עבור לתוכן

לגליזציה ושימוש בסמים

כמה מכם תומכים בלגליזציה של גראס וכמה מכם עישנו פעם גראס? 1,102 הצבעות

1. 1. כמה מכם תומכים בלגליזציה של גראס וכמה מכם עישנו פעם גראס?

• מעשן ותומך בלגליזציה של גראס
    • לא מעשן אבל תומך בלגליזציה של גראס
    • לא מעשן ולא תומך בלגליזציה של גראס
    • מעשן לשעבר אבל תומך בלגליזציה של גראס
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ד"א בנוגע לאלכוהליזם, בשביל להפוך לאלכוהליסט צריך ממש כוח רצון בשביל, זאת משימה ממש לא פשוט, ברצינות תנסו לשתות ג'ין חם באמצע היום ותבינו כמה כוח רצון והתמדה צריך בשביל זה.

וזאת הסיבה שאלכוהוליסטים בדרך כלל יושבים על דברים אחרים כמו וודקה או אפילו יין... יש הכל, זה לא עניין של כוח רצון... אלכוהול ממכר, זה עובדתי. יש לך מרכזי גמילה מאלכוהול...

לך תגיד את זה במפגש של AA ונראה מה הם יגידו לך

• תגובות 67
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים, מניסיון, תעצרו את הדיון הזה עכשיו כי זה הולך להפוך לא Edick warfare .

אבל, אם אתם לא מפסיקים את זה אז אני רק אתן את הדעה שלי.

אז ככה, אני אישית נגד הצריכה של סמים, מכל סוג, לא משנה איך אתם מגדירים אותם (אגב אני אישית חושב שהשטות הזות של סמים קשים סמים קלים זה בולשיט טהור), ושוב אני יודע שיקפוץ פה חוכמולוג ויאמור "אבל מה עם תרופות", דעתי היא שתרופות זה מצב שונה, וזה לא שבן אדם באה ולוקח תרופות לכיף שלו (למרות שיש גם כאלו...), אדם לוקח תרופות כי הוא חייב.

ולא משנה כמה תגידו שקנאביס הוא חומר מופלא וקסום (אגב הוא כן בצורה כל שהיא אבל לא על זה הדיון), זה עדיין לא סותר את הדעה שאנשים תחת ההשפעה שלו הם אנשים שלא מועילים לאף אחד, לא לחברה ולא לעצמם.

ולמרות כל מה שמעל, אני חושב שליגליזציה תהיה הצעד הנכון, כי כתוצאה מהעסק הלא חוקי שמקיף את הקנאביס המדינה מקבלת נזק גדול בהרבה מאשר הנזק שהיא מקבלת מאוכלוסיה של משתמשים, אבל שוב, אני לא מדבר על ליגליזציה של להגיד מחר "יאללה אתם יכולים לעשן מה שבראש שלכם" אלה על ליגליזציה בשלבים ותחת פיקוח הדוק של הממשלה, ככה שלא כל שמוק ברחוב יוכל להפוך להיות מוכר, ושהחומר שהצרכן יקבל אהיה איכותי ולא הזבל המרוסס שיש (או יותר נכון אין) היום.

ובנימה ממש אישית, אני חושב שאדם שצריך לצרוך משהו בשביל להיות שמח או בעל בטיחון הוא פשוט חלש אופי.

פורסם

הכתבות מראות שלא רק אני נפגע - אבל לא מדברים בכתבות על סמים, אלא על אלכוהול. והדיון הוא על סמים, זוכר?

זה כמו שתביא כתבות על אנשים שנפגעו מעישון פאסיבי של סיגריות כשאנחנו מדברים על מתן קצבאות לעניים. ובקיצור - מה לעזאזל הקשר?

ובנוגע לדקירות תחת השפעת אלכוהול - סלח לי, אבל זה כזה פופוליסטי ומפגר להגיד שזה באשמת האלכוהול.

מצטער, אבל שתיתי לא מעט בחיי, ועדיין לא דקרתי אף אחד, לא אנסתי ולא תקפתי אף אחד בזמן שהייתי שיכור.

אולי במקום זאת כדאי לבדוק למה לעזאזל הם יוצאים עם סכין מהבית אם הם לא מתכוונים לדקור אף אחד?!?!

עריכה:

ובפראפרזה מתבקשת: אלכוהול לא דוקר אנשים, אנשים דוקרים אנשים.

במקרה בנושא הזה יש לי קצת מידע, הדקירות במועדונים היום (רובם אפילו לא מגיעות לתקשורת כי זה כבר רגיל) הם לא דקירות סכין אבל דבר הרבה יותר פשוט ומסוכן, בקבוק בירה.

שמע זה לא פופליסטי בכלל אבל אצל אנשים מסויימים זה גורם לתוקפנות וגם זה תלוי במצב הרוח של אותו אדם...ושילוב של וודקה +רדבול(או כל משקה אנרגיה אחר שהוא זבל טהור) לא בדיוק שילוב מנצח.

וגמני כמוך, אף פעם לא הרגשתי צורך לדקור מישהו אחרי ששתיתי אבל עובדתית זה קורה, כי אלכוהול במקרה הזה פשוט פותח את כל המחסומים שלך או של כל בן אדם אחר.

וזאת הסיבה שאלכוהוליסטים בדרך כלל יושבים על דברים אחרים כמו וודקה או אפילו יין... יש הכל, זה לא עניין של כוח רצון... אלכוהול ממכר, זה עובדתי. יש לך מרכזי גמילה מאלכוהול...

לך תגיד את זה במפגש של AA ונראה מה הם יגידו לך

אז תנסה לשתות וודקה חמה, בהצלחה עם זה, זה לא העניין...שמע היו תקופות בחיים שלי שהייתי שותה כמעט כל יום ולילה(וממש לא קצת), אולי כי זה פשוט היה המקצוע שלי ולא ממש הצלחתי להיות אלכוהליסט או להתקרב לרמה של אלכוהליזם, מנסיון בשביל להגיע לרמה הזאת אתה צריך או להיות מתוסכל ממש וחלש אופי ברמות מטורפות או ממש לרצות להיות אחד ולא לוותר.

זה לא בדיוק קל כמו שזה נראה בכל הסדרות פשע שיש שם איזה אבא אלכוהליסט.

פורסם

אתם אנשים מצחיקים

פעם גם הרואין וגם מריחואנה היו חוקיים לגמרי ומותרים לשימוש ואפילו נמכרו בבתי מרקחת

הם הוצאו מהחוק בגלל סרטים של סנטור פסיכופט אחד בארה"ב ,

הכל כאן הוא רק אמצעי שליטה על ההמונים , הרי דרך אגב גם את האלכוהול ניסו להוציא מחוץ לחוק " תקופת היובש " אם מישהו זוכר , העיניין שהם לא היצליחו ( מישהו אמר אלכוהול לא ממכר :lol: ) אבל לנסות הם ניסו , כולכם כאן מתווכחים אם זה טוב או לא טוב כאילו שזו הסיבה , כל הדברים בעולם הם טובים או לא טובים תלוי בשימוש שאתה עושה בהם , זה הכל , השימוש הופך דבר טוב ללא טוב ( אולי נוציא מחוץ לחוק מים ? כי אתם יודעים אם שותים יותר מידיי - 3 ליטר בתוך חצי שעה לאדם בריא אפשר למות ובכלל מאוכל אפשר למות גם כולסטרול וכו' ) תפנימו זה השימוש עושה את זה טוב או לא , אלכוהול במידה זה בריא תעבור את המידה הנכונה , אתה על הפנים , אותו כנ"ל כל דבר .

הסיבה שהוציאו את המריחואנה מחוץ לחק היא מאוד פשוטה , אנשים תחת ההשפעה רוצים להנות מהחיים שלהם והם קצת אפטים לשטויות של אנשים אחרים אז לך תשכנע אחד שמסטול על גראס שהוא צריך ללכת ולהרוג את האיש הצהוב , או תשכנע אותו שמה שהוא צריך כדי להיות מאושר זה מכונית חדשה או פלפון חדש או סודה או איך שקוראים לזה בארה"ב שהוא צריך לצרוך את ה"חול לחתולים" , ברגע שהוא מסטול על גראס הוא שקוע בסבבה של עצמו קשה להניע אותו על פי רצון השילטון , זו הסיבה שהוציאו את המריחואנה מחוץ לחוק וכל השאר זה שטוית .

לסיכום קשה להניע אדם מסטול על גראס - זו הסיבה היחידה להוצאת מריחואנה מחוץ לחוק .

פורסם

האמת שהסיבה העיקרית שמריחואנה יצאה מחוץ לחוק בארה"ב (ובעקבותיה בשאר העולם)

זה בגלל לובינג קשוח מאוד של חברות נייר (בעיקר, אך לא רק) שפחדו, ובצדק, שיתחילו לייצר

נייר מקנאביס שיהיה עדיף וזול מהנייר שלהם, מה שכמובן יפגע להם ברווחים.

נזקים רפואיים? באמת, כאילו למישהו אכפת מזה.

כל עוד מישהו מרוויח מזה כסף, והרבה, הנזק הרפואי לא מזיז לאף אחד את הביצה השמאלית (*אהם* סיגריות *אהם*)

פורסם

בדיוק הטענה שלנו... קאנביס הוא "בריא" יחסית לשאר הזבל שאנשים מוצאים לעשן בגלל שאין להם אופציה חוקית

היופי בחוק ברחבי העולם הוא פשוט, כל חומר שמוגד כסם הוא סם ולכן אינו חוקי, כל חומר אחר שאינו בפקודת הסמים הוא אינו סם ויכול להימכר חופשי עד שיוסיפו אותו לפקודת הסמים

הפיכה של סם אחד לחוקי (קאנביס) יכולה להטות את השוק של צרכני הסמים (יש ותמיד יהיו) לאופציה חוקית ופחות מזיקה משאר הדברים שדוחפים לאנשים, ואיש לא יודע מה יש שם. פיקוח ממשלתי על קאנביס נותן אופציה פשוטה... יש פיקוח על מה שאתה מכניס לגוף שלך.

המון כסף יחסך למשלם המיסים על המאבק הלא יעיל במעשני הסמים הקלים (קאנביס) ועוד יותר, הרווחים שיתקבלו מהסיפור הזה יוכלו לממן את המשטרה מכאן ועד עולם במלחמה שלהם בפשע חמור יותר ובסמים קשים

חוקי הביקוש ווהיצא קובעים, אם יש ביקוש יהיה גם מי שיציא אותו... אנשים רוצים להתמסטל? הם ימצאו דרך לעשות את זה (ילדים = גז מזגנים, דבק... הרשימה אינסופית)

מה הדבר הדפוק בזה? שהמדינה לא רואה מזה שקל, שהצרכן סמים משלם הון על כמות סם אפסית מה שגורם לכמות כסף גדולה ללכת לארגוני פשע וכו'...

קאנביס הוא צמח, קל וזול מאוד לגידול. הפיכתו לסם חוקי תהפוך אותו לאופציה טבעית לכל משתמשי הסמים שימנעו מאופציה לא חוקית

פורסם

אני אשאל אותך ככה האם היית מוכן לנסוע באוטובוס עם נהג שמעשן? האם היית מוכן לעבור ניתוח ע"י רופא שמעשן? האם היית מוכן שמי שעושה לך את החזר המס יעשן באותו הרגע? שנמשיך?

אולי גם נפסיק למכור סכו"ם בסופרמרקט, כי כל רגע יכול להיכנס פושע, לקנות סכין ומזלג ולהתחיל לדקור אנשים. או נפסיק למכור מכוניות, כי יבוא מטורף יקנה את הרכב ויתחיל לדרוס אנשים. גם מציתים כדי לשקול להוציא מהחוק, אפשר בקלות להפוך את הבוטאן/פרופאן שבהם לפצצה קטנה.

זאת ההשוואה הכי זולה (ומטופשת, סליחה) שאפשר לעשות. באותה מידה אפשר להוציא מהחוק קפה, קולה, שוקולד, שקדים, וכמובן אלכוהול, כי צריכה מוגזמת שלהם יכולה להפריע לתפקודים שהזכרת. גם מים דרך אגב, כי אם מישהו ישתה יותר מדי לפני הנהיגה יהיה לו שתן כל הדרך וקושי להתרכז בנהיגה באופן מוחלט. איזה שטויות. ודאי שאף אחד לא ירצה שמנתח יכנס לניתוח שתוי/מסטול/עצבני. פשוט יוצאים מנקודת הנחה שהמנתח אחראי מספיק כדי לא לעשות זאת.

1) סמים ממכרים אלכוהול לא.

:lol:

דרך אגב, אתנול הוא סם פסיכואקטיבי.

מריחואנה ממכרת בדיוק כמו כמעט כל דבר, סיגריות, סירופ שיעול, שוקולד או אוננות לא צריך השפעות פיזיאולוגיות קשות בגמילה בשביל שחומר יהיה ממכר.

אנשים מתמכרים לכל דבר שמסב להם תחושת עונג או סיפוק, בין אם זה פעילות חברתית או חומרים כימיים.אי אפשר לקבל מנת יתר של קנביס? טחחח לכל חומר, אפילו מים יש LD50/LD100...

http://www.erowid.org/plants/cannabis/thc_data_sheet.shtml

ואני מציע שתקרא גם על חלק משאר ההשפעות לו... ד"א על הניסוי על הקוף LDLO אומר כמות המינימאלית של הסם שהורגת...

LD50 על השאר אומר כמות הסם שהרגה 50% מקבוצת הניסוי... ולפני שתגיד דברים אחרים, צריך לצרוך פי 10 יותר אלכוהול בשביל להגיע ל-LD50 שלו מאשר מריחואנה, כן הרבה יותר קל להגיע לכמויות האלה כל עוד לא בולעים אצבע חשיש אבל עדיין...

זה נחמד להשתמש בנתונים מדעיים, אבל צריך להבין מה המשמעות שלהם.

LD50 של THC הוא כל כך גבוה שהוא הופך ללא רלוונטי לבני אדם.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון כל הכבוד על דיון שנשמר ברמה גבוהה :xyxthumbs:

ודבר שני אנ אתן את דעתי בנושא,

אני כבר משתמש בקנאביס כבר כמה זמן בערך כל יום וההרגשה שאתה מקבל מזה היא פשוט "שיתוק" קטן לגוף ולמוח.

כמובן תלוי באיזה קנאביס אתה משתמש, sativa % = שזה ההרגשה של ה"שיתוק" רק למוח. Indica % = שזה "שיתוק" רק לגוף.

גם תלוי, מריחואנה רפואית נחשבת להכי טובה בשוק.

עד כה עישנתי,

Hawaiian snow

red diesel

blueberry

afghen kush

blue appallo

terminator kush

ועוד כמה סוגים שונים של קרוניק.

גם תלוי בשיטה של העישון, אפשר דרך בלאנטים\ג'ויינטים, pipe, בונג.

לפי דעתי הכי טוב זה לעשן דרך vaporizer - שזה מכשיר ששורף רק את הTHC, ככה שאתה מקבל בערך 98% מהTHC וזה מדהים.

ההרגשה הראשונה שקיבלתי בפעם הראשונה שעישנתי קאנביס הייתה פחות או יותר כמו שיתוק לגוף, אתה מרגיש כאילו הכל זז לאט ממש אבל זה לא.

אני זוכר שהלשון שלי תמיד "יצאה החוצה" כמו כלב :lol: :lol:

חברים שלי מעשנים ונוהגים תחת השפעה ואין הבדל רציני.

פורסם

מה הדבר הדפוק בזה? שהמדינה לא רואה מזה שקל, שהצרכן סמים משלם הון על כמות סם אפסית מה שגורם לכמות כסף גדולה ללכת לארגוני פשע וכו'...

יותר גרוע, זה הולך לחיזבאללה ולמי ששולט בסיני.

פורסם

המון המון מידע על הצמח המעניין הזה

http://www.facebook.com/#!/makeitlegal

לדעתי החינוך ה"רע" שיצא לכולנו לגדול עליו בקשר ללצמח הזה פשוט נוראי וחסר כל קרקע,

הכוחות הכלכליים שפועלים נגדו יוצרים מצב לא פשוט בכלל ולא נותנים לנו את האפשרות לחקור אותו לעומק ולנצל אותו.

אפילו הגרמנים עם כל הסדר והמשמעת שלהם כבר עומדים בראש המדינות המהפכניות בעולם בנוגע לשימוש בצמח הזה.

לדעתי כמו כל דבר שמשנה תפיסה מחשבתית וגופנית צריך להעשות בצורה מבוקרת ואחראית ולהבין מעצמך איך אתה מגיב לזה,

אין סיבה הגיונית (כסף) ללמה זה לא חוקי וכל דבר אחר בעולם כן...כמו שכבר צויין, כל חומר בצריכה מוגזמת יגרום לתופעות לוואי חמורות

וזה לא שונה.

פורסם

אני ועוד איך בעד לעשות מריחואנה לחוקית.

הכי מעצבן אותי בורות של אנשים,שאומרים להם שנגיד X היה נוהג לעשן ג'וינטים הם אומרים איככ איזה דפוק,והם בעצמם צורכים אלכוהול כמו מטומטמים ואפילו לא נהנים מזה,נערים/נערות שלא יודעים לשתות בכלל.

הסטיגמה הזאת גם של מי שאוכל תיק במשטרה בגלל סמים כ'כ מעצבנת,מתייחסים אחרי זה לאותו בן אדם כאילו הוא פושע,זה הדבר הכי מרגיז אותי בכל הסיפור הזה.

*לצורך הבהרה,אף פעם לא ניסיתי תדברים האלה,אני גם לא מעשן סיגריות,אני מעשן אך ורק נרגילה בכל ה4-5 שנים האחרונות.

לאחרונה אני שוקל לצרוך תמיסטר נייס גיא,מישהו יכול לשפוך אור על זה?,מה התופעות לוואי של זה?

פורסם

אם רק היה אפשר להשיג...

אפילו כשיש לי צורך רפואי אין מאיפה לקנות.

יש אנשים עם מצב דומה לשלי אך פחות חמור, שקיבלו אישור חוקי למריחואנה רפואית.

אני ניסיתי, ונתקלתי בקירות.

גם אלו שכן ידועים כתומכים בשימוש רפואי ומוסמכים לאשר, כבר לא ממש רוצים לאשר, אלה אם זה סרטן או משהו סופני.

כנראה שזה כמו הטסטרים לרשיונות נהיגה.

מעבר לאלו שבאמת לא מוכנים עדיין לצאת לכביש לבד, יש את אלו שמכשילים סתם כדי שלא יגידו שהם מעבירים יותר מדי או עושים עבודה לא טובה.

פורסם

האמת שהסיבה העיקרית שמריחואנה יצאה מחוץ לחוק בארה"ב (ובעקבותיה בשאר העולם)

זה בגלל לובינג קשוח מאוד של חברות נייר (בעיקר, אך לא רק) שפחדו, ובצדק, שיתחילו לייצר

נייר מקנאביס שיהיה עדיף וזול מהנייר שלהם, מה שכמובן יפגע להם ברווחים.

נזקים רפואיים? באמת, כאילו למישהו אכפת מזה.

כל עוד מישהו מרוויח מזה כסף, והרבה, הנזק הרפואי לא מזיז לאף אחד את הביצה השמאלית (*אהם* סיגריות *אהם*)

שטויות במיץ, בחצי מהעולם מגדלים היום שדות ענקיים של Hemp ובנוגע לתרגום הנפוץ זה לא פשתן זה פאקינ גראס, עושים ממנו שמנים, בדים, פלסטיקה ומה שלא תרצה...

http://en.wikipedia.org/wiki/Hemp

כמו שאמרתי בעמוד הקודם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482093.msg4124631#msg4124631פשוט לא אפשרי

לא זה לא, זה זיון שכל, תעקוב אחרי הלינק זאת הערכה של גוף שתומך בלגליזציה, ללא שום ביסוס מדעי, מה שיותר מצחיק זה שהטענה הזאתי נסתרת במקור שממנו וויקיפדיה כביכול מצטטת ממנו, ולא להיפך.

גם אם נלך על עוד אתר שמבוסס על גראס:

http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis_chemistry.shtml

LD50 של שאיפה, נמוך פי 3 מLD50 בבליעה...

פורסם

זה לא רלוונטי בכלל. מעולם, אף אדם במהלך כל ההסטוריה- לא מת בגלל המריחואנה. מעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים