עבור לתוכן

האם מותר לבית ספר להעיף תלמיד על רקע דתי?

Featured Replies

פורסם

יתפוצצו הציניים, אני עדיין אברך קרוב ל17 שנים. אני אוהב מחשבים וגיימינג והרבנים שלי מעודדים אותי שזו הדרך שלי לתת פורקן לנפש. ולא, אני לא חרדי. וגם כספים של אף אחד לא ביזבזתי כאן. יש כאן באתר שנאה מובנית לדתיים... :kopfpatsch:

• תגובות 73
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפורום כאן מנוהל על ידי רוב אתאיסטים, לכן מה יש לצפות.

SnoopDoggyDogg

לכתחילה זה לא מומלץ -והמילה תועבה לא מתאימה לכאן.

אדם צריך להכיר חרדי ממש כדי להבין זאת -באיזה רמה רוחנית הוא נמצא ,כל דבר יכול להשפיע לרעה ... כמו גם משחק חוץ מכל האלימות זה ביטול זמן וכן גם יכול לגרור את אותו אדם -פתאום לא יהיה לו חשק ללמוד וכו'...

לכן זה תלוי מאוד בחינוך שההורים רוצים לילדהם ,יש חרדים שהם יותר קלילים ויש יותר חזקים [ויש לזה יתרון- האדם ברמה רוחנית גבוהה יותר וכן הישגים -כמו להיות רב גדול ]

אותו דבר עם הדתים -רק ששם הרוב קליל.

אבל בגדול משחק מחשב אין בזה איסור.

פורסם

איזה טיפשים כולכם!

לבזבז זמן על שטויות כשאפשר ללמוד עוד דף גמרע!

הרי זה כמו זהב ויהלומים.

איפה תאבת הבצע שלכם!

איספו כסף ווירטואלי לעולם הבא כדי לחיות בעושר רוחני יחד עם אברהם משה יעקב עובדיה והמשיח!

והחמור הקטן בלעם!

עריכה:

!

פורסם

יש כאן באתר שנאה מובנית לדתיים... :kopfpatsch:

בטח שיש שינאה מובנית לדתיים! יודע למשל איך התקבלתי לצוות באתר?

שאלו אותי:

"שונא דתיים??"

"ברור!!1111!11"

"התקבלת"

::)

[מתפוצץ]

הרבנים שלך מעודדים משחקים כמו GTA ו\או RESIDENT EVIL? אז אני צנצנת. אלא אם כן אתה מתגאה בפניהם בשיא החדש שלך ב-PLANTS VS ZOMBIES

:lol:

פורסם

יתפוצצו הציניים, אני עדיין אברך קרוב ל17 שנים. אני אוהב מחשבים וגיימינג והרבנים שלי מעודדים אותי שזו הדרך שלי לתת פורקן לנפש. ולא, אני לא חרדי. וגם כספים של אף אחד לא ביזבזתי כאן. יש כאן באתר שנאה מובנית לדתיים... :kopfpatsch:

קבל את סליחתי, הייתי בטוח שאתה ציני לגמרי. מההכרות שלי עם אנשים דתיים הבנתי שאברכים הם האנשים האחרונים שיתעסקו בגיימינג.

אני מבין שאתה בעצם דתי שלומד כאברך (ניסוח לא ממש מוצלח אבל בכל זאת)?

פורסם

לאנטישמיים שהגיבו מעליי ובמיוחד ART TATUM - יש לנו נסיון של 3000 עם שכמותך אז אתה יכול להמשיך עם כולם פה להמשיך לנבוח...

אולי אנשים לא מבינים את זה כי התקשורת כ"כ השניאה עליהם את הדת, אבל גם בני ישיבות הם אנשים.

ואתה ART - עדיף להיות חרדי בישיבה ש"מבזבז" כספים למדינה מלהיות אדם רע וקר ומרושע ותת רמה כמוך...

ולבחור שהתקבל לצוות פה - תתבגר ילדון...

פורסם

אתה בבירור צריך לבדוק את במילו את המושג "אנטישמי".

מלבד זאת, שאלנו שאלה - האם אין לרבנים שלך בעיה שתשחק ב-GTA/RE/CRYSIS/COD ושאר משחקים? גם כשמשחקים אלו כוללים, בין היתר, סמים זונות רצח עם ואפילו דריסת יהודים חרדים?

כשאתה משחק בתור הצלבנים ב-MED II ושוחט את צבאות צלאח-א-דין כחלק ממסע צלב, זה לא מפריע לרוחניות שלך?

כשאתה מוריד בריטים ואמריקאים על ימין ועל שמאל ב-COH, זה לא מפריע?

כשאתה מתחיל קרב יריות במועדון חשפנות ב-GTA, זה לא מפריע?

יותר מכל - כל התועבה, האנטישמיות, השנאה והכופרים הגויים מחוץ ומבית(=יהודים אתאיסטים) - זה לא מפריע לרמת הרוחניות שלך?

שאלות תמימות. פשוט לא נראה סביר בכלל שאברך יהיה גם גיימר. אתה גם עובד?

פורסם

א. אני גם עובד.

ב. אני לא משחק בדברים כמו GTA וכו...

ג. לרבנים שלי אין בעיה עם משחקים נקיים בעיקר בעלי אופי אסטרטגי.

ד. בגלל סעיף ג' אני מוגבל יותר במה אני יכול לשחק.

ה. נכון, זה לא סביר שאברך יהיה גיימר. אבל אספר לך סוד-אחד מהצוות באתר הזה לומד בישיבה שלי. הוא לא מעוניין להחשף. עניין שלו. אני לא מתבייש.

ו. אני לא בוחן את הרמה הרוחנית שלי באופן חרדי וזה נושא ארוך.

ז. מי שמדבר כששנאה נוטפת מפיו ליהדות לדעתי זוכה בתואר הנכסף בצדק. אע"פ שמקור המושג הוא קצת שונה. יש כאן שנאה עצמית.

פורסם

חביבי, השנאה שלי כבודה במקומה מונח.

אני לא איזה חילוני ששונא חרדים מרחוק.

אני שונא אותם מקרוב, ולא סתם בגלל שהם חרדים.

כל מי שמשניא את עצמו עלי מקבל ממני מכות על הראש.

אף אחד לא חסין.

אז אני כועס בשם אותם ילדים מסכנים שאפילו ספרי ילדים בקושי נותנים להם לקרוא, וקודחים להם בראש שזה שטויות וביזבוז זמן.

הם חיים במוסר כפול שקורע אותם מבפנים עד שאחרי שנים רבות של מאבק עקר הם גוססים מתבוססים בדם, הנשמה העצמאית שלהם מתה, ומעט מאוד נשאר ממה שהם היו ויכלו להיות.

כלפי חוץ הם חלק מהחברה החרדית ומחויבים להסכים גם החוצה וגם פנימה.

אבל במקביל יש בהם את הרצון לקרוא ולהינות מספרים ודברים אחרים שאינם עיסוק בדת.

הם נאלצים להמציא תירוצים למה צריך לאפשר להם לקרוא קצת ולעסוק בדברים אחרים.

והם מגלים שוב ושוב שאנושיות והגשמה עצמית אינה מנת חלקם.

אין בי כבוד והתחשבות לדיכוי ורצח שיטתי של היצירתיות והנשמה.

פורסם

על הדיכוי והרצח השיטתי התחנכו הסבים והסבתות שלך לפני עידן הפנטיום

לא היה להם ספק כח ולא כרטיס מסך רק תורה מוסר ותרבות יהודית

נראה לי שהספק והכרטיס החליפו אצלכם את הכל וגרמו לכם לצאת בריש גלי מול כל מי שהוא בעל תרבות יהודית

מעניין אותי האם התקשורת אשמה בכך שגורמת לכם לחשוב שאת כל הכסף שלכם הממשלה מנתבת לאותם בעלי תרבות יהודית עתיקה

וכיסכם ריק מהיכולת להחליף חומרה רק בגלל אותם יהודים המוצצים את כיסכם ומתעלקים על דמכם

אם התשובה היא כן -התקשורת ! הרי שאתם אנשים מושפעים ואנשים מושפעים הם טיפשים בובות כחומר ביד היוצר והיוצר כידוע הוא השמאל השולט בתקשורת

מה חזקה יותר אצלכם השנאה לאותם יהודים או השנאה לערבים השוחטים את אחיכם ?

ואם השנאה שלכם אליהם כל כך חזקה אז למה לנו להלין על הנאצים ועל אחמניגאד שביקשו ומבקשים לחסלנו

אם תשאל אנשים בח"ול איך נראה יהודי הוא יענה לך שהוא נראה כמו אברך הם לא כל כך מכירים יהודים שהם חילונים

ולכן בעיניהם אנחנו כולנו אותו דבר

הם רק לא יודעים שבינינו יש חובבי חומרה שהיו רוצים להיפטר מחצי מעצמנו והיו בודאי שמחים לחבור לחצי הזה

פורסם

אי אפשר מצד אחד לדבר בעד זכות ההגדרה העצמית ומצד שני לאנוס אותה.

פורסם

לאנטישמיים שהגיבו מעליי ובמיוחד ART TATUM - יש לנו נסיון של 3000 עם שכמותך אז אתה יכול להמשיך עם כולם פה להמשיך לנבוח...

אולי אנשים לא מבינים את זה כי התקשורת כ"כ השניאה עליהם את הדת, אבל גם בני ישיבות הם אנשים.

ואתה ART - עדיף להיות חרדי בישיבה ש"מבזבז" כספים למדינה מלהיות אדם רע וקר ומרושע ותת רמה כמוך...

ולבחור שהתקבל לצוות פה - תתבגר ילדון...

אני אדבר בשם עצמי, ובשם עצמי בלבד - אין לי בעיה בכלל עם דתיים, ובתוך כך, עם לומדי תורה.

אני אומנם חושב שהאמונה שהם מאמינים בה היא בולשיט מוחלט, אבל זאת בעיה שלהם שהם מבזבזים את זמנים לריק, לא שלי.

הבעיה שלי מתעוררת בתחומים הבאים (רשימה חלקית כנראה):

1. כאשר אותו אברך מקבל כסף מהמדינה על כך שהוא יושב עשרים שנה ב"חיידר" ולומד תורה.

2. כאשר אותו אברך מקבל כסף מהמדינה בשביל להביא לעולם 10 ילדים שבעוד עשרים שנה יקבלו כסף מהמדינה בשביל ללמוד תורה.

3. כאשר אותו אברך/חרדי לא יתגייס לצבא בגלל אמונותיו. (יש לכם בעיה עם שירות צבאי? ניחא. תעשו 3 שנים שירות לאומי אמיתי[למשל

3 שנים בבית חולים או עבודות יזומות של המדינה כמו סלילת כבישים] באותם תנאים [משכורת וכד'] כמו חייל בסדיר)

4. כאשר החרדים/דתיים כופים על אחרים קיום של המצוות שלהם (רשימה חלקית בלבד):

*סגירת רחובות וחניונים ציבוריים בשבתות חגים

*הפרדה בין המינים באוטובוסים

*נישואין וגירושין רק דרך הרבנות

*קבורה יהודית בלבד

*הפגנות אלימות כנגד דברים שלא מוצאים חן בעיניהם (מצעד הגאווה למשל)

*חוסר בתחבורה ציבורית בשבתות וחגים

*איסור מכירת חמץ בפסח

*איסור מכירת חזיר

בכל מקרה, הפואנטה היא שלי אישית אין בעיה עם זה שהחרדים יעשו מה שבא להם אצלם בבית או אצלם בישיבה.

אני לא רוצה להתערב להם בחיים בדיוק כשם שאני לא רוצה שהם יתערבו לי בחיים.

הבעיה שלי מתחילה כשהם לוקחים כסף מהמדינה בשביל משהו שלדעתי הוא מיותר לחלוטין

וכשהם כופים עליי לקיים את המצוות והמנהגים שלהם שמבחינתי אין לי שום קשר אליהם.

פורסם

ART - אתה מדבר על נשמה? אתה חלול מנשמה לגמרי. אתה שהוא נוטף שנאה כמוך לא יכול לדבר על נשמה. נשמה היא דבר נאצל ועליון הרבה מעבר למושגי השנאה הנחותים והניאנדרטאליים שלך.

אינך יודע כלום על יהדות. אם הייתי ממשיל אותה למתמתיקה אתה בקושי סופר עד שלוש עם הרבה עזרה...

אתה רק טוב בלזרוק בוץ על אחרים. הציבור הדתי שאני בא ממנו הוא פורה יצירתית לא פחות מאיפה שאתה בא(נשמע כמו בועה צפונבונית או סתם אדם מתוסכל).

ועוד משהו - אל תהפוך את הגיבנת שלך לאידיאולוגיה, בשם אהבת הילדים... הרי כולך שינאה. ואתה לא המחטיף הלאומי שתיתן למי שאתה רוצה על הראש ואף אחד לא חסין כדבריך. מי אתה בכלל? תסביך גדלות או רגשי נחיתות? תבין, אתה רק בחור צעיר נלהב ומוסת.

פורסם

לי יצא לראות דברים מזעזעים בציבור החרדי, ויש לי את כל הזכות בעולם להתבטא באופן נוקב.

אין מקום להגן על מה שרקוב.

פורסם

HEBREWMAN, קצת קשה להתווכח עם אדם שטוף מוח כמוך, אבל יש לי נקודה שאתה עשוי להבין.

טענת מקודם שART אנטישמי, כי הוא "שונא חרדים". נגדיר שניה את המושג "גזענות", ש"אנטישמיות" היא מקרה פרטי שלה: שנאה וייחוס תכונות שליליות לאדם בשל מוצאו או הקבוצה אליה הוא שייך. נתעלם רגע מזה שהוא לא שונא אותם אלא רק חלק ממעשיהם, ונסתכל שניה עליך: מבחינתך כל החילונים "חלולים", "מוסתים", "ניאנדרטלים" וכו'. עושה רושם שאתה שונא את החילונים הרבה יותר משART שונא את החרדים, או לפחות מייחס להם הרבה יותר תכונות שליליות. היות וכך, והיות שיש יותר יהודים חילונים מיהודים חרדים, הרי שאתה שונא יותר יהודים מאשר ART, ושנאתך עזה יותר, מה שהופך אותך לאנטישמי הרבה יותר ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים