עבור לתוכן

שאלה על דאודורנטים

Featured Replies

פורסם

יש כל מיני דיבורים על אלומיניום וחומרים מסוכנים שנמצאים בדאודורנט.

האם זה באמת מסוכן או שמדובר ביחצ"נות של חברות שמיצרות דאודורנטים אורגניים?

פורסם

למה רק בפורום הזה אני רואה שאלות מהסוג הנ"ל? :facepalm:

פורסם
  • מחבר

אם אין לך מה לומר למה אתה מגיב?

פורסם

באופן אישי ראיתי מדבקות כאלה על מספר תמרורים בצמתים

כבר אז זו הייתי נראית לי כמו קונספירציה של ילדי FXP שגדלו להם שערות בבית שחי אחרי שהם שמו דאורדורנט

פורסם

אין שום צורך בדיאודורנטים אורגניים. אני משתמש כבר קרוב לחצי שנה באבקת סודה (שופכים קצת על היד אחרי המקלחת, מרטיבים טיפה את היד ומורחים על בית השחי)

ממש מעולה. ללא חומרים מסרטנים או מזיקים וגם מונע הזעה יותר זמן מכל הדיאודורנטים שניסיתי עד עכשיו.

אבל הכי חשוב - לא מייבש את העור ויוצר גירוי כמו הדיאודורנטים התעשייתיים ("רגילים")

פורסם

ואחרי זה מכניס לתנור בחום של 150 מעלות במשך חצי שעה... :-)

פורסם

צחוק צחוק אבל זה עובד... אישית משתמש בדאודורנט רגיל

אבל אבקת סודה עובדת, זה פשוט כימיה בסיסית

פורסם

בסדר, אבל להגיד שדיאודורנט הוא מזיק זה דיי הגזמה.

יש איזה הוכחה לטענות האלה? כל הטענות שאני שמעתי היו של כל מני אנשים שהכריזו על עצמם כרוקחים+רופאים+נביאים ופשוט החליטו שבגלל שיש שם חומר X זה מזיק וזהו זה. לא צריך הוכחות, לא צריך מחקרים.

פורסם

יש אנשים שדיאודורנטים מסויימים (או כולם) גורמים להם לאדמומיות/גירודים/פריחות, בעיקר בדיאודורנטים שיש בהם אלומיניום.

אבל חוץ מאנשים שספציפית רגישים, אני לא שום מחקר או הוכחה לכך שדאודורנטים מזיקים, בוודאי שלא לטווח ארוך.

פורסם

הטיעון שאני מכיר נגד דאודורנטים המכילים אלומיניום ומוגדרים כאנטי-פרספרנט, הוא שהם מונעים הזעה מבית השחי.

הגוף לא מזיע דרך בית השחי רק בשביל קירור, אלא גם לצורך הוצאת פסולת החוצה. מניעה של יציאת פסולת מהגוף איננה בריאה.

פורסם

בנוגע לטענה על כך שזיעה מוציאה פסולת מהגוף:

“Actually, I’m a dermatologist, and sweat does not contain any toxins,” I said to myself so that he could not hear. (Gym decorum dictates men do not correct men in the middle of a workout — especially if prefaced by “Actually, I’m a dermatologist”). I left him to his aerobics and wrote this post in my head while I finished mine.

You might not want to believe me, but it’s fact: you cannot sweat out toxins. Sweat is composed of 99% water and a tiny percent of salt, urea, proteins and carbohydrates. Salt, proteins and carbohydrates are natural. Urea is a by-product of protein metabolism and is non-toxic. It’s regulated to keep your blood at a healthy pH. Most excess urea is eliminated in urine (hence the name) and a small amount is in sweat.

Toxins like mercury, chemicals, alcohol, drugs, and spicy BBQ sauce are eliminated by your liver and intestines.

Sweat glands, all 2.6 million of them, regulate your temperature — they’re not designed to expel toxins.

לקוח מכאן - http://thedermblog.com/2010/09/13/sweating-out-your-toxins/

פורסם

חוץ מזה, אני אישית כן מזיע גם עם דיאודורנט. פשוט כנראה שפחות מבלי, וכנראה שהדיאו' מונע את הריח שהיה נוצר בלעדיו (ברור שמן הסתם צריך להיות נקי ככל האפשר, בלי קשר).

אני לא בן אדם מיוזע במיוחד, אבל גם עם דיאו' לפעמים אני מרגיש שיש לי "עיגולדים" מעצבנים שכאלה בבית השחי.

פורסם

במיוחד עם המזג אוויר בקיץ במדינה שלנו..

פורסם

חוץ מזה, אני אישית כן מזיע גם עם דיאודורנט. פשוט כנראה שפחות מבלי, וכנראה שהדיאו' מונע את הריח שהיה נוצר בלעדיו (ברור שמן הסתם צריך להיות נקי ככל האפשר, בלי קשר).

אני לא בן אדם מיוזע במיוחד, אבל גם עם דיאו' לפעמים אני מרגיש שיש לי "עיגולדים" מעצבנים שכאלה בבית השחי.

מזה עיגולדים?

פורסם

עיגולי זיעה מעצבנים כאלה. :silly:

(לא ראית קומדי-סטור?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים