עבור לתוכן

שאלה בנוגע למשלוח מוצר מחו"ל.

Featured Replies

פורסם

אהלן.

הזמנתי ביום שישי האחרון מחשב נייד מ EBAY, המשלוח היה אמור להיות USPS Priority Mail International.

אך משום מה המוכר שלח לי את זה דרך USPS express mail international , המשלוח כבר הגיע לישראל.. והוא נמצא במכס בתל-אביב ,, למיון.

מצד אחד המוכר היה נחמד.. כאילו ששלח את זה במשלוח מהיר והכול.. מצד שני אני אשלם סתם עמלות מעצבנות , יש טעם לבוא אליו בטענות?.

פורסם

אתה לא יכול לעשות נגד זה כלום תצטרך לשלם מכס בכל זאת.

ועוד משהו מעכשיו אתה גם מסומן במכס .

כל פעם שתזמין מהו תצטרך ללכת למכס.

ומי מזמין מחשב נייד מאיביי?לא חבל

פורסם

סליחה על הבורות, מה זה מסומן במכס?

ואין מכס על מחשב נייד, זה אמצעי למידה רק מע"מ.

פורסם
  • מחבר

גם אני לא הבנתי מה הוא רוצה..

סך הכל שאלתי את כדאי לבוא בטעונת למוכר :).

פורסם

עזוב אותך מטענות. תשמח בנייד החדש ותהיה מפסוט כי כלום לא ייצא לך מזה כשהאדם מעבר לאוקיאנוס.

פורסם

דברים יקרים ושבירים שולחים כמעט תמיד באקספרס UPS או DHL .

כך שאין לך מה לבוא לו בטענות.

פורסם

מסומן במכס זאת אומרת שברגע המכס מבקש ממישהו שהזמין משהו מחול לבוא ולשחרר את החבילה ובמכס מתברר שאתה חייב לשלם מכס אז מעכשיו כל חבילה שמגיעה עם השם שלך

אתה חייב לבוא למכס כדי לשחרר אותה.

גם אם אתה מזמין חבילה ב דולר 1.

פורסם

:facepalm: איזה בולשיט :o

לפותח הדיון, אין טעם לבוא למוכר בטענות. רוב הסיכויים שהחבילה היתה נעצרת גם דרך PMI. זה לא שהוא שלח לך את זה ב DHL או משהו. חוץ מזה ב express יש ביטוח, ככה שלמעשה הוא עשה בשכל.

פורסם

אם לא הייתי יודע ב %100 שזו המציאות לא הייתי אומר תאמין לי עברתי את זה על בשרי וגם שהזמנתי פריט יקר מאיביי מאז כל פריט אפילו שעולה דולר כל פעם ופעם שאני מזמין אני הולך לבקר את חברינו המכס.! .

סתם בשביל הקטע למה שהוא לא ינסה להזמין עכשיו עוד פריט בשווי נמוך ונראה לאן הפריט יגיע אליו לדלת או למכס.

פורסם

אני באמת לא יודע למה החברים מהמכס נהנים לטרטר אותך אבל אני יכול להעיד שאל אף ביקור מזדמן במכס כשרכשתי את הטלפון שלי לפני כמה חודשים, אף חבילה אחרת שהגיעה אלי לא הצריכה ביקור חוזר.

אולי פשוט מישהי דלוקה עליך שם? ::)

פורסם

michaelr תפסיק לבלבל את המוח.... :screwy:

פורסם

תאמת אין לי מושג מה הם רוצים

פורסם

יש לך מזל רע זה הכל.

למכס אין שום אפשרות לעקוב אחרי משלוחים נכנסים. בשביל זה הם צריכים לזהות את שם המקבל, כלומר הם צריכים לבדוק כל חבילה ולראות אם היא מתאימה "לרשימה השחורה" שלהם. מכיוון שהם לא בודקים כל חבילה, אתה פשוט יוצא בפוקס כל פעם. דרך אגב, אין להם רשימה שחורה לאנשים פרטיים, בדקתי את זה. זה פשוט מפר כמה וכמה כללים של הגנה על פרטיות. יש להם משהו דומה לעסקים, אבל זה עסקים שנמצאים תחת חקירה. דרך אגב, אם מביאים אותך על חבילה של דולר, תשלח מכתב עם 4 העתקים, אחרי זה עוד מכתב בדואר רשום למבקר המדינה עם העתקים למכס. מבטיח לך שהם יעזבו אותך בשקט.

פורסם

נראה לי זה מה שאני יעשה בסוף

!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים