עבור לתוכן

כיצד הורדת דמי הקישוריות בינואר ישפיעו על החבילות הסלולריות ?

Featured Replies

פורסם

בינואר 2011 תכנס הרפורמה של דמי הקישוריות לתוקף, במטרה להוזיל את המחירים.

חברות הסלולר כבר הגיבו בהעלאת מחירים בסיסיים כדי לסכל את התהליך.

השאלה היא - האם יש בעיה עם חתימת חוזה לשנה וחצי היום ? חוזה פשוט של תכנית של 150-200 ש"ח בחודש. האם אני ירגיש ממש ממש פראייר במקרה שכן איך שהוא הרפורמה תשפיע או שזה יותר למשתמשים כבדים ?

אין לי בעיה להתחייב ל200 שקל ולגלות שעוד חודשיים זה נהיה 190 שקל בגלל החוק, אבל אין מצב שחבילות של 200 ש"ח יעלו פתאום 100 ש"ח עוד חודש או ש200 דקות שיחה יהפכו ל400, נכון ?

פורסם

אני הבנתי שמורידים את דמי הקישוריות ב- 70% בינואר.

ושכרגע בינתיים החברות העלו מחירים ב- 4%/5%.

השאלה מה יוצא בסוף...

פורסם

לקוחות שנמצאים בחבילות תשלום מראש למעשה לא ירגישו את השינוי בהוזלת דמי הקישוריות. וחלקם בטח אומרים לעצמם "מה אכפת לי אני גם ככה אבל X דקות בחודש", אבל המצב הזה מזכיר את הבדיחה עם ההוא שלא אכפת לו ממחירי הדלק כי הוא גם ככה מתדלק כל פעם ב100 שקל.

מי שיכנס עכשיו לחוזה של שנה וחצי לא יהנה מהוזלת התעריפים, כי המחיר שהוא התחייב אליו לא יוזל ולא יתייקר.

אגב שלושת החברות הגדולות עתרו לבג"ץ בעניין הורדת עלות דמי קישוריות אך דאגו לעלות מחירים עוד לפני העתירה בכלל.

דיון דומה בפוקט:

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=271653

פורסם

^^^

דווקא לא נכון אני חושב.

כולם יהנו מהורדת דמי הקישוריות, כי דמי הקישוריות תקפים לכולם, ואינם חלק מאף חבילה,

כלומר אין (למיטב ידיעתי) חבילות שבהן אתה לא משלם על דמי הקישוריות, ולכן ההורדה הזאת תתבטא

בכל החבילות ואצל כולם למעשה.

מי שכבר נמצא בהתחייבות אז אי אפשר לייקר את החבילה שלו, אז הוא ייהנה מהורדת דמי הקישוריות.

עם זאת, מי שלא מחויב לחבילה / יתחייב עכשיו לחבילה חדשה כנראה ישלם יותר מאשר שהיה משלם

על אותה חבילה לפני כמה חודשים, ולכן הוא בעצם יפסיד מהמצב החדש.

פורסם

החבילה שלך לא תוזל כשאתה תחת חוזה.

פורסם

החבילה אכן לא תוזל.

אבל דמי הקישוריות לא כלולים במחיר החבילה, אלא אתה משלם עליהם בנפרד (לפחות כך זה אצלי בחשבון, ואני חושב שגם בשאר החבילות), והם כן יוזלו.

ומכיוון שלא ניתן להעלות את המחיר של החבילה כי אתה בהתחייבות, הרי שאתה תרוויח מהמהלך הזה, לפחות עד שתיגמר ההתחייבות הנוכחית שלך.

פורסם
  • מחבר

אז שורה תחתונה - בטוח לעשות חוזה כיום אבל בתנאי שמסדרים את עניין הקישוריות עם הסוכן בכתב לפני זה ?

פורסם

מה בדיוק יש לסדר בכתב לפני זה? :nixweiss:

על מה אתה מצפה שהוא יחתום לך :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים