עבור לתוכן

שילוב בין זיכרונות

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

קראתי את הFAQ אבל לא כל כך מצאתי(או הבנתי) את התשובה לשאלה שלי ולכן אני פותח דיון בנושא

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ולהפוך אותו ל HTPC.

הבעיה היא שהמחשב נורא ישן, וכך גם הזכרונות שלו, השאלה שלי היא כזו:

הזכרונות שנצאים כרגע במחשב הם 512DDR SDRAM 400MHZ (שני סטיקים של 256) ,הסתכלי קצת באינטרנט והבנתי שהזכרונות האלה של ה-400MHZ עולים יותר מהזכרונות המתקדמים יותר -אלה של ה 800MHZ. דבר ראשון רציתי לדעת האם אני בכלל יכול להתקין את הזכרונות של ה800MHZ במחשב בלי שיגרמו בעיות?

ודבר שני- האם התקנה של עוד GB1 של זכרון יעזור למחשב ויאפשר לי להריץ תוכנת מדיה סנטר(XBMC) ולפעיל סרטי HDR כבדים(סגנון AVATAR)

תודה רבה

דביר

פורסם

מה המפרט המלא שלך.

אם אתה לא יודע תעלה תמונות מהתוכנה CPU-Z (גם של הלשונית MainBoard).

חשוב לדעת איזה מעבד יש לך ואיזה כרטיס מסך.

פורסם

שלום לך

בכל מקרה, אם אינני טועה, התושבות של הזכרונות הקיימים ( DDR )

שונות פיזית מהתושבות שמצריכים הזכרונות של 800 ( DDR2 ).

כך שכבר בהתחלה יש כאן בעיה.

ולגבי השאר - כפי שנאמר לעיל.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה המפרט המלא שלך.

אם אתה לא יודע תעלה תמונות מהתוכנה CPU-Z (גם של הלשונית MainBoard).

חשוב לדעת איזה מעבד יש לך ואיזה כרטיס מסך.

P4 3.0GHZ

GEFORCE 5200FX)(חושב על לשדרג גם אותו אם זה יעזור)

לוח אם(לפי מה שכתוב ב CPU-Zׂ)

intel i875p

אם זה עוזר- המחשב הוא מחשב של DELL דגם DIMENSION 8300

תודה

פורסם

תמונה מ CPUZ הייתה עוזרת יותר.

הלוח שלך תומך רק ב DDR (לא DDR2).

אתה לא יכול להתקין זכרונות של ה800MHZ בכלל.

פורסם

המערכת מאוד גבולית לשימושי HTPC עדכניים (כלומר תוכן בהבחנה גבוהה) וגם אם תאפשר לעשות זאת, תצטרך לעבור ככל הנראה "שיפוץ". גם שדרוג כרטיס המסך נתון בספק מכיוון שיש לך בלוח האם רק אפיק AGP ואני לא יודע אם יש כרטיסי מסך לאפיק הזה שתומכים בהאצת חומרה (ייתכן שיש, אני לא כל כך מתמצא בתחום, עדיף לשאול בנושא בפורום 'כרטיסי מסך').

כמו שכבר אמרו, אתה צריך זיכרון DDR שאם קיים הוא כנראה יקר, מצד שני תלוי איזו מערכת הפעלה אתה הולך להתקין, אולי 512MB יספיקו.

זה אמנם עניין של השקפת עולם אבל לדעתי לא משתלם כל כך להשקיע במחשב הזה וכנראה שעדיף יהיה לקנות מערכת חדישה לצורכי HTPC (עכשיו או ברגע שיתפנה תקציב מתאים לכך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים