עבור לתוכן

לגליזציה ושימוש בסמים

כמה מכם תומכים בלגליזציה של גראס וכמה מכם עישנו פעם גראס? 1,102 הצבעות

1. 1. כמה מכם תומכים בלגליזציה של גראס וכמה מכם עישנו פעם גראס?

• מעשן ותומך בלגליזציה של גראס
    • לא מעשן אבל תומך בלגליזציה של גראס
    • לא מעשן ולא תומך בלגליזציה של גראס
    • מעשן לשעבר אבל תומך בלגליזציה של גראס
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עזבו גראס.

זה לחלשים

תעברו לשרומס זה ה-דבר :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :-* :hi:

• תגובות 67
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא רלוונטי בכלל. מעולם, אף אדם במהלך כל ההסטוריה- לא מת בגלל המריחואנה. מעולם.

כלומר ב-7000~ שנה אתה בטוח בזה שאף אחד לא מת מגראס? ::) ::) ::) ::)

פורסם

עזבו גראס.

זה לחלשים

תעברו לשרומס זה ה-דבר :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :-* :hi:

5-hanlon.jpg

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dude!!!!!!!

you dont want to know what im going thru right now

i am trippin ballz here 8) :smile1:

פורסם

כלומר ב-7000~ שנה אתה בטוח בזה שאף אחד לא מת מגראס? ::) ::) ::) ::)

וגם אם כן, אז מה?

כמה אנשים מתים מסיגריות כל שנה? כמה אנשים מתים מאלכוהול כל שנה? מג'אנק פוד?

כמה אנשים מתים בתאונות דרכים כל שנה?

לעזאזל, בממוצע כ-3 אנשים מתים כל שנה בארה"ב בגלל מכונות שתייה שנופלות עליהם!! (פי 5 בערך מאשר תקיפות כרישים).

האם אתה רוצה להוציא גם סיגריות מחוץ לחוק? אלכוהול? ג'אנק פוד? מכוניות ואופנועים? מכונות שתייה?

הטיעון של "זה הורג אנשים" הוא מפגר וצבוע כל עוד אתה לא קורא להוציא מהחוק דברים אחרים שהורגים יותר אנשים ויותר מסוכנים.

פורסם

LD50 של שאיפה, נמוך פי 3 מLD50 בבליעה...

הפרמקוקינטיקה והפרמקודינמיקה של החומר קצת יותר מורכבת מסתם התייחסות ל-LD50.

וזה לא לעניין, הנתון מראה שאין שום אפשרות מציאותית למות כתוצאה מהרעלה ישירה של THC . חפש תירוץ אחר, באמת שיש אחרים יותר טובים.

פורסם

אני לא אמרתי את זה בתור תרוץ, אבל זה מצחיק שאנשים חושבים שTHC זה פאקינג מימוזה, זה חומר רעיל לא פחות מעוד הרבה חומרים רעילים אחרים, גם קפאין רעיל בכמויות גדולות, והרבה פחות קטנות ממה שאנשים חושבים, 20 כוסות אספרסו בטווח מידי מספיקים כדי לגרום לעוצר לב.

וגם אם כן, אז מה?

כמה אנשים מתים מסיגריות כל שנה? כמה אנשים מתים מאלכוהול כל שנה? מג'אנק פוד?

כמה אנשים מתים בתאונות דרכים כל שנה?

לעזאזל, בממוצע כ-3 אנשים מתים כל שנה בארה"ב בגלל מכונות שתייה שנופלות עליהם!! (פי 5 בערך מאשר תקיפות כרישים).

האם אתה רוצה להוציא גם סיגריות מחוץ לחוק? אלכוהול? ג'אנק פוד? מכוניות ואופנועים? מכונות שתייה?

הטיעון של "זה הורג אנשים" הוא מפגר וצבוע כל עוד אתה לא קורא להוציא מהחוק דברים אחרים שהורגים יותר אנשים ויותר מסוכנים.

הטענה הזאת היא חרב פיפיות, אתה לא יכול לבוא ולהגיד שגראס זה חומר עילאי, לא פוגע, ולא שום דבר אחר. סבבה נעזוב THC, אתה יודע שעישון גראס מסוכן? אני מדבר עכשיו על גראס הצמח, לא החומר הפסיכואקטיבי שלו, כמות הבקטריות, העובש, והפטריות שנכנסת לך לריאות, היא דיי מפחידה(כן כן גם בגראס "אורגני") וכן כל זה גורם למחלות קשות לא פחות מסרטן ריאות והמצב הזה הרבה יותר שכיח מסרטן ריאות שנגרם ע"י סיגריות. זנים מסויים של גראס "חזקים" בגלל פטריות שניזונות מהעלים ומגדילות את ריכוז ה-THC בעלים, ולא הנבגים לא מתים בזמן העישון. וכמובן שהעישון עצמו הוא לא בדיוק "בריא" בסופו של דבר קססה מערבבים עם טבק, אז בנוסף לפחממנים שאתה שואף בשירפה רגילה, אתה גם מקבל את הרעלנים שמוספים לטבק בעת גידולו, שלא נדבר על זה שאתה לא יודע מה נכנס לגראס עצמו בזמן הגידול. אז תעשו לעצמכם טובה לפני שאתם קוראים לאנשים דמגוגים תבדקו טוב טוב את השטויות שאתם פולטים לפני כן.

פורסם

אני לא טוען שמריחואנה (ו-THC) זה החומר הכי טוב ביקום או שהוא לא רעיל בכלל,

אבל עדיין לא שמעתי סיבה אחת מספיק טובה למה שמריחואנה תהיה לא חוקית.

פורסם

אני לא טוען שמריחואנה (ו-THC) זה החומר הכי טוב ביקום או שהוא לא רעיל בכלל,

אבל עדיין לא שמעתי סיבה אחת מספיק טובה למה שמריחואנה תהיה לא חוקית.

אני גם לא שמעתי סיבה מספיק טובה למה בארט צריך להיות חוקי, אבל יש מדינות בארצות הברית שאתה יכול לקנות אותו, כולל כוונת לילה דור שני, אחרי שבועיים של תקופת צינון ובדיקה שטחית.

הוויכוח על רגולציה, לא יכול להיות רק על גראס, או רק על RPG, רגולציה כרגולציה זה וויכוח בפני עצמו, והתמקדות רק על עניין מסויים היא אוולית.

גם מאופיום כמעט ואי אפשר למות ממנת יתר(ולא הרואין זה לא אופיום, אם נקח את הוויכוח שלכם על גראס נגד THC טהור, זה על אותה המנה), אחד מהחומרים האקטיביים באופיום שמופק מפרגים זה קודאין, קודאין אתה יכול לקנות בכל בית מרקחת גם ללא שום מרשם, בתור סירופ נגד שיעול, או אדוויל, אז למה מורופין מבוקר?

אז שוב תפסיקו לזיין את השכל על גראס זה לא חוקי כי יש רגולציה, לא רוצים רגולציה זה בד"כ הכל או כלום.

פורסם

אין לי בעיה עם רגולציה, אבל תלוי על מה ואיך.

אני לא חושב שכל אידיוט צריך להיות מסוגל להיכנס ל-Ammunation הקרוב לביתו לקנות M16 סתם כי מתחשק לו.

לעומת זאת, על מריחואנה למשל אני לא חושב שצריך להיות כזה פיקוח הדוק.

מה ההבדל אתה שואל?

ובכן, ההבדל הוא שבעוד של-M16 יש מעט מטרות לגיטימיות (מי בדיוק יוצא לצוד עם M16? או משתמש בו באמת להגנה עצמית?)

והוא בקלות יכול להיות מופנה כנגד אנשים אחרים, איכשהו אני לא חושב שתצליח להרוג מישהו או לפגוע בו עם 50 גרם מריחואנה...

פורסם

דעתך, דעתי שזכותי המלאה לעשות gun rack מהשמשה האחורית של הרכב שלי..

פורסם

אני עם דובי זובי.

רגולציה לרוב קיימת כדי לאסור דברים שיש לגביהם הסכמה חברתית כללית או כמעט כללית שיש להקשות על ביצועם או למנוע אותם באופן גורף, כדי להסיר ממשהו פיקוח רגולטורי אתה צריך שתהיה הסכמה כללית לגבי זה. ברגע שתתיר משהו שההסכמה לגביו היא גבולית תצטרך להתיר דברים נוספים שאתה לא בהכרח מעוניין בהם.

או שאני פשוט אקצר את כל זה: אתה לא יכול לעשות אפליה, היחס לכל צריך להיות שווה. אם על X יש פיקוח אז גם על Y צריך להיות.

פורסם

אבל ה"הסכמה החברתית הכללית" שסמים זה רע לא נובעת ממחקר אמיתי או משהו כזה,

אלא בגלל ה"רשות למלחמה בסמים" שמוציאה שם רע (ולא בצדק) לסמים.

באותה מידה, כולנו יודעים שסיגריות זה רע ולא בריא, ועדיין לא שמעתי על אדם אחד שחושב

להוציא אותן מחוץ לחוק. למה לא? כי אנחנו רגילים שסיגריות זה חוקי, למרות שזה רע.

באותו אופן, אנחנו רגילים לכך שמריחואנה אינה חוקית, בלי קשר להאם זה רע או לא.

ואני לא טוען שלא צריך להיות פיקוח. אפשר להגביל את גיל המכירה, אפשר להטיל מס מיוחד (כמו סיגריות ואלכוהול למשל),

אפשר להגביל את הכמות שאפשר להסתובב איתה ברחוב ועוד הרבה הגבלות.

אבל לאסור לחלוטין נראה לי פשוט מפגר לחלוטין, שלא לדבר על כך שזה פשוט עצימת עין

מול המציאות הקיימת - הרבה אנשים רוצים לעשן מריחואנה, וכרגע זה הופך אנשים נורמטיביים לחלוטין

לעבריינים. בנוסף לכך - כל הכסף הוא שחור לחלוטין ומגיע לארגוני טרור ופשיעה.

אז מה בדיוק הצד החיובי בכך שמריחואנה אינה חוקית? איך בדיוק זה טוב לאדם הממוצע ברחוב?

פורסם

סינגפור סיגריות מחוץ לחוק, בקליפורניה אתה לא יכול לעשן אפילו בדירה הפרטית שלך בחלק ניכר מהאזורים, אז תעשה לי טובה יש רגולציה היום נגד המון דברים, כולל סיגריות. סמים, וגם גראס משפיעים, ולרעה על התפקוד השוטף של האדם, ותעשה לי טובה ואל תגיד לי שלא.

זה שיש מקרים שהם יכולים לעזור כמו בתור משכחי כאבים לחולי גלקומה לא הופך את זה לחומר סבבה, גם מורפין תקבל בבית חולים, אבל מורפין נמצא ברשימת הסמים המסוכנים בכל מדינות העולם.

גם אלכוהול בוקר, היו תקופות יובש, ולא רק בארצות הברית בצפון אירופה היו תקופות יובש בחלק מהמדינות עד שנות ה-80 המאוחרות, באיסלנד גם היום אתה לא יכול לקנות אלכוהול(Spirits, כל מה שלא בירה ויין) אלא בחנויות שמנוהלות ע"י המדינה ויש הגבלה לכמות האלכוהול מכל סוג שאדם אחד יכול לקנות(למרות שאחרי ששיתיתי בריינביר אני מבין למה מגבילים את זה). ונחש מה כמות התאונות דרכים שלהם כתוצאה מאנשים שיכורים היא אפסית. וכן אני יודע שמדינה שלשוטרים שלה אין אקדחים בשגרה היא לא דוגמה טובה להתנהגות חברתית נאותה ::) אבל עדיין...

לתרץ אי רגולציה של כל דבר אפשר בקלות, החל מזונות, הימורים, נשק, וכל דבר אחר השאלה היא איפה אתה רוצה שהגבול יעבור, וברגע שאתה מזיז את הקו שמאלה או ימינה אתה לא יכול להגיד רק זה, זה וזה בפנים או בחוץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים