עבור לתוכן

בזק בינלאומי כבר פעמיים התקשרו כדי שאעבור למהירות 12; למה?

Featured Replies

פורסם

מה הטריק? מה הקונץ? מה ה-catch? מה נשתנה הלילה הזה מכוווול הלילות? מי מסתתר מאחורי המסכה; חתול, מפלצת או ילדה יפה? בקיצור, מה יוצא להם מכל זה והאם לי זה יכול להיות שווה משהו?

חוץ מהמהירות כמובן. עכשיו אני ב-2.5, האם האיכות היא שונה? כלומר, עכשיו כמובן שיש בעיות מסויימות ואני לא באמת מקבל את המהירות הזאת ברוב המקרים. לא ברשת ולא בשיתוף קבצים. ז"א לא שאני צריך את המהירות, אלה האם תהיה תעבורה יותר טובה, שרתים יותר טובים או משהו אחר?

פורסם

אולי הם יכולים להרווח עליך יותר כסף ב12 מגה מאשר ב 2.5 . ירגילו אותך ל12 ואז כשתתרגל יעלו את המחיר. לא שבאמת תקבל 12 בשעות העומס יהיה לך מזל עם תעבור את ה1mbps לחו"ל. הדבר היחיד שמהירות גבוהה נותנת זה להוריד יותר מהר בשעות השפל. הם לא מתחיבים למהירות מינימום.

היתה פעם תוכנית לאחת מחברות הסליולר שב3 חודשים הראשונים אתה מדבר חינם כפי יכולתך :lol:. אז אתה מתרגל לדבר 3 שעות ביום ואז כשזה מתחיל לעלות כסף הם עושים עליך מכה ...

פורסם
  • מחבר

קומממבינה!

פורסם

אם אתה לא צריך את המהירות הזאת (הורדות...) תעשה לעצמך טובה ואל תשדרג.

אל תשכח שאתה עוד צריך לשדרג בתשתית בנוסף...

פורסם

מה הטריק? מה הקונץ? מה ה-catch?

הם יקבלו יותר כסף ואתה תקבל את אותה מהירות (אלא אם תגלוש ב- 5 בלילה, כמוני :kopfpatsch:)

תראה כמה דיונים על כך שרוחב הפס צונח בשעות העומס, גם אני מרגיש זאת. השעות המהירות שאני חווה הן בערך מ- 5 בבוקר עד 8 בבוקר, הכל טס.

פורסם

הם רוצים לכבול אותך בשרשראות זה הכל.

חוצפה שכזאת כל ההתחייבויות והקנסות.

פורסם
  • מחבר

כן, גם אני שמתי לב לזה שהמהירות עולה בלילה, או לחלופין, כמעט נעלמת ביום. עצם זה שהם התקשרו אלי להציע לי משהו אומר שזה בשבילם ולא בשבילי. כמובן שאין לי כוונה לשדרג. כמו פעם שעברה, כשעברתי האימיול טס אפילו, שלא לדבר על טורנט, עכשיו כבר מזמן לא. זה מה שנקרא "סינדרום הצפרדע המתבשלת". אתם משלמים יותר על משהו יותר טוב, ואז האיכות שלו צונחת אבל אתם משלמים אותו הדבר, ואז מציעים לכם משהו יותר טוב. וכך זה ממשיך. זה מה שנקרא בבודהיזם "מעגל הסבל".

אכן בזיון שזאת החברה הכי טובה בארץ.

אין לנו על מי לסמוך, אלה על הלוויינים שבשמים. :smile1:

בינתיים זה עולה עשרות מונים יותר.

כשזה יגיע, כל הספקים יצטערו מאוד.

פורסם

איך הדיון הזה קשור לרשתות ואינטרנט?

חוץ מזה עושים את זה כולם לכל הלקוחות שלהם. זה חלק מהשימור לקוחות.

פורסם

כן, גם אני שמתי לב לזה שהמהירות עולה בלילה, או לחלופין, כמעט נעלמת ביום. עצם זה שהם התקשרו אלי להציע לי משהו אומר שזה בשבילם ולא בשבילי. כמובן שאין לי כוונה לשדרג. כמו פעם שעברה, כשעברתי האימיול טס אפילו, שלא לדבר על טורנט, עכשיו כבר מזמן לא. זה מה שנקרא "סינדרום הצפרדע המתבשלת". אתם משלמים יותר על משהו יותר טוב, ואז האיכות שלו צונחת אבל אתם משלמים אותו הדבר, ואז מציעים לכם משהו יותר טוב. וכך זה ממשיך. זה מה שנקרא בבודהיזם "מעגל הסבל".

אכן בזיון שזאת החברה הכי טובה בארץ.

אין לנו על מי לסמוך, אלה על הלוויינים שבשמים. :smile1:

בינתיים זה עולה עשרות מונים יותר.

כשזה יגיע, כל הספקים יצטערו מאוד.

לכל האנשים שחושבים שבזק בינלאומי הכי טובה בארץ חיים באשליות.

אולי בעבר היא הייתה טובה.

כרגע היא כמו כל הספקיות בארץ

ואני מקווה שזה גם יגיע בקרוב לאינטרנט

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3989411,00.html

פורסם
  • מחבר

"איך הדיון הזה קשור לרשתות ואינטרנט?" - כי זה המקום היחיד שמצאתי את המילה אינטרנט בו בפורומים, ורציתי למצוא את הפורום המתאים. זה גם לי נראה לא הכי מתאים אבל לא מצאתי אחד יותר מתאים.

אם בזק בינלאומי הכי טובים, לא יודע. אמרתי שגם אצלהם זה מזמן לא כמו שזה היה. אבל על מי עוד אפשר לסמוך אפילו כמו עליהם? חברות הסלולר? וודאי שלא. החברות שהיו המתחרות של בזב"ל לפני זה? וודאי שלא. יש חברות חדשות שהן לא זה ולא זה? כי אני כבר ממש לא עוקב מזמן.

לפחות בינתיים דברים יורדים איכשהו בזב"ל, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים