עבור לתוכן

DirectX/DXDIAG ERROR

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התחילו אצלי בעיות בכמה משחקים, ובחיפושיי הנואשים ברחבי הרשת גיליתי משהו קצת מוזר כאשר ניסיתי להפעיל DXDIAG.

לאחר סריקה קצרה אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה:

Problem getting input info, result code =

0x80004005

כמו כן, ניסיון ללחוץ על Game Controllers בControl Panel פשוט... לא עושה כלום. לא פותח את החלון שצריך להיפתח, לא הודעת שגיאה, כלום....

אנא עזרו לי :(

פורסם
  • מחבר

טוב, לאחר התעסקויות וחיפושים ארוכים ברחבי הרשת - מצאתי שהבעיה היא כנראה בDirectX עצמו.

ניסיתי למחוק את הDirectX ולהתקין אותו מחדש - ללא הצלחה.

מה שאומר שנאלצתי לפרמט ולהתקין מחדש.

אז אתמול התחלתי "להעמיס" חזרה תוכנות ודרייברים - לפני כן בדקתי והDXDIAG דיווח שהכל בסדר(הודעת השגיאה נעלמה...) - התחלתי להתקין דרייברים, ביניהם הדרייבר של הכרטיס מסך(קטליסט 10.9) - תוך כדי ההתקנה קיבלתי שגיאה שחסר לי Microsoft Net Framework. אך ההתקנה עצמה הסתיימה בהצלחה.

אצתי רצתי לי להתקין Microsoft Net Framework וגם בו היו כל מיני שגיאות שונות ומשונות... ואז בDXDIAG... אותה שגיאה(!!!!!!!)

Problem getting input info, result code =

0x80004005

אני רוצה לרצוח מישהו.

מערכת ההפעלה היא Windows XP SP 3, למקרה שהפרט הזה היה חסר.

פורסם
  • מחבר

שוב פירמוט. שוב התקנה מחדש. הפעם כל ההתקנות עברו בסדר, בלי שגיאות שונות ומשונות. בDXDIAG הכל טוב.

עד היום.

לא התקנתי שום דבר חדש, והנה, בDXDIAG אני מקבל את אותה שגיאה ארורה.

הזכר היחיד לשגיאה הזו באינטרנט מדבר בכלל על SP2 ועל LANDESK של GATEWAY COMPUTERS...

ומסתבר שליצור קשר עם התמיכה של מיקרוסופט עולה 60 דולר(?!)

אני באמת מרגיש שאני עומד להשתגע. יכול להיות שמדובר פה בבעיית חומרה כלשהי?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה נורא מעניין פה את כולם - אבל בכל זאת:

לאחר בחינות חוזרות ונשנות של הבעיה - הגעתי למסקנה שאחד מהSERVICES גורם לה. על ידי TRIAL AND ERROR של איפשור הסרוויסים אחד אחרי השני(תהליך ארוך ומייגע) הגעתי לאשם - Windows Remote Registry Service.

שמתי אותו בDisabled ואת כל שאר הסרוויסים כמאופשרים - והפלא ופלא - הכל עובד. כל המשחקים, כל התוכנות. גם אין יותר את השגיאה המעצבנת כאשר מריצים DXDIAG.

קראתי אח"כ קצת על הסרוויס הזה והוא גם ככה נראה לי מיותר לחלוטין, אז לכך שהוא אינו פעיל לא אמור להיות שום השלכה שלילית.

ברוך שפטרנו מעונשו של זה.

3 פירמוטים הדבר הזה גרם לי לעשות.

ברוך שפאקינג פטרנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים