עבור לתוכן

האם הלוח אם שלי (ABIT AW9D-MAX) תומך GDDR5

Featured Replies

פורסם

קניתי לא מזמן כרטיס מסך GEFORCE GT240 512MB GDDR5 וכשהתקנתי אותו במחשב.... בהתחלה זה הראה תצוגה ,אבל על חלק מהמסך (יש לי מסך FULL HD) ואחרי שהתקנתי את הדרייבר ועשיתי ריסטרט למחשב..... המחשב מעלה את הוינדוס עד לפני ה LogOn ואחרי זה נתקע (ועושה ריסטרט שוב).

רציתי לשאול האם הלוח אם שלי אמור לתמוך כרטיסים מסוג זה???

קישור:

http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775

פורסם

אין קשר בין לוח האם וסוג הזיכרון של כרטיס המסך. כלומר, הלוח תומך.

הקשר היחידי בין לוח האם לכרטיס המסך הוא דרך ממשק ה-PCI-E וללוח האם (או למעבד שעליו) אין גישה ישירה לזיכרון שעל הכרטיס.

בכל אוםן כנראה שמדובר בבעית דרייבר, נסה להסיר את הדרייבר (על ידי כניסה ל-safe mode בעזרת F8) ולהתקין עדכני יותר, או אפילו גרסא קודמת ותבדוק אם יש שינוי

פורסם
  • מחבר

ניסיתי.... הורדתי מהאתר של NVIDIA דרייבר וקרה אותו הדבר.[br]פורסם בתאריך: 19.11.2010 בשעה 15:04:54

יכול להיות שזהאולי קשור לספק ... יש לי ספק 500W

וזה המפרט שלי

3GB DDR2 667

INTEL E6300

250GB

והכרטיס מסך כמובן GT 240 512MB

לוח אם כאמור ABIT AW9D-MAX

פורסם

ניסיתי.... הורדתי מהאתר של NVIDIA דרייבר וקרה אותו הדבר.[br]פורסם בתאריך: 19.11.2010 בשעה 15:04:54

יכול להיות שזהאולי קשור לספק ... יש לי ספק 500W

וזה המפרט שלי

3GB DDR2 667

INTEL E6300

250GB

והכרטיס מסך כמובן GT 240 512MB

לוח אם כאמור ABIT AW9D-MAX

מה הדגם של הספק?

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא ATX-500 JSP

יכול להיות שבגלל שהחיבור שלי PCI EX ולכרטיס מסך החיבור הוא PCI EX 2.0??[br]פורסם בתאריך: 20.11.2010 בשעה 22:35:57

ניסיתי משהו ...

לקחתי מסך "19 וחיברתי אותו למחשב.... משום מה המחשב העלה את הווינדוס ממש (שמעו את הצליל של הכניסה) אבל לא ראיתי תצוגה.

ולפני כן כשחיברתי את המסך שלי( "23) זה בכלל לא נכנס... זה פשוט עשה ריסטרט כל הזמן (כשזה הגיע למסך ה LOGON)...

אז איפה נראה לכם הבעיה... בלוח אם או בספק???

פורסם

יכול להיות שבגלל שהחיבור שלי PCI EX ולכרטיס מסך החיבור הוא PCI EX 2.0??

לא.

פורסם
  • מחבר

אולי צריך לשנות משהו בביוס??

פורסם

תוציא את הכרטיס ותחבר שנית יכול להיות שהכרטיס לא יושב טוב,

בנוסף תבדוק אים חיברת כבל מהספק לכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים