פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים יש לי את המשחק GENERALSוכשאני נכנס אליו אז פרט לפרטים של המשחקכלומר בתים מכוניות ואנשים הכל שחור כזה מוזר למשל אם יש בית הוא מוקף בשחור לא רואים את האדמה עד הכבישיש לי ג'י פורס 2 64 מגה וניסיתי לשנות כבר את ה BRIGHTNESSשל המשחק ולא עזרמה עושים!!!!!!!!תודהנ.ב.כל הדרייברים מעודכנים פרפקט וזה נוגע גם לדיקרקטס 9...יש לי פנטיום 4 2.4 512 די די אר 400\3200עוד תגובות בבקשה
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים יש לי את המשחק GENERALS וכשאני נכנס אליו אז פרט לפרטים של המשחק כלומר בתים מכוניות ואנשים הכל שחור כזה מוזר למשל אם יש בית הוא מוקף בשחור לא רואים את האדמה עד הכביש יש לי ג'י פורס 2 64 מגה וניסיתי לשנות כבר את ה BRIGHTNESS של המשחק ולא עזר מה עושים!!!!!!!! תודה נ.ב. כל הדרייברים מעודכנים פרפקט וזה נוגע גם לדיקרקטס 9... יש לי פנטיום 4 2.4 512 די די אר 400\3200 עוד תגובות בבקשה אתה עושה צחוק או מה? באמת חשבת שזה יעבוד אם הכרטיס מסך הזה. :-\
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים לא ניראה לי שזה בגלל הכרטיס המסך שלך, לי יש את אותו הכרטיס וזה עובד בסדר, נסה לעדכן את גירסת המשחק אולי זה יעזור.
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים גם לי היה את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה. הבעיה היא עם הדריברים החדשים של Nvidia, הם גורמים לרקע השחור, אני פשוט התקנתי מחדש את הדריברים הישנים. ורואים מצויין. ו Si-Nom אל תז**ן את השכל, אם אין לך מושג פשוט תסתום...
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים המשחק עושה בעיות עם דרייברים של NVIDIA גירסה 5X.XX , התקנתי את גירסה 45.32 ( אני חושב) והוא עובד פיקס יש PATCH למשחק כדי שהוא יעבוד עם הדרייברים החדשים?
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים גם לי יש את אותו כרטיס בדיוק והמשחק רץ חלק. אפילו סיימתי את המשחק בשבוע ;D
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים אפשר קצת רצינות - האם יש PATCH או דרך להפעיל את המשחק עם הדרייברים החדשים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.