עבור לתוכן

מחפש מוזיקאי - צריך מוזיקת רקע למשחק שאני בונה

Featured Replies

פורסם

הי,

אני עובד על איזה משחק כבר הרבה זמן, אני בשלבים מתקדמים, וכרגע אני צריך מוזיקת רקע למשחק.

אני מחפש מישהו שיוכל להקליט מוזיקה ברמה גבוהה, וכרגע הרעיון הוא למוזיקה מהירה בסגנון ארץ-ישראלי כזה ישן או ים-תיכוני (יווני).

אם יש כאן מישהו מתאים, או אם מישהו מכיר מקום שבו אפשר למצוא אנשים כאלה אני אשמח!

תודה!

פורסם

המלצה...

גש לכמה מבתי הספר למוזיקה למחלקות הרלוונטיות לך (פוסט פרודקשן וכו'...)

תציג את עצמך לסטודנטים שם ואני מבטיח לך שכל סטודנט שם יקפוץ על ההזדמנות להשאיר את תיק העבודות שלו ולקבל נסיון..מה גם שזה יכול להיות אחלה פרוייקט בשבילם מבחינת הלימודים עצמם כלומר לבצע את הפרוייקט שלך כחלק מפרוייקטי השנה

פורסם

שלום שלום,

קוראים לי דרור ואני מתעסק עם מוזיקה ועיצוב פסקול לקולנוע, טלויזיה וכל דבר שקשור למולטימדיה.

אם תרצה, פנה אליי למייל ונמשיך משם.

פורסם
  • מחבר

תודה על הרעיון מישל, אולי באמת שווה לנסות איזה משהו כזה.

דרור - תודה אני אהיה איתך בקשר.

אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח :)

פורסם

אני לא חושב שמה שהכנתי זה מה שאתה מחפש, אבל אתה מוזמן לבדוק אם זה בכל זאת מתאים לך לאנשהו:

כמובן דבר איתי במקרה ואתה תשתמש בזה, יש עניין של זכויות יוצרים וכאלה :)

פורסם
  • מחבר

תודה! אבל זה באמת לא כל כך הסגנון שאני מחפש.

המוזיקה שאני מחפש צריכה להיות קצבית ושמחה יותר.

אבל תודה בכל מקרה :)

פורסם

הי,

אני עובד על איזה משחק כבר הרבה זמן, אני בשלבים מתקדמים, וכרגע אני צריך מוזיקת רקע למשחק.

אני מחפש מישהו שיוכל להקליט מוזיקה ברמה גבוהה, וכרגע הרעיון הוא למוזיקה מהירה בסגנון ארץ-ישראלי כזה ישן או ים-תיכוני (יווני).

אם יש כאן מישהו מתאים, או אם מישהו מכיר מקום שבו אפשר למצוא אנשים כאלה אני אשמח!

תודה!

אתה מוזמן לבדוק מהעבודות שלי (קצת יותר מידי שמח) : http://www.youtube.com/user/xBeerkOff?feature=mhum

תגיד ספציפי מה אתה מחפש במוסיקה, ואני בטוח שנסתדר, יש לי דמיון רחב כך שאין לי בעיה להלחין את זה.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש ממש מוזיקה של כלי נגינה (Instrumental) ופחות מוזיקה אלקטרונית.

מה שנתת נשמע ממש נחמד(!) אבל זה קצת 'אלקטרוני' מדי (לדוגמה הביטים הבולטים של הבאס) למה שאני מחפש.

ממש מוזיקה יוונית כזו כמו שיר השיירה שנתתי לינק קודם, או בסגנון ארץ ישראל כזה משנות ה-50, קצבית ושמחה :)

צריך להיות משהו כמו אורך של דקה ושיהיה אפשר לעשות לה Seamless loop, ואם לא אז שתהיה ארוכה יותר

פורסם

זה לא צריך להיות משהו מסובך להלחנה, אבל אני בצבא ולצערי לא אוכל לעזור. :nixweiss:

מצטער.

אני אשאל חבר אם הוא מוכן.

פורסם

אני מחפש ממש מוזיקה של כלי נגינה (Instrumental) ופחות מוזיקה אלקטרונית.

מה שנתת נשמע ממש נחמד(!) אבל זה קצת 'אלקטרוני' מדי (לדוגמה הביטים הבולטים של הבאס) למה שאני מחפש.

ממש מוזיקה יוונית כזו כמו שיר השיירה שנתתי לינק קודם, או בסגנון ארץ ישראל כזה משנות ה-50, קצבית ושמחה :)

צריך להיות משהו כמו אורך של דקה ושיהיה אפשר לעשות לה Seamless loop, ואם לא אז שתהיה ארוכה יותר

גם דבר כזה נצליח לעשות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים