עבור לתוכן

לגליזציה ושימוש בסמים

כמה מכם תומכים בלגליזציה של גראס וכמה מכם עישנו פעם גראס? 1,102 הצבעות

1. 1. כמה מכם תומכים בלגליזציה של גראס וכמה מכם עישנו פעם גראס?

• מעשן ותומך בלגליזציה של גראס
    • לא מעשן אבל תומך בלגליזציה של גראס
    • לא מעשן ולא תומך בלגליזציה של גראס
    • מעשן לשעבר אבל תומך בלגליזציה של גראס
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

טוב לאחר בדיקה קטנה החלטתי לבדוק מה המצב בפורום :xyxthumbs:

אני מעשן (פעיל) ובעד לגליזציה של גראס.

• תגובות 67
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בגלל אנשים (פורצי גבולות שלא צריך לפרוץ) כמוכם העולם מדרדר משנה לשנה

פורסם

בגלל הבורות של אנשים כמו Oded.Dwek אנשים חושבים את הדברים האלו על קנאביס

יש כמה סרטים נחמדים שממליץ לכולם לראות את The Union ו Marijuana Nation ויש עוד...

קאנביס הוא אחד החומרים היותר מועילים שיש בעולם הזה... ברגע שסיגריות ואלכוהול הם חוקיים אין שום סיבה שקאנביס יהיה לא חוקי

ישראל היא גם המובילה בעולם בחקר הTHC

פורסם

ראיתי חלקיקי תוכניות (חלקיק = 20 דקות) שמועדדות שימוש חוקי\המוני בסמים וזה קצת מזכיר לי את הפרסומות שהיו לפני 40 שנה בהם דוקטורים הצלטמו עם סיגריות ואמרו שזה מאוד מאוד בריא.

אני לא שולל את השימוש בסמים ב100%, אבל אני לא חושב שהוא צריך להימכר לכל דורש, בני האדם מסתדרים טוב מאוד בלי סמים ואין שום סיבה להכניס אותם לחוק, ברגע שהסמים הקלים יכנסו לחוק, זה יהיה צעד מעודד לאוכלוסיות הסקרניות לנסות דברים חדשים בעלי עוצמה גבוה יותר, מה לעשות בני האדם חמדנים מטבעם ותמיד ירצו משהו חזק וטוב יותר (סיגריות, סמים קלים שעם הזמן ניהיו יותר ויותר חזקים עם השנים וסמים "קשים", אני אישית לא אוהב את המושגים האלה)

כל סם פוגע \ משנה משהו בצורה לא טבעית בצורה שהמוח עובד, כמו שאנשים (רגילים) לא לוקחים סתם תרופות על דעת עצמם ללא מרשם, ככה צריך להיות לגבי הסמים.

בור או לא, אתה צריך להיות בן אדם חלש בשביל להשתמש בסמים ככלי עזר מחזק.

[ובכל אופן, אני בא לאשכול הזה עם ראש פתוח וכל מידע חדש על הנושא יתקבל בברכה]

פורסם

אנחנו גרים בדמוקרטיה (פחות או יותר...) פעם אחרונה שבדקתי, לא?

אז בדיוק כמו שזה לא עניין של המדינה עם מי אני אוהב לשכב, או איזה פורנו אני צורך (מלבד פורנו ילדים, כמובן)

אז מה הבעיה של המדינה שאני אעשן / אסניף / אזריק לעצמי מה שבא לי?

האדם היחיד שאולי נפגע כאן הוא אני. אז למה לעזאזל זאת צריכה להיות הבעיה של המדינה?

המצב הנוכחי רק גורם לאי-ידיעה על ההשפעות האמיתיות של סמים למיניהם (כי אין כמעט מחקרים בנושא ההשפעות על בני אדם)

והופך לעבריינים אנשים שכולה עישנו ג'וינט או הסניפו שורה.

בנוסף, כרגע במקום שזה יהיה בפיקוח, מי שקונה סמים מסתכן בחומרים שמעורבבים עם רעל עכברים וחרא דומה,

והכסף של הסמים כולו בשחור ומגיע לאירגוני פשיעה וטרור.

מי שחושב שהוצאה של סמים מחוץ לחוק זה פתרון, שיסתכל על תקופת היובש בארה"ב בשנות ה-30.

כל מה שזה גרם לו זה עלייה בכוחם של אירגוני טרור והפיכה של אזרחים נורמטיביים לפושעים כי רצו לשתות בירה או כוסית ויסקי.

עריכה:

גילוי נאות - לא עישנתי/צרכתי חומרים לא חוקיים ולו פעם אחת בחיי (מלבד אלכוהול כאשר הייתי מתחת לגיל 18, אם כי הצריכה אינה לא-חוקית).

אני פשוט חושב שלא כל שטות זה הבעיה של המדינה ומי שרוצה לדפוק לעצמו את השכל מוזמן לעשות זאת, זאת בעיה שלו ושלו בלבד.

פורסם

אני חושב שממשלה מעדיפה אוכלוסייה עירנית, מפוקסת, פעילה ובעלת כושר עבודה [ע"מ שישלמו מיסים, ויגנו על המדינה שצריך] מאשר אוכלוסייה מסטולה שתלוייה בסמים בשביל לגמור את היום.

ופעולות מדבקות, אתה תשפיע על הסביבה ויש לך סיכוי גבוה מאוד לפגוע בסובבים אותך כאשר אתה תחת השפעת סמים. (מהסיבה שאתה כבר לא צפוי)

פורסם

זאת סתם דמגוגיה זולה.

בדיוק כשם שהיום אחוז האנשים שמסתובבים כל היום שיכורים ולא מתפקדים הוא אפסי,

אז גם במצב שבו סמים יהיו חוקיים אין סיבה שאנשים יהיו מסטולים כל היום.

וחוץ מזה, אנחנו מדינה דמוקרטית, זוכר?

ראש הממשלה אמור לשרת את העם, ולא ההפך.

עריכה:

באמת? תפגע בסביבה שלך?

על כמה רציחות שמעת שנעשו תחת השפעת מריחואנה? על כמה תאונות דרכים?

פורסם

באמת הייתה זולה :silly:

אני אישית אני לא מכיר בכלל אנשים שמשתמשים בסמים אז לא שמעתי על שום מקרה.

לפי מה שאני יודע, הסמים הקלים הם סמים מרגיעים בעיקרם, אני בטוח שאם תנהג בהשפעת סם מרגיע הסיכוי שלך לעשות תאונת דרכים לא פחות נמוך שאתה תחת השפעת אלכוהול.

דוגמא: אני כרגע תחת השפעת סם מרגיע כמו מריחואנה, ופתאום עובר לידי לילד, בגלל שאני רגוע (בצורה לא טבעית, אני מאוד מאוד רגוע) המוח פועל לאט יותר, אז זמן התגובה שלי גודל, ותחושת הרוגע יכולה להשפיע גם את שיקול הדעת שלי ולחשוב "נו מילא, אז אני אתקע בילד, מה קרה, החיים טובים" ודרסת ילד, ולדעתי דברים כאלה יקרו, אם הסמים יהיו בשימוש המוני.

http://health.walla.co.il/?w=//1502382/@@/item/printer

פורסם

לא מעשן,מעולם לא עישנתי, לא חושב שהתפקיד של המדינה להגיד לאנשים בוגרים מה לעשות עם הריאות שלהם.

חושב שהמלחמה בסמים גורמת הרבה יותר נזק מתועלת, ומממנת את ארגוני הפשע.

בכל מקום שעברו למדינות שפויה יותר (פורטוגל למשל) ירדה האלימות והשימוש בסמים.

תומך בלגליזציה מוחלטת

פורסם

זאת סתם דמגוגיה זולה.

בדיוק כשם שהיום אחוז האנשים שמסתובבים כל היום שיכורים ולא מתפקדים הוא אפסי,

אז גם במצב שבו סמים יהיו חוקיים אין סיבה שאנשים יהיו מסטולים כל היום.

וחוץ מזה, אנחנו מדינה דמוקרטית, זוכר?

ראש הממשלה אמור לשרת את העם, ולא ההפך.

עריכה:

באמת? תפגע בסביבה שלך?

על כמה רציחות שמעת שנעשו תחת השפעת מריחואנה? על כמה תאונות דרכים?

אני אשאל אותך ככה האם היית מוכן לנסוע באוטובוס עם נהג שמעשן? האם היית מוכן לעבור ניתוח ע"י רופא שמעשן? האם היית מוכן שמי שעושה לך את החזר המס יעשן באותו הרגע? שנמשיך?

פורסם

לא מעשן,מעולם לא עישנתי, לא חושב שהתפקיד של המדינה להגיד לאנשים בוגרים מה לעשות עם הריאות שלהם.

חושב שהמלחמה בסמים גורמת הרבה יותר נזק מתועלת, ומממנת את ארגוני הפשע.

בכל מקום שעברו למדינות שפויה יותר (פורטוגל למשל) ירדה האלימות והשימוש בסמים.

תומך בלגליזציה מוחלטת

זה היתרון היחיד של להפוך את הסמים לחוקיים, אבל הוא לא מספיק טוב.

פורסם

האם היית מוכן לנסוע באוטובוס עם נהג שיכור? האם היית מוכן לעבור ניתוח ע"י רופא שיכור? האם היית מוכן שמי שעושה לך את החזר המס יהיה שיכור באותו רגע? שאני אמשיך?

כל עוד אין לך (או למישהו אחר) בעיה עם אלכוהול להגיד שמריחואנה זה לא בסדר זה סתם מטומטם.

נכון, אני לא רוצה שהנהג שלי יהיה שיכור בדיוק כפי שאני לא רוצה שיהיה מסטול, אבל מה מונע ממנו להיות שיכור כיום?

בדיוק כשם שרוב האנשים לא מבלים את כל היום שיכורים, להגיד שפתאום כולם יהיו מסטולים כל היום זה סתם זיון שכל.

לפי מה שאני יודע, הסמים הקלים הם סמים מרגיעים בעיקרם, אני בטוח שאם תנהג בהשפעת סם מרגיע הסיכוי שלך לעשות תאונת דרכים לא פחות נמוך שאתה תחת השפעת אלכוהול.

דוגמא: אני כרגע תחת השפעת סם מרגיע כמו מריחואנה, ופתאום עובר לידי לילד, בגלל שאני רגוע (בצורה לא טבעית, אני מאוד מאוד רגוע) המוח פועל לאט יותר, אז זמן התגובה שלי גודל, ותחושת הרוגע יכולה להשפיע גם את שיקול הדעת שלי ולחשוב "נו מילא, אז אני אתקע בילד, מה קרה, החיים טובים" ודרסת ילד, ולדעתי דברים כאלה יקרו, אם הסמים יהיו בשימוש המוני.

דווקא לפי מחקרים שנערכו על אנשים שנתנו להם THC (החומר הפעיל במריחואנה) - הם נוטים לנהוג לאט יותר כי הם חושבים

שהנהיגה שלהם פחות טובה, בעוד שלפי תוצאות המחקר, הנהיגה שלהם לא באמת נפגמה.

אז דווקא יכול להיות שעדיף שציבור הנהגים שלנו יהיו מסטולים.

אבל שוב (וזאת הטענה הכי חשובה כאן):

בדיוק כשם שרוב האנשים לא מבלים את כל היום שיכורים, להגיד שפתאום כולם יהיו מסטולים כל היום זה סתם זיון שכל.

פורסם

1) סמים ממכרים אלכוהול לא.

2) לרוב לא מעסיקים אנשים שיכורים.

3) וברגע שהסמים יכנסו לחוק, הם לא ירגישו את הצורך לנהוג לאט ואז ישימו לב לכל התופעות לוואי השליליות של הסמים על הנהיגה.

פורסם

אני אשאל אותך ככה האם היית מוכן לנסוע באוטובוס עם נהג שמעשן? האם היית מוכן לעבור ניתוח ע"י רופא שמעשן? האם היית מוכן שמי שעוסה לך את החזר המס יעשן באותו הרגע? שנמשיך?

האם הרופא שותה אלכוהול? מניח שכן, בזמנו הפנוי כמו כל בן אדם מבוגר ואחראי... למה אמור להיות הבדל?

מ... כמה מקרים של תאונות דרכים אתה מכיר? בהשפעת אלכוהול?

עשו מחקר (חפש בגוגל) קאנביס לא השפיע יותר מדי על הנהיגה

אנשים, תבינו... הפיכת הסמים לחוקיים היא לא רעיון טוב... להפוך את הקאנביס לחומר חוקי זה סיפור אחר

אל תנסו אפילו להשוות את הקאנביס ואת ההשפעות שלו לעומת סמים אחרים

סמים ממכרים אלכוהול לא

:facepalm: המושג אלכוהוליזם מוכר לך?

ושוב... יש הבדל בין סמים (טווח רחב ומטורף של אופציות) לבין הנושא המדובר שהוא קאנביס (תעשו טובה ושנו את הכותרת בשביל למנוע בלבול)

פורסם

סמים ממכרים אלכוהול לא

תלוי איזה סמים.

קוקאין והרואין כן.

מריחואנה, אקסטזי ו-LSD למשל לא ממכרים.

האספקט היחיד שלהם שממכר הוא נפשי - כלומר ניתן להתמכר לתחושה הטובה שהם נותנים לך, אך הם לא ממכרים פיזית.

מהבחינה הזאת הם ממכרים בדיוק כמו שוקולד, אלכוהול, סקס, משחקי מחשב או גרבוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים