עבור לתוכן

חיבור נגד לרמקולים

Featured Replies

פורסם

חשבתי לחבר נגד לרמקולים כדי שלא יתחילו לעשן אבל אני לא יודע נגד של כמה אוהם להציב

ויש לי זוג רמקולים של מערכת קולנוע ביתי (מטר וחצי בערך) זוג רמקולים של מערכת סטריו וזוג אחרון רמקולים קטנים של מחשב

ואת הרמקולים הקטנים חיברתי לרסיבר והם עבדו יפה עד שבא איזה מישהוא הגביר ושרף אותם

יש דרך לתקן את הנזק?

ואם אני יציב נגד עם קיבולת גבוהה על הרמקולים הקטנים ואני יחבר אותם לשני הקטן והעלוב שלהם

(הברירת המחדל כאילו יצאו מהאריזה) הם יעבדו טוב כאילו לא חיברתי שום נגד?

פורסם

ניתן לחבר נגדים כדיי להקטין את ההספק, או שניתן לחבר את הרמקולים עצמם בטור כדיי להוסיף התנגדות

צריך לדעת מה ההספק וההתנגדות של הרמקולים ושל המגבר

פורסם

אם אפשר לתקן את הנזק-אף אחד לא יכול להגיד לך עד שהוא לא פתח אותם וראה מה קורה בפנים. אולי היה שם פיוז שהגן, ואולי משהו של זרם גבוה שרף לך דברים יקרים.

אם תחבר אליהם נגד, הם לא יעבדו כאילו לא חיברת שום נגד-כי חיברת נגד. אתה תצטרך פשוט להגביה יותר בשביל לקבל את אותו ווליום(כלומר שאם תגביר עד הסוף תקבל פחות זרם והרמקולים לא יישרפו)

בקשר לגודל, אתה יכול לפתוח אותם ולבדוק עם רב מודד מה הייתה ההתנגדות כשהם נשרפו ולהוסיף מרווח ביטחון אם ממש בא לך להסתבך... או שאתה יכול להסתכל במפרט-שם אמור להיות כתוב מה ההתנגדות הפנימית שלהם וכל מיני שטויות שיעזרו לחברה כאן בפורום לעזור לך לחשב ערך התנגדות=]

פורסם

תלוי כמה הרמקולים נשרפו, אם הם ממש נשרפו זה מאוחר מדיי

פורסם
  • מחבר

לא יודע עד כמה הם נשרפו הם לא עובדים, אחד לדוגמה עוד חי אבל הוא גוסס ושומעים ממנו ממש ממש גרוע איכות זוועה

איך אני יכול לדעת מה ההספק של הרמקולים ומה ההספק של הרסיבר?

אם אפשר לבדוק עם וולטימטר אז איזה מצב זה שם?

פורסם

כנראה שהרסת את הרמקולים

לא ניתן לבדוק את המגבר אם מולטימטר - ניתן רק לבדוק בנתונים שלו

פורסם
  • מחבר

זה לא אני אבל סבבה

איך אני בודק את הפרטים של הרמקול ולפי כך לדעת איזה נגד להציב?

פורסם

כל הפרטים : התנגדות והספק של הרמקולים, התנגדות והספק של היציאה של המגבר (התנגדות של המגבר כיאלו מינימום ומקסימום של הרמקולים שאליהם המגבר מותאם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים