה יכול להיו שישנה בעיה.
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים אני מצטרף לבעיה עם כונן דומה קניתי את הBLACK 1002FAEX 64 הוא מחובר בסאטה 2 והתקנתי עליו מערכת הפעלה במקביל יש לי מערכת הפעלה על הארד דיסק פשוט ביותר של סמסונג אם אני מעלה מהבלאק ווינדוס ! משחקים עובדים לאט יותר לגבי העברת קבצים לא יצא לי לבדוק אבל ברור ביותר שבמשחקים הוא עובד לאט יותר
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר שים לב הבעיה היא רק בין העברה בין מחיצות? אים כן אין שום בעיה לוקח לו קצת זמן.אים האטיות בתוך המחיצה יכול להיו שישנה בעיה.גם כשאני מעביר בתוך המחיצה המחשב נהיה איטי בטירוף... תבדוק בביוס שהבקר SATA מוגדר על AHCI ולא על IDEאכן הבקר על IDE אבל כשהחלפתי ל AHCI לוקח לו איזה 10 שניות עד שהוא מתחיל להעלות את הווינדוס ולפני שהוא מעלה הוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את הווינדוס בנורמל או שאני רוצה לתקן משו... בכל מקרה אחרי שאני מעלה את הווינדוס הוא טוען אותו איזה 5 שניות ואז מופיע מסך כחול והמחשב נופל...אני מצטרף לבעיה עם כונן דומה קניתי את הBLACK 1002FAEX 64 הוא מחובר בסאטה 2 והתקנתי עליו מערכת הפעלה במקביל יש לי מערכת הפעלה על הארד דיסק פשוט ביותר של סמסונג אם אני מעלה מהבלאק ווינדוס ! משחקים עובדים לאט יותר לגבי העברת קבצים לא יצא לי לבדוק אבל ברור ביותר שבמשחקים הוא עובד לאט יותר גם לך הכונן מרעיש כשהוא עובד קשה?
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר מה זה STOP CODE ? ואין לי זמן לראות מה רשום שם הוא נעלם אחרי חצי שניה...
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים העברתי לahci וגם לי נופל מיד כשווינדוס מתחיל לעלותהאם יכול להיות שזה קשור לכך שבספק כח חסר ארבע פינים והוא לא מספק כח ללוח כמו שצריךאיך רואים את הסטופ קוד?
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים להריץ FIXIT מכאןhttp://support.microsoft.com/kb/922976 אם זה לא עובד אז גם צריך לתקין הדריבר של SATAמאתר של לוח אם.
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים לי יש ווינדוס אקספי 32 וכתוב שצריך כונן פלופי בשביל להתקין את זהצריך לבקר במוזיאון בשביל להביא אחד אין אפשרות אחרת ?ומה ההגיון שהם לא מתקינים את זה בביוס מראש ?או לחילופין שאין אפשרות לעדכן את זה אונלייןושאלה אחרונה האם במצב ahci התקשורת בין ההארד דיסק תהיה מהירה יותר משמעותית מאשר על בקר הסאטה
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר לי יש ווינדוס אקספי 32 וכתוב שצריך כונן פלופי בשביל להתקין את זהצריך לבקר במוזיאון בשביל להביא אחד אין אפשרות אחרת ?תעשה עם כונן נייד... (Flash)עריכה: משהו יודע איך מתקינים דריברים מכונן נייד דרך הבסיוס?
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים נכנסתי לאתר של MSIיש לי לוח Q35MDOדרייבר של סאטה צריך פלופי וללחוץ F6 כשעושים בוט
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים לפותח הדיון:על פניו הכונן לא תקין.(מומלץ לבדוק בעזרת תוכנה HD TUNE)נסה לחבר למחשב אחר ..לברוס לי הישאר בIDE .בשביל להתקין דרייבר SATA לAHCI יש 3 דרכים אחת באמצעות תקליטון ,השנייה באמצעות הוספת הדרייבר אל קובץ התקנת מערכת ההפעלה והשלישית להכנס במצב IDE להתקין את הדרייברים להפעיל מחדש ולשנות לAHCI . הדרך האחרונה אינה מובטחת. התמורה למאמץ היא נמוכה שבעיקרה תוכל לחבר ולנתק דיסקים קשיחים בממשק SATA מבלי להפעיל מחדש את המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.