פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים איך אני בונה מכונת קפההכוונה שלי היא לא לכל המכונה.אלא למנגנון הזה שיוצא טיפה מים טיפה חלב טיפה סוכר...אולי שסתום חשמלי ...אני חדש וצריך יעוץ מיישו שמבין..תודה מראש..
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים למה אתה צריך את זה ? אם אתה צריך לבנות דגם פועל יש מנגנונים שאתה צריך לבנות יש כמה מיכלים מיכל לקפה מיכל לאבקת חלב ומיכל לסוכר, במקרה שלך אני לא בטוח שתחבר את זה למקור מים אז גם מיכל מים המיכלים עם האבקות יש להם מנגנון שמשחרר מנה מסוימת של האבקה לכוס מנת קפה מנת חלב ומנת סוכר המים - עם משאבה שמעבירה את המים דרך מנגנון חימום ולתוך הכוס זה היה בקצרה .. אם אתה עדיין בעניין אתה צריך מנועים או מנועי צעד או סרוואים (servo) ומנגנון כלשהוא שהם יפעילו שישחרר לך מנה מוגבלת של האבקות הדבר הראשון שבא לי לראש הוא מכשיר אוטומטי להאכלת דגים זה מתאים רק לדגם קטן הוא בנוי בצורה כזאת שהוא עושה סיבוב והחלק הפנימי שלו מגביל את הכמות שיוצאת בפעם אחת המכשיר הזה ממש יקר אבל לא אמורה להיות בעיה לבנות פלסטיק כזה ולחבר אותו למנוע חימום המים לבנות לבד אתה לא יכול אבל לפרק בר מים או מכונות קפה שבורות או ישנות זה קלי קלות האלמנט חימום שלהם זה בדיוק מה שאתה צריך זה חוסך לך את הכאב ראש של מערכות נגד חימום יתר ושאר שטויות וכמובן בקר שיפעיל את כל זה יתזמן את המנועים והמשאבה וכו'
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים 3 בקבוקים הפוכים, שתסום מכאני על כל בקבוק וסרבו עם בקר פשוט, אתה בודק כמה שניות צריך השתסום להיות פתוח בשביל שתצא הכמות שאתה רוצה ומתכנת את הבקר לתת את הזרם לפרק זמן הזה...
פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים אולי אפשר למצוא ולפרק מכשיר ישן בשביל החלקים.יש אנשים שהולכים כל שבוע לשוק לחפש מציאות.תתפלא איזה שטויות אפשר למצוא בגרושים שם.
פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים מחבר אוקיי,קודם כל תודה רבה על העזרה.הרעיון עם הבקבוקים הפוכים יותר מדבר אליי כי הוא פשוט יותר.השאלה שלי היא האם ניתן לתכנת את זה כך שהוא יזכור הרבה סוגים של אופציות ולפי סדר מסויים.זאת אומרת,2 שניות מבקבוק X 2.5 שניות מבקבוק Y1 שניה מבקבוק Zואז באופציה אחרת1 שניות מבקבוק X 3 שניות מבקבוק Y2 שניות מבקבוק Zוככה עלאה ועלאה..שוב תודהה,אתם מאוד עוזרים לי ואני מודה לכם על כך.
פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים אני יודע איפה תוכל למצוא מכונות קפה באזור הרצליההם זרוקות באיזה חור, אבל רובן עטופות כאילו חדשות.דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין.
פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים אני יודע איפה תוכל למצוא מכונות קפה באזור הרצליה הם זרוקות באיזה חור, אבל רובן עטופות כאילו חדשות. דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין. כן, זה נשמע ממש חוקי. "עטופות כאילו חדשות"
פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים הם שם כבר לא מעט זמןזרוקות ליד איזה מפעל לא ברור.. אני לא רואה סיבה לחכות שמישהו אחר ינצל את ההזדמנות.
פורסם 2010 בנובמבר 2315 שנים אוקיי,קודם כל תודה רבה על העזרה.הרעיון עם הבקבוקים הפוכים יותר מדבר אליי כי הוא פשוט יותר.השאלה שלי היא האם ניתן לתכנת את זה כך שהוא יזכור הרבה סוגים של אופציות ולפי סדר מסויים.זאת אומרת,2 שניות מבקבוק X 2.5 שניות מבקבוק Y1 שניה מבקבוק Zואז באופציה אחרת1 שניות מבקבוק X 3 שניות מבקבוק Y2 שניות מבקבוק Zוככה עלאה ועלאה..שוב תודהה,אתם מאוד עוזרים לי ואני מודה לכם על כך.או שתעשה דבר אחראת המים תחבר למתזים שנמצאים במיכלים שונים. כשהמתז עובד הוא שוטף קצת אבקה איתועכשו השליטה היא אל הזמן עבודה של כל מתזבבקרה האלקטרונית - ניתן לתזמן כל חומר אל ידיי 555 one shot. אבל במקום נגד אחד יש סט של כמה נגדים (או פוטים) שניתן לבחור ביניהם אל ידיי mux/demux. הפיקוד של ה mux הוא המתכון שרוצים להכין
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מחבר אוקיי קודם כל תודה לכל העוזרים..לגבי המכונות ה"זרוקות" ..חח אני מעדיף לא להסתבך עם החוק...גם זה לא כל כך אמור לעזור לי...אני מעדיף להצמד לרעין של הבקובקים הפוכים עם שסתום חשמלי..עכשיו אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי על פי הרעיון הזה..מה הדברים הדרושים לי...תודה מראש..
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים השאלה האם כמות החומר במיכל תשפיע על מהירות הזרימה שלואתה צריך סרווים (servo) בשביל השסתומים - אין לי ניסיון איתם אני לא יודע איך מפעילים אותם וממה שידוע לי המהירות שלהם לא משהויש לך חבר שמתעסק בטיסנים ? תבדוק אולי יש לו סרוו להשאיל לך שתעשה איתו כמה ניסוייםמשאבה למים יש קטנות תתקשר לחנות חלפים משומשים לרכב או פירוקיה תבדוק כמה עולה משאבת מים של הוישרים - הם עמידות בחום ויש להם זרם נהדר למרות שיהיה קצת קשה לממשק אותם לתוצר שלך כי רובן לא טבולותתשיג מכונת קפה (ביתית) שבורה (מגרשי גרואטות או משו אין לי מושג) יש בה גם משאבה וגם גוף חימום אני אישית בשביל בקר הייתי לוקח ARDUINO אני רוצה כזה כבר הרבה זמןשפה פשוטה תיכנות בחיבור USB והרבה יציאותאני יודע שיש בארץ אבל גם אם לא אני זוכר שיש בEBAY ב 20-25 דולר יש בשבילו גם המון תוספים כמו מסך וכדומה ממש כמו במכונות קפה אמיתיותתתעניין תחפש בגוגל וביוטיוב איך זה עובד ומה אפשר לעשות עם זהאני לא מומחה לאלקטרוניקה אולי יש דברים הרבה יותר זולים ויותר פשוטים
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים לא צריך מנועים יקרים - כמה אפשרויות פשוטות יותר :מתז שמחובר דרך ברז חשמלי קטן, מתיז מים לתוך המיכל של האבקה ושוטף קצתמקדח ש "קודח" בתוך האבקה ושופך אבקה לתוך חור בתחתית המיכל שהקצה של המקדח עובר בופלאטת פרספקס אם חור שנכנס מתחת לפתח של המיכל, החור מתמלא באבקה, ואלקטרומגנט שמושך את הפלטה לצד (החור של המיכל נסגר והחור של הפלטה נפתח מלמטה כך שמה שהיה בו נשפך)
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים מחבר אוקייי...שוב תודה לכולם...אני שיניתי את הדגם שרציתית לבנות..כדי להקל על עצמי בעיקר חחח....ולא ע:דכנתי אתכם..אז ככה התכוונתי לרעיון של המכונת קפה אך בשתייה קלה..כןן זה בטח הרבה יותר פשוט..אבל עדייןצריך לתכנת שאם לוחצים משקה X . אז נפתח השסתום של X . למשך כמה שניות שנתכנת....(כך שימלא כוס...)וככה נגיד אני אתן דוגמא ... סודה עם תפוזים... אז יפתח שסתום בקבוק סודה ל 2 שניות..ולאחר מכן \ או ביחד ...יפתח את שסתום התפוזים ל 2 שניות.(בהנחה שכוס מלאה שווה 4 שניות שסתום פתוח)אני מאמין שזה יהיה יותר פשוט ,אני צודק ? כי אין את עקרון החימום...והאבקה....אולי לשדרג את זה עם כמה קוביות של קרח ...אבל זה כבר בטח עולם אחר....חחחשוב תודה לכל העוזרים.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.