עבור לתוכן

מעבד ‏Core 2 Quad

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אשמח לתשובה לשאלה זו......

איזה קוד מוצר של המעבד Q9650 הוא העדכני ביותר?

פורסם

עוד פעם אני שואל, אני יודע שכרטיס מסך חשוב למישחקים אבל שאלתי אם הQ9500 לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס HD6850 ? כי בפורום אמרו לי שהE6500 שלי הוא צוואר בקבוק לכזה כרטיס.

עזוב מה אמרו לך, כשאתה משחק האם אתה רואה "תקיעות"? האם חווית המשחק מקרטעת? אם לא, אז אין לך מה לשדרג. בכל מקרה מעבדי Q9XXX חזקים מאד ויהיו טובים למשחקים. התימחור שלהם גבוה ביחס למעבדי core-i5/7 לאינטל הפתרונים מדוע.

אשמח לתשובה לשאלה זו......

איזה קוד מוצר של המעבד Q9650 הוא העדכני ביותר?

אנשים לא יודעים את הקוד בע"פ. תוכל לברר בחנויות או באתר של אינטל.

-----

בכל מקרה, ה-C2Q מעבדים חזקים מאד וה-Q9770 ובביצועי משחקים הוא לא נופל ממעבדי core-i5/i7

ראה למשל כאן:

http://www.computerbase.de/artikel/prozessoren/2009/test-intel-core-i5-750-core-i7-860-und-core-i7-870/32/#abschnitt_performancerating

פורסם

עזוב מה אמרו לך, כשאתה משחק האם אתה רואה "תקיעות"? האם חווית המשחק מקרטעת? אם לא, אז אין לך מה לשדרג. בכל מקרה מעבדי Q9XXX חזקים מאד ויהיו טובים למשחקים. התימחור שלהם גבוה ביחס למעבדי core-i5/7 לאינטל הפתרונים מדוע.

היי

לא, לא ,אני לא רואה שום תקיעות במישחקים, פשוט אני מקבל ניקוד נמוך ב3DMARK06 של 13.600 ,כאשר עם כרטיס כזה אני רואה באתרים שמקבלים 21000 נקודות וגם בVENTAGE קיבלתי רק 9400 נקודות , כאשר אחרים מקבלים 18000 נקודות, לכן חשבתי על פלטפורמה של AMD PHENOM 2 X4 965 שבו יהיה לי שיפור ניכר בFPS.

פורסם

אם מדובר בשדרוג ל תושבת 775 הייתי ממליץ על Q9550, מעבד מעולה ויכול להגיע לOC ממש גבוה אני יושב על 4.25 GHZ עם המעבד הזה, חוץ מזה הייתי מחליף גם זיכרון לפחות ל800MHZ.

פורסם

Q9650 חזק יותר מQ9500 , אבל לפי הבנתי הQ9500 הוא מספיק חזק , מיתקרב לI5 760 .[br]פורסם בתאריך: 21.11.2010 בשעה 17:59:42

בכלל על מעבדי C2Q כיום כאשר התושבת שלהם אולי מקבלת עוד רענוני דגמים פה ושם

היי

לא הבנתי למה הכוונה? זה לא מעבד טוב למישחקים?

רוני

אל תדאג! שדרוג שלך הוא טוב מאוד ולקחת מאבד שחזק מאוד ותרגיש הבדל משמעותי גם במשחקים שמנצלים רק 2 ליבות וכמובן במשחקים שמנצלים 4ליבות.

פשות הכוונה, לדעתי הייתה שסוקט LGA 775 מט ונקבר ואפילו למחליפו 1156 נשארו חודשים ספורים לחייו.

לכן להחליף עכשיו מעבד E8400 שעדיין טוב מאוד (לי יש כזה ואני מריץ כל המשחקים החדשים ביותר על מקסימום) ולשלם 1000 ש"ח ל QUAD חדש זה לא שדרוג החכם ביותר. למשל אני מתקשה רק ב BAD COMPANY 2 אז אני מריץ אותו על מדיום 40-50 FPS ואני מאוד מרוצה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות והמידע.

פורסם

גם אני בהיתלבטות הזו .

BFBC2 קצת מתקשה לעבוד על המעבד שלי ( למרות שהוא מעבד חזק מאוד אחרי ה- OC לדו-ליבתי ) .

חשבתי גם על איזה Q9400 או משהו כזה . ( למצוא משהו נחמד ביד2 במחיר הגיוני ) ..

וזה יתן שיפור בכלל ? או שסתם לזרוק כסף לפח . ( עדיף שילוש חדש פנום או I5 ) ? :)

פורסם

היי

לי יש Q9500 וBFBC2 רץ אצלי מהר מאוד על דייריקס 11 , יש לי שינויי גדול מהE6500 הקודם שלי, עדיף רק את הQ9500 . המעבד הזה חוסך הרבה בהחלפת כל הפלטפורמה , הוא חזק כימעת הI5 760 , אני מאמיו שעם אובר קלוקינג הוא חזק יותר.

פורסם

היי

לי יש Q9500 וBFBC2 רץ אצלי מהר מאוד על דייריקס 11 , יש לי שינויי גדול מהE6500 הקודם שלי, עדיף רק את הQ9500 . המעבד הזה חוסך הרבה בהחלפת כל הפלטפורמה , הוא חזק כימעת הI5 760 , אני מאמיו שעם אובר קלוקינג הוא חזק יותר.

אם כך , זה באמת חוסך לי הוצאה גדולה ומיותרת , למרות שהפלטפורמה 775 נעלמה כבר , אבל עדיין השימושים שלי לא מטורפים , מעדיף להסתפק במעבד חזק על הפלטפורמה הקיימת עד למחשב החדש הבא .. 8)

פורסם

יש כזה דבר בכלל Q9500? נירא לי אתה מתכוון לQ9550 :s05:

פורסם

זה אותו המעבד רק עם 6 מגה קאש .

פורסם

תראה אני "עדיין" עם Q6600 תזמונים סטוק (בעיות יציבות של הלוח) ומריץ יפה גם את GTA IV, כשצוואר הבקבוק במשחק הזה הוא הכרטיס שלי.

עזוב שכל המשחקים רצים חלק, אין לו בעיה עם מגוון תוכנות פועלות ועם וינראר מחלץ ברקע, וכל זה בלי OC.

בכל מקרה אני לא רואה סיבה לשנות תושבת. Q9550 יספיק לך להרבה מאוד זמן, גם אני מתכוון לשדרג בעתיד למעבד הזה.

פורסם

אחלה מעבד יחזיק לך לפחות בשנתיים הקרובות כל משחק.

פורסם

היי

הרצתי MAFIA2 בנצמרק וקיבלתי רק 46.5FPS בAVERRGE הכל על גבוהה 1680X1050 , איך זה יכול להיות נמוך כזה עם מיפרט כמו שלי? :-[ :-[ :-[ :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים