פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים מחבר תודה לכולכם. החומרים אני משיג דרך ההורים שלי , מהמקומות עבודה שלהם כי יש להם גישה לחומרים.
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים יווו אחי עבודה נקייה ויפההקיצר גם לי יש רסיבר ישן שמחובר עם רמקולים ענקיים לכיף אל המחשב הרסיבר של JVC קצת יותר מתקדם וקטן אני רוצה להוסיף לו לדים או משהו וגם שמתי לב שהוא מתחמם אני יכול לצנן אותו?ואיך אני יכול להוסיף לו לדים?
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים ייוו אתם סתומים!! הוא עבד על כולנו בעניים, תסתכלו טוב ותראו שהוא שם פאנל מכוער מאחורי הרסיבר היפה, אפילו אפשר ליראות את הכפתורים המוזהבים וש הפאנל המכוער מרוחק מהרסיבר באיזה סנטימטר ...עריכה: גם לא רואים את הכפתורים השחורים כי הוא הניח את הפאנל בזווית ככה שלא נוכאל לראות את הכפתורים יענו הוא חיבר אותםואללה איך לא סמתם לב
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים טתה לא מבין הוא עשה את העבודה ואחר כך החליט לצלם את זה , והוא שם את הפאנל המכוער על היפה וצילם ואז הזיז את זה והראה לנו את התוצאה .
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים תודה לכולכם. החומרים אני משיג דרך ההורים שלי , מהמקומות עבודה שלהם כי יש להם גישה לחומרים. לך תישן :smiley6:
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים מחבר ייוו אתם סתומים!! הוא עבד על כולנו בעניים, תסתכלו טוב ותראו שהוא שם פאנל מכוער מאחורי הרסיבר היפה, אפילו אפשר ליראות את הכפתורים המוזהבים וש הפאנל המכוער מרוחק מהרסיבר באיזה סנטימטר ... עריכה: גם לא רואים את הכפתורים השחורים כי הוא הניח את הפאנל בזווית ככה שלא נוכאל לראות את הכפתורים יענו הוא חיבר אותם ואללה איך לא סמתם לב אתה יודע , כדאי לחשוב פעמיים לפני שאתה אומר משהו כי לפעמים אתה יכול להיראות מאוד מטומטם. עשיתי את זה מזמן ולכן אין לי תמונה של איך שהוא היה מזמן. אם תסתכל טוב טוב תראה שהחורים בפאנל המקורי תואמים בדיוק לכפתורים : . וגם למה לי לעבוד על מישהו?
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים מחבר יווו אחי עבודה נקייה ויפההקיצר גם לי יש רסיבר ישן שמחובר עם רמקולים ענקיים לכיף אל המחשב הרסיבר של JVC קצת יותר מתקדם וקטן אני רוצה להוסיף לו לדים או משהו וגם שמתי לב שהוא מתחמם אני יכול לצנן אותו?ואיך אני יכול להוסיף לו לדים?תן תמונה (אם אתה יכול) זה יעזור לתת לך רעיון.בכל מקרה לדים את יכול להכניס בכל מקום , אפילו סתם בפנים שזה יזהר דרך החורי איוורור.ולצנן אותו אתה יכול אם מאוורר על הצלעות קירור , אבל אני לא רואה טעם כי אם הוא בא בלי קירור אקטיבי אז כנראה שאין בזה צורך.
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים רגע רגע רגע? בתמונה הראשונה זה כבר אחרי שהחלפת את הפאנל? ואז סמת את הפאנל הישן מלפנים???זה כבר משהו אחר כי אתה אמרת בתמונה הראשונה "זה לפני" זה לא לפני זה רק הפאנל שלפני , להבא תפרט יותר כי זה ממש ניראה מוזר שאתה אומר שזה לפני
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים מחבר בתמונה הראשונה רק הצמדתי את הפאנל הישן כדי להראות איזה פאנל היה לפני , כי לא היתה לי מצלמה לפני שעשיתי את זהאז לא יכולתי להראות איך זה היה במקור .
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים זאו סליחה טעות שלי, אני הסתום, וזאוהמממ כמו שאמרתי זה מבלבל איך התיארת את התמונה
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים תודה אריק כרגע אין לי מצלמה דיגיטלית לצלם אבל ראיתי שבתוך הרסיבר יש היטסינק ענק שם הבעיה שלי זה שאני לא יודע לאן לחבר לשם לדים או מאוורר כי במילא זה לא מחשב אין שם מולקסים אם תוכל לעזור לי אודה לך מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.