עבור לתוכן

התאמת כרטיס מסך GT220 למשחק GTA4

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי מחשב עם מעבד אינטל Core i3 540

לוח אם Gigabyte H55M-D2H

זכרון 2048MB DDR3 1333MHz

דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB

וכרטיס מסך 220GT של nvidia, 1024 MBSDDR3/

על הקופסא של המשחק כתוב שצריך: מעבד intel 1.8 GHZ CORE 2 או AMBATLON 64 2.4 GHZ

וכרטיס מסך: 256 MD NVIDIA 7900' 256 MD ATI*1900

אני שואלת האם המשחק יעבוד טוב, כך שהילד יוכל להנות מהגרפיקה, או שיעבוד "בערך"...

תודה רבה מראש.

פורסם

יעבוד על הגדרות הנמוכות ביותר וגם זה תלוי ברזולוציה של המסך שלכם...

פורסם

כרטיס מסך בסיסי (מדי) בכל הקשור למשחקים "כבדים". יחד עם מעבד ולוח אם יקרים יותר ממה שכנראה צריך, ניכר שהמפרט נבנה בלי יותר מדי מחשבה. חבל.

פורסם

בגדול זה לא כרטיס מסך למשחקים... למשחקים צריך מינימום את ה gts450

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך בסיסי (מדי) בכל הקשור למשחקים "כבדים". יחד עם מעבד ולוח אם יקרים יותר ממה שכנראה צריך, ניכר שהמפרט נבנה בלי יותר מדי מחשבה. חבל.

תודה על התשובה.

ביקשנו כרטיס יותר טוב מהבסיסי, שיאפשר לילד לשחק, וזה מה שיעצו לנו בחנות.

אני יכולה לספר שהמשחק FIFA2010 נראה מצויין על המסך לטעמו של הילד שלי, זה מעיד על משהו לגבי המשחק GTA4?

שאר המחשב מתאים לצרכים ביתיים ומיועד להישאר בבית יותר משנה, לכן החלטנו ללכת על מפרט קצת יותר טוב מבסיסי. יש כל מיני משתמשים בבית.

פורסם

צר לי, אבל שיקרו לך. 220GT אינו "יותר טוב מבסיסי" - הוא מאוד בסיסי בעצמו. בקשר ל"מפרט יותר טוב מבסיסי" - שיקרו לך שוב. אין הרבה הבדל בין מעבד "חזק" למעבד "תקציבי" ברוב המוחלט של משימות היום-יום, כגון סרטים, אינטרנט או עבודה משרדית (בהנחה שלא מדובר בגליונות אקסל ענקיים או משהו בסגנון), ולמרות זאת המעבד שלקחת, יחד עם לוח האם המתאים לו, אינם בדיוק בחירה זולה. מצד שני, עם כרטיס מסך חלש משחקים יעבדו רע מאוד. אם משחקים זה חלק מהעניין כרטיס המסך חשוב הרבה יותר מהמעבד.

בנוסף, לא כל המשחקים תובעניים במידה שווה. "פיפא" אינו תובעני במיוחד, GTA4 תובעני מאוד - וחוץ מזה לא ברור האם המחשב הזה מריץ את פיפא על הגדרות גבוהות או שאפילו כאן נעשו פשרות.

חוץ מכל האמור, גם אם בחרת ללכת על כרטיס מסך "תקציבי" ה220GT אינו בחירה הגיונית או משתלמת - לא כשבטווח של עשרות שקלים בודדות ממנו (לא בהכרך לכיוון היקר!) יש את ה240GT, וה9600GT.

בשורה התחתונה, המוכר שהמליץ לך על המפרט "מקצוען" כמו שאני צנצנת, ואם המחשב נקנה רק לאחרונה הייתי במקומך לדרוש ממנו להחליף את כולו למשהו יותר הגיוני או להסתכן בתביעה בגין הטעייה מכוונת של לקוחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים