פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים שלום לכולם,אני פעיל בפורום הרבה בשעות הבוקר - צהריים. ואני רואה פה כל כך הרבה פעילות בזמנים האלו. ואני שואל, מילא אני - 'עובד בבית'. אבל כולם לא נמצאים בבית-הספר, או עבודה?
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים יש אינטרנט אלחוטי בטכניון ויש שעות חור או הרצאות משעממות :\(או הפסקה פעילה במקרה הספציפי הזה)
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר חשבת על זה שחלקם גולשים מהעבודה? (כמוני ) חשבתי גם על זה, אבל זה מאוד לא בסדר. אנשים משלמים לך, ובזמן הזה אתה גולש??
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים אולי העבודה שלו זה לגלוש בפורום ולקרוא תגובות של אנשים?ואומנם יש פעילות בפורום בשעות הבוקר-צהריים, אבל היא פחותה בהרבה מהפעילות בשעות אחר הצהריים-ערב
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים חשבתי גם על זה' date=' אבל זה מאוד לא בסדר. אנשים משלמים לך, ובזמן הזה אתה גולש??[/quote']א. יש הפסקות.ב. מדובר בעבודה מול מחשב 9 שעות (חברת אינטרנט).
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים אז למה אתה פה? אף אחד לא בא לקנות נברשות? :-) אני מחכה שכמה קבצים יעלו ל FTP.. אז מעביר את הזמן ב HW בנתיים (סיבה מספיק טובה בשבילך 'לוח שנה'?)
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים הפסקתי לעבוד בהום סנטר לפני חצי שנה ועברתי לעבודה שנותנת לי כיסא, אינטרנט, ולא מעט זמן פנוי.
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים זה אחד המקומות בהם אני שורף את הזמן הפנוי בעבודה. זה או זה או לבהות באויר, גלישה באינטרנט לפחות יוצרת רושם שאני עסוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.