עבור לתוכן

לגליזציה ושימוש בסמים

כמה מכם תומכים בלגליזציה של גראס וכמה מכם עישנו פעם גראס? 1,102 הצבעות

1. 1. כמה מכם תומכים בלגליזציה של גראס וכמה מכם עישנו פעם גראס?

• מעשן ותומך בלגליזציה של גראס
    • לא מעשן אבל תומך בלגליזציה של גראס
    • לא מעשן ולא תומך בלגליזציה של גראס
    • מעשן לשעבר אבל תומך בלגליזציה של גראס
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אז מה בדיוק הצד החיובי בכך שמריחואנה אינה חוקית? איך בדיוק זה טוב לאדם הממוצע ברחוב?

הוא ניתן לשליטה

• תגובות 67
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שכבר אמרתי - אני בעד הרבה פחות רגולציה מבערך כל אחד... (כן, גם עם זנות אין לי בעיה. רק צריך שתהיה רגולציה בשביל למנוע סרסרות)

נשק זה בערך הדבר היחיד שאני חושב שצריך להיות תחת רגולציה קשה יחסית,

ומבחינתי אין בעיה שאנשים יקנו גם מורפיום בבית המרקחת OTC.

אם מישהו מספיק טיפש בשביל לקחת מנה גדולה יותר ממה שהגוף שלו יכול לסבול

או שהוא מפתח התמכרות לחומר - זאת לא בעיה שלי, אלא שלו, ושלו בלבד.

בנוגע לשתייה תחת השפעת אלכוהול - הגבלה על מכירת אלכוהול אינה הסיבה היחידה לכך,

כי הרי אין בעיה להשתכר גם מיין ובירה למשל, וכמו שאמרת בעצמך - מדינה שבה השוטרים

מסתובבים בלי אקדחים בשגרה היא לא דוגמה מאוד טובה (או רלוונטית, לצערנו, לישראל...)

הוא ניתן לשליטה

שאלתי איך זה טוב לאדם הממוצע ברחוב. לא ל"אח הגדול".

פורסם

תכלס אם אנשים רוצים להירגע שירגעו עם גראס זה בטוח הרבה יותר מטבק או אלכוהול

פורסם

כמו שכבר אמרתי - אני בעד הרבה פחות רגולציה מבערך כל אחד... (כן, גם עם זנות אין לי בעיה. רק צריך שתהיה רגולציה בשביל למנוע סרסרות)

נשק זה בערך הדבר היחיד שאני חושב שצריך להיות תחת רגולציה קשה יחסית,

ומבחינתי אין בעיה שאנשים יקנו גם מורפיום בבית המרקחת OTC.

אם מישהו מספיק טיפש בשביל לקחת מנה גדולה יותר ממה שהגוף שלו יכול לסבול

או שהוא מפתח התמכרות לחומר - זאת לא בעיה שלי, אלא שלו, ושלו בלבד.

בנוגע לשתייה תחת השפעת אלכוהול - הגבלה על מכירת אלכוהול אינה הסיבה היחידה לכך,

כי הרי אין בעיה להשתכר גם מיין ובירה למשל, וכמו שאמרת בעצמך - מדינה שבה השוטרים

מסתובבים בלי אקדחים בשגרה היא לא דוגמה מאוד טובה (או רלוונטית, לצערנו, לישראל...)

שאלתי איך זה טוב לאדם הממוצע ברחוב. לא ל"אח הגדול".

אני רוצה שטענה על איך זה טוב לאדם הממוצע ברחוב, הטענה מספר אחת של תומכי הלגליזציה זה שזה לא ישפיע על האדם הממוצע ברחוב, כלומר ליגליזציה לא תגדיל את השימוש בסמים, ההיפך לפי טענתם צעירים לא ישתמשו ככלי למרוד בהורים שלהם אם זה יהיה חוקי, ולכן זה אף יוריד את כמות השימוש בקרב צעירים(כמובן שעוד שטות ושקר), ולכן אין השפעה על האדם הממוצע ברחוב לכאן ולכאן, ולכן מי שירוויח מלגליזציה זה האנשים שהיום משתמשים בזה, שעל פי החוק פושעים.

ולכן לגליזציה תומכת רק בפושעים פורעי חוק, שצריכים להגלות מעבר לחומות העיר לשממה המדברית.

כן זה דמגוגי, אבל הרבה פחות ממה שאתה פולט בדיון הזה, וטיפ קטן, אתה לא תנצח אותי בדמגוגיה.

פורסם

מעשן.

פורסם

דובי - זה ישפיע על מי שרוצה שזה ישפיע עליו.

מי שרוצה לעשן יעשן, ומי שלא לא יעשן.

ולכן, על האדם הממוצע ברחוב זה ישפיע באחד משני אופנים,

אם הוא רוצה לעשן - הוא יוכל לעשות זאת בלי להסתכן באישום פלילי

אם הוא לא רוצה לעשן - זה לא ישפיע עליו כלל (אולי חוץ מפרסומות למריחואנה בטלוויזיה...)

אני לא טוען שכמות האנשים שמשתמשים בסמים תישאר זהה. להפך, כנראה שהיא תגדל.

השאלה זה האם זה דבר כל כך נוראי כמו שמנסים לגרום לזה להישמע

ונכון, על פי החוק מי שמשתמש כיום הוא פושע. בדיוק כפי שבשנות ה-30 בארה"ב מי ששתה בירה נחשב לפושע.

ביג פאקינג דיל. ממש פושע נוראי שצריך "להגלות מעבר לחומות העיר לשממה המדברית"

האמת, שאני מנסה להבין אם אתה באמת מאמין בשטויות שאתה כותב, או שאתה סתם מחפש ויכוח.

בנתיים, לא הבאת ולו טענה אחת על מה בדיוק ההיגיון שאלכוהול או סיגריות או ג'אנק פוד יהיו חוקיים בעוד שמריחואנה לא.

עד שלא תביא טענה אחת שכזו, או לפחות תביע רצון להוציא מחוץ לחוק את כל השאר, אני אדבוק בדיון עם אנשים שלא כותבים

דברים מפגרים, כמו למשל ש "צריכים להגלות מעבר לחומות העיר לשממה המדברית" אנשים שמשתמשים במריחואנה,

כאילו פשעם כל כך נורא שצריך לשפוט אותם בנירנברג.

פורסם

אני לא אמרתי את זה בתור תרוץ, אבל זה מצחיק שאנשים חושבים שTHC זה פאקינג מימוזה, זה חומר רעיל לא פחות מעוד הרבה חומרים רעילים אחרים, גם קפאין רעיל בכמויות גדולות, והרבה פחות קטנות ממה שאנשים חושבים, 20 כוסות אספרסו בטווח מידי מספיקים כדי לגרום לעוצר לב.

THC הוא לא חומר רעיל בסקלות שרלוונטיות לאדם, לא משנה איזו דמגוגיה תעשה.

פורסם

איך זה טוב לבן אדם הממוצע ברחוב?

אתה מודע לזה שבפועל משתמשי סמים קלים נחשבים לבדיחה במשטרה? שעושים את כל הפרוצדורה רק בשביל הרישום וזהו... משחררים אותם לבית אחרי שעה קלה של תחקור קל ברוב המקרים. בנושא הזה לא תנצח אותי, עבדתי מספיק עם המשטרה בנושאים האלו בזמן הצבא

אדם שרוצה להשיג סמים יכול לעשות את זה בכל מקרה, חד וחלק... אין שום ויכוח בנושא הזה.

מה היתרון של הפיכת הנושא החוקי?

1. ירידה בהכנסות של ארגוני הפשע שמעבירים את קאנביס לארץ

2. ירידה בכמות תיקי הבלאי והתקציב שמוקדש במשטרה בשביל למנוע עברות שקשורות לקאנביס כשיש דברים יותר חשובים לעשות

3. הגדלה בהכנסות המדינה כתוצאה מכל מה שקשור בנושא החוקי של הקאנביס, המיליונים שמשתמשי הסמים מוציאים על סמים יכולים ללכת למדינה

4. מניעת מקרי מוות מיותרים של אנשים שלוקחים סמי מעבדה וסמי פיצוציות בגלל החוסר באופציה חוקית ויש די ויותר מקרים כאלו

5. בקרה על איכות החומר ומניעה של שימוש בחומרים כימיים מסוכנים בגידול הקאנביס

אני יכול להמשיך כל היום...

בוא ניקח דוגמא... על קטין אסור לשתות אלכוהול, אסור למכור לו אלכוהול וגם עכשיו יש את הנושא של שעות המכירה

מישהו מכיר בדיחה יותר טובה מזאת? עבדתי עם בתי ספר בטיולים... אני יכול להגיד בדיוק כמה אלכוהול מסתובב שם...

ותמיד נחזור לסיגריות

מוכח חד וחלק מדעית שסיגריות מכילות כמות חומרים כל כך גדולה שהורסת את הגוף האנושי באין סוף דרכים אבל זה עדין חוקי, למה? כי התעשיה הזאת מגלגלת מיליארדים, מאותו הכסף גם הולך מספיק כסף שחור שנועד ללוביסטים ושוחד במקומות הנכונים. אין שום היגיון בחוקיות הסיגריות לאור כל הידוע לנו עליהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים