עבור לתוכן

להוסיף מאוור נוסף

Featured Replies

פורסם

יש לי ספק ישן שיש לו מאוור 120 מ"מ. אני רוצה לקחת את המאורר ולהוסיף למארז.העיניין הוא שהחוט שלו קצר מידי,אז השאלה היא האים יש איזשהוא מאריך?

והשאלה השנייה היא האם עדיף שהמאורר יוצא אוויר חם או שעדיף שהוא יזרים אוויר קר לתוך המערכת?

שאלה שלישית מה חותך אלומיניום?

פורסם

שאלה 1:

http://skypc.co.il/pl_product~NZC3P~109~0.htm

שאלה 2:

אי אפשר לענות על זה כל עוד לא יודעים מה הזרימת אוויר הנוכחית של המארז שלך, תבנה ציור של המארז שלך ולאן המאווררים מכניסים אוויר ויהיה הרבה יותר קל לענות לך.

שאלה 3:

לא יודע, לא ביצעתי מודינג עוד.

חוץ מזה אני מאוד בספק שהמאוורר הזה ייתן לך תוספת משמעותית מכיוון שבדר"כ לא משתמשים במאווררים מוצלחים ברכיבים כאלו, עדיף לך ללכת לקנות ב30-50 ש"ח מאוורר שידוע לך כבר מראש שייתן לך תוספת רצינית.

פורסם
  • מחבר

איך אני בונה ציור ומעלה אותו לכאן?לא בטוח שאני יודע בעצמי את כיוון הזרימה במארז שלי.

הספק הוא של ENERMAX LIBRETY 400W(אם אתה מכיר את הדגם הספציפי)

פורסם

איך אני בונה ציור ומעלה אותו לכאן?לא בטוח שאני יודע בעצמי את כיוון הזרימה במארז שלי.

הספק הוא של ENERMAX LIBRETY 400W(אם אתה מכיר את הדגם הספציפי)

פשוט שים יד על הפתחים אתה תרגיש.

בדרך כלל זה בנוי ככה מאוורר מקדימה מככניס אוויר דרך הדיסק הקשיח אל שאר הרכיבים, מאחורה מאוורר מוציא

אוויר ככה שהאוויר בתנועה והחום לא נאגר במארז (סירקולציה) כמו כן יש מאמר על סירקולציה באתר.

פורסם

תשאיר את הספק כ - ספק

אתה לא באמת הולך לפרק אנרמקס ליברטי בשביל מאוורר

פורסם

תשאיר את הספק כ - ספק

אתה לא באמת הולך לפרק אנרמקס ליברטי בשביל מאוורר

:funnypost:

פורסם

אני גם אומר שלא צריך לגעת במאוורר של הספק. בתוך הספק יש מספיק רכיבים חמים שזקוקים לקירור.

אם אתה צריך מאוורר למארז אז פשוט תקנה אחד, השקעה של כמה עשרות שקלים.

איפה מותקנים כרגע מאווררים במארז ואיפה אתה רוצה להוסיף עוד מאורר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים